Ağrı felan her zaman olacak diye birşey yok canım yani ağrı olmadı diye kafana takma sen göğüslerinin büyüdüğünü düşün yeter
Canım kendi sesinizden olmalı diyor ama ben az önce hayatımdeğişti sitesine baktım hatta o sitenin iki tane kurucusu var tv ye çıkmışlar onuda izledim baya konuştular yani onlar kendileri hazırlıyorlar telkinleri ve siteden ücretsiz veriyorlar yani illa kendi sesimizle yapılması gerekse neden onlar böyle bişey yapsınlar? Onların hazırladıkları telkinlerlede bir çok kişi olumlu sonuçlar almışlar ve adamlara dua ediyorlar...
Sonuç alamama konusunda ise onlar önce çekirdek inanç dedikleri yani olumsuz davranışın asıl sebebini araştıyorlar kişide ve o kişi o davranışını değiştirmek için nasıl desem olumlu düşünerek dinliyor telkini ve sonuçta olumlu oluyor... Boş boş dinlemek olmuyor tabi yani neden dinlediğimiz önemli..
ositeyi biliyorum
arkadaslar ben bu işi yabancı ulkelerde dahil olmak uzere 6 yıl arastırdım
kuzenim bu işin piri
richardı cok yakından tanıyor ki dunyaya subliminal telkini yayan o
o adamların hepsinden de cok bilgimiz var...
ister inanın ister inanmayın
bu konu hakkında cok eski gun gormemiş kaynakları okudum ben
ve size olma demiyorum gozumun onunde birinin sarısın olduguna saht oldum ama etkisi 1 hafta surdu
baska telkin işe yaramaz demiyorum ama herkesde yaramayabilir en etkilisi kendi sesinizdir... o malum site neden telkinlerin hepsini bedava yapmıyor? bazılarından ucret talep ediyor?
bu insanların agzına 1 parmak bal calmak emek
bu kadar saf olmayın okuyun arastırın ve kendiniz icin en dogru olanı siz yapın
aylarca yıllarca ugrasın istediginiz sonucu alın ve sonuc 1 hafta sonra husran olsun
yada yıllarca bosa ugrasın
ben bunu sadece gogus konusunda degi hayatımın her alanında kullandım kullanıyorum ama hersey icin degil
o sitedeki degişimler ruhsal boyutta
ve bu degişimler bilinçaltına kolaydır
ama fiziksel degişimler konusuna gelince iş degiişiyor cunku kalıplarınız cok sabit
bu yuzden en etkili sekilde yapmalısınız ki ole yapsanız bile sonuc kalıcı olmuyorrrrrr
gordugunuz birseyi telkinle degiştirmeniz cok zor
ama telkinle daha mutlu daha huzurlu daha kendine guvenli olursunuz
bunlar kolay ...
o site insanlara bunları veriyor.. ama boy uzatmak icin para istiyor
neden boy uzatma telkinleride ucretsiz degil hiç dusundunuz mu...
ben uzerinde yıllarca arastırma yaptıgım hicbirinizin adını bile duymadıgı kaynakları okudugum uzerinde resmen aylarcca calıstıgım bi konudan bahsediorum
bi tarafımdan atmıyorum... bende bi site kursam koseyi donerdim iki tv ye cıkıp
ama bu umut somurmekden baska bisey degil