• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Sevgili KK Günlük :))))),,

9 gün kesintisiz 4 gün ara 2 gün yşne başla sonra gene bırak yaptım elde olmayan sebeplerle ama şuan teli yaptırdım

inşallah 21 imi tamamlayacağım....:69:

şuan ilk 4.günümdeyim, önceki bölük pörçük 12 günümün hala etkisi sönmedi, o kdr sevimli olduki benim miniklerim :)

ama ben günde bir bardakta hayıt cayı kaynatıp içiyorum...

öyle kaşıntı ağrı yok niye yok kızlar ????

Sevgili KK Günlük :))))),,

9 gün kesintisiz 4 gün ara 2 gün yşne başla sonra gene bırak yaptım elde olmayan sebeplerle ama şuan teli yaptırdım

inşallah 21 imi tamamlayacağım....:69:

şuan ilk 4.günümdeyim, önceki bölük pörçük 12 günümün hala etkisi sönmedi, o kdr sevimli olduki benim miniklerim :)

ama ben günde bir bardakta hayıt cayı kaynatıp içiyorum...

öyle kaşıntı ağrı yok niye yok kızlar ????

Ağrılar bazı kişilerde daha sonraları olabiliyor canım yada ağrı olmadan da gelişme gösterebilir yani sen söylediğine göre olumlu sonuç almışın daha önce hiç ağrı felan bişey olmadı mı? Bu arada etkisinin geçmemesine çok sevindim inşallah böyle devam eder :70: :32:

Benimde göğsüm ağrıyor yani sanki daralıyor gibi nefes alışım değişti zor nefes alıyorum...

Arkadaşlar başka yerlerde de açıklanmıştır eminim ama, beden ölçüsü 70 olup da neden 70 beden sütyen dar geliyor diye boşuna dertlenmeyin. Çünkü sütyen ölçünüzü yanlış hesaplıyorsunuz. Şöyle ki;

Sütyen ölçünüz iki değerden oluşur. Beden ve cup (bone) ölçüsü. Beden ölçüsü vücut büyüklüğü ile ilgiliyken cup ölçüsü göğüs büyüklüğüyle ilgilidir.

Beden ölçünüzü nasıl bulursunuz?

Göğüs çevrenizin ölçüsünü almak için mezurayı göğüslerinizin altından göğüs kafesine çepeçevre dolayın. Mezuranın göğüslerin altından ve sırtınızda düz, yatay bir çizgi oluşturacak biçimde geçmesine özen gösterin. Bulduğunuz rakama 5 ekleyin. Bu değer sizin beden ölçünüzü verecektir.

Örneğin çevre ölçünüz 75 ise kullanmanız gereken sütyen 80 beden olmalıdır. Sütyen bedenleri 5 cm''lik birimler halinde yükseldiğinden ana birimi geçen değerlerde bir üst beden alınmalıdır.

Göğüs altı çevresi --> Sütyen bedeni
70 cm. ve altı --> 70
71-75 cm.arası -->75
76-80 cm. arası -->80
81-85 cm.arası -->85
86-90 cm arası -->90
91-95 cm.arası -->95
96-100 cm. arası -->100

Sutyen cup (bone) ölçüsünü bulmak

Mezuranızı yine sırttan öne doğru, ancak bu kez göğüslerinizin ucundan (üstünden) geçecek biçimde çevreleyin. Çıkacak olan değer, birinci aşamada elde edilen göğüs altı çevresi değerinden daha fazla bir uzunluk olacaktır. Bu değerden beden ölçüsünü çıkarın, farkı bulun. Bu fark cup ölçüsünü verir.

Fark Cup ölçüsü
2,5 cm ise -->A
5 cm ise -->B
7,5 cm ise -->C
10 cm ise -->D
12,5 cm ise -->DD

Örneğin göğüs altı çevrenizin 75 cm, göğüs üstü çevrenizin 85 cm olduğunu varsayalım. Sütyen bedeniniz 75+5=80 olacaktır. 85-80=6 ise cup ölçünüzü verecektir. Bu fark da B cupuna denk gelmektedir. Dolayısı ile sutyen ölçünüz 80B'dir.

tşkler cnm :71::71:

telkinli ses dosyaları ile bircok seyi degiştirmek mumkun...

ingilizcesi olanlar bakabilir richard diye bir adamın forum sitesi var bu konuyla alakalı...

