Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

haklısın cnm ama insan işte bazen böyle oluyor ..... çok saol canım bnm moralimi yüksek tutmaya çalışcam :)

ositeyi biliyorum

arkadaslar ben bu işi yabancı ulkelerde dahil olmak uzere 6 yıl arastırdım
kuzenim bu işin piri
richardı cok yakından tanıyor ki dunyaya subliminal telkini yayan o

o adamların hepsinden de cok bilgimiz var...

ister inanın ister inanmayın

bu konu hakkında cok eski gun gormemiş kaynakları okudum ben
ve size olma demiyorum gozumun onunde birinin sarısın olduguna saht oldum ama etkisi 1 hafta surdu

baska telkin işe yaramaz demiyorum ama herkesde yaramayabilir en etkilisi kendi sesinizdir... o malum site neden telkinlerin hepsini bedava yapmıyor? bazılarından ucret talep ediyor?

bu insanların agzına 1 parmak bal calmak emek

bu kadar saf olmayın okuyun arastırın ve kendiniz icin en dogru olanı siz yapın

aylarca yıllarca ugrasın istediginiz sonucu alın ve sonuc 1 hafta sonra husran olsun
yada yıllarca bosa ugrasın

ben bunu sadece gogus konusunda degi hayatımın her alanında kullandım kullanıyorum ama hersey icin degil

o sitedeki degişimler ruhsal boyutta
ve bu degişimler bilinçaltına kolaydır

ama fiziksel degişimler konusuna gelince iş degiişiyor cunku kalıplarınız cok sabit
bu yuzden en etkili sekilde yapmalısınız ki ole yapsanız bile sonuc kalıcı olmuyorrrrrr

gordugunuz birseyi telkinle degiştirmeniz cok zor

ama telkinle daha mutlu daha huzurlu daha kendine guvenli olursunuz

bunlar kolay ...

o site insanlara bunları veriyor.. ama boy uzatmak icin para istiyor

neden boy uzatma telkinleride ucretsiz degil hiç dusundunuz mu...

ben uzerinde yıllarca arastırma yaptıgım hicbirinizin adını bile duymadıgı kaynakları okudugum uzerinde resmen aylarcca calıstıgım bi konudan bahsediorum

bi tarafımdan atmıyorum... bende bi site kursam koseyi donerdim iki tv ye cıkıp

ama bu umut somurmekden baska bisey degil

ayrıca yine o sitede

gecici olan etkiler icin dalgalanma diye birsey uydurmuslar

telkini dinlemediginizde etkisi geciyor ama onlar buna dalgalanma diyorlar

cunku size omur boyu bu telkinlere mahkumsunuz diyemezler :)

heuz bu telkinlerin etkisiini sabit kılacak bir yontem geliştirilmedi uzerinde calısılıyor

ayrıca sunuda eklemek zorundayım...

telkinleri bukada uzun sure ve gece yatarkn de dinlemenin kesinlikle zararsız oldugu konusundada bir arastırma yok

ben, siz , yurtdısında bu işle ugrasanlar

hepimiz kobayız... herkes kendi kafasına gore yapıp bunu insanların arasında salıyor... kimden nasıl sonuclar alındıgını gozluyor...

yani bunun yan etkileri konusunda henuz hiçbir fikrimiz yok.. olabilirde olmayabilirde... kimse yıllar sonra bir sorun cıkıp cıkmayacagını garanti edemiyor

unutmayın kulaktan aldıgınız her dalga beyninizin frekanslarınıda degiştiriyor.. muzik uzerine kaydedilmiş bir telkin beyni surekli teta konumunda tutar.. alfa konumuna gecmezsiniz uyku boyunca.. ama gecmeniz gereklidir cunku ancak alpha konumunda beyin dinlenir

richard telkine muzik eklenmesini pek onermiyor bu yuzden...
ama ekleyenlerde var ve dedigim gibi zararı konusunda birsey BİLİNMİYOR

bende dinledim zamanında ... ama bu riskleri goze alarak... kimse 100 de 100 risksiz diyemez direk bilinaçltına ve beyne hitap eden bisey icin

ne olur olur olmaz hakkında dogru durust bilgi sahibi olmadıgınız seyleri yapmayın, o yapmıs bu yapmıs diye

arastırın bilgilenin risklerini faydalarını hesaplayın sonra kalkısın

tek amacım uyarmak

kimsenin hevesini kırmak istemiorum ve diorumki telkin etkili bir yontem evet ama sandıgınız gibi işlemiyor... üzgünüm

