kızlar..
ben kimseye yapmayın yada yapın demiyorum
ama bu işle ugrasmıs... psikologlar, psikanaliz uzmanalarıyla calısmıs gorusmus biri olarak size bu işin bu yonlerinden de bahsetmek zorundayım... cunku gordumki cogunuz ne yaptıgınızı bilmiyorsunuz.. kulaktan dolma bilgilerle hareket ediyorsunuz..
ben uyarımı yaparım gerisi sizin insiyatifinizde...
telkin basarısız degildir... evet basarılıdır bilinçaltı bu yolla kandırılabilir ve ben sizler gibi duydugum degil gozlerimle de gordugum seylerden bahsediyorum ama bunu basarmak pazardan sutyen almaya benzemiyor, herkesin yaptıgı telkin herkeste aynı sonucu vermeyebilir ve dedigim gibi etkinin kalıcı olması zordur...
işin uzmanlarınada danısabilirsiniz.. bilinçaltı ruhsal degişimlerde olumlu sonuclar verir ama fiziksel degişimlerde aynı basarı oranı soz konusu degil... kaldı ki ruhsal degişimler bile kalıcı olmuyor, telkinleri tekrar ve takrar dinlemeniz gerekiyor..
sorun bakalım size " dalgalanma" adını verdikleri seyden bahsedeceklerdir...
ve kim nederse desin! asla ve asla zararları konusunda kesin veriler ortaya doken bir calısma yok... bunu yabancı ulkelerde verilen seminerlerde katılımcılara ustune basa basa soyluyorlar! denemek isteyenlere ustune basa basa soyluyorlar.. cunku avrupada boyle seyler onemli... insanlar neyi neden yaptıgını biliyor
ama burda adamın teki site kurup insanlara umut diye dagıtıyor... ustune ustluk paralarınıda alıyor..
eger varsa bir babayigit cıksın, ben altına imzamı atarım saglık acısından hiçbir sakıncası yok.. bunu dinlyenler 60-70 yasına geldiklerinde beyinleri yada ruhsal saglıkları asla bu yuzden zarar gormeyecektir diyebilsin... ama bana imzayla ve belgeyle konussun
yabancı forum sitelerinde de bu konu cok tartısılıyor.. ve uzmanların verdigi yanıt:
henuz bu yontemi kullananlar uzun yıllar suren bir inceleme altına alınamadı bu yuzden hepimiz KOBAYIZ...
psikologlar zaman zaman telkin yontemini kullanıyor... ama cok uzun surmuyor bu tedavile ve her hastanın
ihtiyacına ozel hazırlanıyor ve sadece ruhsal kalıpları degiştirmek icin kullanılıyor, buradaki gibi daha köklü daha
derinlerdeki fiziksel kalıpları degiştirmek icin degil...
bu yontemle richard adını verdigim kişi bir haftada cok buyuk paralarda kazandı... ama herseyin altyapısını olusturması gerekti bu da 3 ay suren bir calısma sonucu hazırladıgı telkinle oldu
telkini dinlemeyi bıraktı ve şimdi yine eski ekonomik durumuna geri dondu... suanda telkinin etkileriinin surekli olması konusunda bir calısma icindeler ama daha sonucları gelmedi maalesef
herneyse soylenecek herseyi soyledim sanırım yinede sorusu olanlar olursa sorabilir
hepinize kolay gelsin hanımlar