orada bircok arkadas sac rengini bile degiştirmeyi basardı

yalnız bu etki için 6 ay ugrasdı, her gece dinledi cocuk

telkin dinlemeyi bıraktı ve 1 haftada sacları tekrar koyu renk cıkmaya basladı

ayrıca bu telkinleri hazırlamanın bir teknigi var ole olur olmaz herkesin hazırladıgı telkini dinleyemezsiniz, dinlesenizde kiminiz ya hiç etki goremez, yada cok yavas gorebilir...

bu konuda uzman olanlar telkinleri kendi sesinizden kaydetmenizi soyluyor mesela, burada mantık telkinle beynin tabularını yıkmaktır, kimin direnci yani bilinçaltı yeni kalıplara daha yatkınsa o kadar hızlı sonuc alır

ve dedigim gibi... bilinçaltını yonetmek zordur... sonuc alsanız bile cogunuz hayatınızın sonuna kadar bu telkinleri dinlemek durumunda kalabilirsiniz etkinin surekli olması icin

subliminal telkinleri arastırın, bilgi edinin o zaman kimin neden sonuc aldıgını kimin alamadıgını anlarsınız :34:

.....................

Ağrılar bazı kişilerde daha sonraları olabiliyor canım yada ağrı olmadan da gelişme gösterebilir yani sen söylediğine göre olumlu sonuç almışın daha önce hiç ağrı felan bişey olmadı mı? Bu arada etkisinin geçmemesine çok sevindim inşallah böyle devam eder :70: :32:

Benimde göğsüm ağrıyor yani sanki daralıyor gibi nefes alışım değişti zor nefes alıyorum...

canım ilk 9 gün her yerim ağrıdı boynum bacaklarım omzum, göğüslerim.. ama şimdi ağrı yok belki ilk 4 gün ya ondandır...

ya benden önceki yorumu okusana arkadaş telkin kendi sesinizden olmalı diyo

uzmnlar öle diomuş.. subliminal telkinleri arastırın diyo

canım ilk 9 gün her yerim ağrıdı boynum bacaklarım omzum, göğüslerim.. ama şimdi ağrı yok belki ilk 4 gün ya ondandır...

ya benden önceki yorumu okusana arkadaş telkin kendi sesinizden olmalı diyo

uzmnlar öle diomuş.. subliminal telkinleri arastırın diyo
Ağrı felan her zaman olacak diye birşey yok canım yani ağrı olmadı diye kafana takma sen göğüslerinin büyüdüğünü düşün yeter :32: :70:

Canım kendi sesinizden olmalı diyor ama ben az önce hayatımdeğişti sitesine baktım hatta o sitenin iki tane kurucusu var tv ye çıkmışlar onuda izledim baya konuştular yani onlar kendileri hazırlıyorlar telkinleri ve siteden ücretsiz veriyorlar yani illa kendi sesimizle yapılması gerekse neden onlar böyle bişey yapsınlar? Onların hazırladıkları telkinlerlede bir çok kişi olumlu sonuçlar almışlar ve adamlara dua ediyorlar...

Sonuç alamama konusunda ise onlar önce çekirdek inanç dedikleri yani olumsuz davranışın asıl sebebini araştıyorlar kişide ve o kişi o davranışını değiştirmek için nasıl desem olumlu düşünerek dinliyor telkini ve sonuçta olumlu oluyor... Boş boş dinlemek olmuyor tabi yani neden dinlediğimiz önemli..

cnm ya ilk sayfadaki cümleleri bence yazdırıp arada tekrar edelim en azından her sabah kalktığımızda bi kaç kez okuyalım akşam yatarkende...

boş boş dinlemeyelim bence...

zaten ben hep işle meşgulüm tmm kulağımda ama müziğe salt kendimi veremiyorum ...

yaa bnmde büyüdü gibi ama regl olcam eminim o yüzden dolgunlaşmışlardır :14: reglm geçince fıss die söncekler :14: bıktm ya niye biz bu kadar uğraşmak zorundayız ya :19: büyüsünler artık.........

yaa bnmde büyüdü gibi ama regl olcam eminim o yüzden dolgunlaşmışlardır :14: reglm geçince fıss die söncekler :14: bıktm ya niye biz bu kadar uğraşmak zorundayız ya :19: büyüsünler artık.........

Canım benim böyle olumsuzluğa kapılma.. Tamam başkalarının kocaman dolgun memişlerini görünce üzülüyoruz imreniyoruz ama zihin gücüyle bizimkileri değiştirmekte bizim elimizde :) Bak ne diyor telkinde
"Beni geri tutan tüm zihinsel kalıpları, sınırlayıcı inançları ve negatif düşünceleri gideriyorum."
Sen de böyle düşüncelere kapılma ki telkinden en etkili şekilde faydalan :71:

Back