Son düzenleme:

Bilgilendirdiğin için teşekkürler... Bu yönüde var.

ne olcak yani kalıcı değil mi boşuna mı ugraşıyoruz üüüffff ya bırakalım mı yani

attığım fotoğraf bukadar mı insanın canını sıkıyor kmseler yorum yapmadı sayfa 795 deki fotodan bahsediyorum attığım

can sıkmadııı hatta daha da gaza getirdii böylee olsun böyle olcakkk diye taa ki şu son haberlere kadar.. geçici mi şimdii:84::84:

kızlar ya kalıcı değil diyolar işte napıyoruz devam mı ediyoruz yine de ?? bi yorum yapın yaf bişiler diyin

bende okudum,beni bu işten caydıran ikinci 21e başlayalı 1 hafta oldu hiç bir değişiklik yok ilk 21 deki dolgunlukta söndü bunu üzülerek söylüyorum sabahtan bu yana bi tane foto paylaştım içime oturdu sinirden(( napıcaz bilmiyorum büyük ihtimal 2nci 21i tamamlarım bidaha devam etmem gibi

can sıkmadııı hatta daha da gaza getirdii böylee olsun böyle olcakkk diye taa ki şu son haberlere kadar.. geçici mi şimdii:84::84:

keşke öyle olsaaaa olacağını bilsem bırak günde 6 saati aralıksız 24 saat dinlerim ama şimdide çelişkili olmaya başladı bu konu ben 2nci 21 deyim başlayalı 1 hafta oldu olan dolgunluğum ilk 21 e ara verdiğimde söndü üzülüyorum bu duruma((

telkine değl de nez in telkinine ihtiyacımm var şimdii devam edebilmek için.. benim bir arkadaşım da söylemişti bu bilinçaltını etkilemek çok tehlikleli yan etkisi olabilir bi gun farketcek kandırıldıgını sonuçta demiştii ama ben inanmak istememiştim.. sonuçta fight club dahil bir çok holywood filminden tutun, reklamlara hatta çizgifilmlere kadar 25. kare teknigiyle bilinçaltımıza birsürü mesaj gönderiliyor sonuçta.. bu en azından işime yarar bırakayım da cicişler byusun demiştim kendimce.. ayy bilemedim şimdii:26:

tatlım ama cıvıma oluyormuş sonra daha fazla dolgunlukla geri geliyormuş öyle demişlerdi ya.. herkeste olmuş yanii..ödül gibi oluyormş falan hatta.. kalıcı olsunn yeterr

bilemiyorum kızlar ya aynen dediğnz gibi çelişkili olmaya başladı bu telkin işi gerçi faydasını görenler vardı nezz fln ama ben devam etmicem galiba sizde öyle 2.21de dolgunlk kalmadı flnn diyince ........... of ya yine umutlarımız söndü regl sonrası göğüslerimzin söndüğü gibi

tatlım ama cıvıma oluyormuş sonra daha fazla dolgunlukla geri geliyormuş öyle demişlerdi ya.. herkeste olmuş yanii..ödül gibi oluyormş falan hatta.. kalıcı olsunn yeterr

belkide normal bilemiyorum,ama düşünmeden edemiyorum ya ilerki bi dönemde beyine gönderdiğimz dalgalar bi problem olarak karşımıza çıkarsa korkuyorum açıkçası,yazılanlardan sonra

neezz geel de bişilerrr dee nolurr.. ben hala inanıyorum gerçi buyuyenlerin hep kalmış sonuçtaa ve birsürüü bizim farkedemedgimiz yöntemlerle bilinçaltımıza her an mesajlar gönderiliyor.. aklınız hayaliniz durur göğüs buyutcekse ben de bu telkinle göndereyim , onca şeyin yanında bunun bi zararı olmaz olsa hepsinin olur zaten diyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…