Canım benim böyle olumsuzluğa kapılma.. Tamam başkalarının kocaman dolgun memişlerini görünce üzülüyoruz imreniyoruz ama zihin gücüyle bizimkileri değiştirmekte bizim elimizde :) Bak ne diyor telkinde
"Beni geri tutan tüm zihinsel kalıpları, sınırlayıcı inançları ve negatif düşünceleri gideriyorum."
Sen de böyle düşüncelere kapılma ki telkinden en etkili şekilde faydalan
haklısın cnmama insan işte bazen böyle oluyor ..... çok saol canım bnm moralimi yüksek tutmaya çalışcam :)
Ağrı felan her zaman olacak diye birşey yok canım yani ağrı olmadı diye kafana takma sen göğüslerinin büyüdüğünü düşün yeter
Canım kendi sesinizden olmalı diyor ama ben az önce hayatımdeğişti sitesine baktım hatta o sitenin iki tane kurucusu var tv ye çıkmışlar onuda izledim baya konuştular yani onlar kendileri hazırlıyorlar telkinleri ve siteden ücretsiz veriyorlar yani illa kendi sesimizle yapılması gerekse neden onlar böyle bişey yapsınlar? Onların hazırladıkları telkinlerlede bir çok kişi olumlu sonuçlar almışlar ve adamlara dua ediyorlar...
Sonuç alamama konusunda ise onlar önce çekirdek inanç dedikleri yani olumsuz davranışın asıl sebebini araştıyorlar kişide ve o kişi o davranışını değiştirmek için nasıl desem olumlu düşünerek dinliyor telkini ve sonuçta olumlu oluyor... Boş boş dinlemek olmuyor tabi yani neden dinlediğimiz önemli..
ayrıca sunuda eklemek zorundayım...
telkinleri bukada uzun sure ve gece yatarkn de dinlemenin kesinlikle zararsız oldugu konusundada bir arastırma yok
ben, siz , yurtdısında bu işle ugrasanlar
hepimiz kobayız... herkes kendi kafasına gore yapıp bunu insanların arasında salıyor... kimden nasıl sonuclar alındıgını gozluyor...
yani bunun yan etkileri konusunda henuz hiçbir fikrimiz yok.. olabilirde olmayabilirde... kimse yıllar sonra bir sorun cıkıp cıkmayacagını garanti edemiyor
unutmayın kulaktan aldıgınız her dalga beyninizin frekanslarınıda degiştiriyor.. muzik uzerine kaydedilmiş bir telkin beyni surekli teta konumunda tutar.. alfa konumuna gecmezsiniz uyku boyunca.. ama gecmeniz gereklidir cunku ancak alpha konumunda beyin dinlenir
richard telkine muzik eklenmesini pek onermiyor bu yuzden...
ama ekleyenlerde var ve dedigim gibi zararı konusunda birsey BİLİNMİYOR
bende dinledim zamanında ... ama bu riskleri goze alarak... kimse 100 de 100 risksiz diyemez direk bilinaçltına ve beyne hitap eden bisey icin
ne olur olur olmaz hakkında dogru durust bilgi sahibi olmadıgınız seyleri yapmayın, o yapmıs bu yapmıs diye
arastırın bilgilenin risklerini faydalarını hesaplayın sonra kalkısın
tek amacım uyarmak
kimsenin hevesini kırmak istemiorum ve diorumki telkin etkili bir yontem evet ama sandıgınız gibi işlemiyor... üzgünüm
ayrıca yine o sitede
gecici olan etkiler icin dalgalanma diye birsey uydurmuslar
telkini dinlemediginizde etkisi geciyor ama onlar buna dalgalanma diyorlar
cunku size omur boyu bu telkinlere mahkumsunuz diyemezler :)
heuz bu telkinlerin etkisiini sabit kılacak bir yontem geliştirilmedi uzerinde calısılıyor
attığım fotoğraf bukadar mı insanın canını sıkıyor kmseler yorum yapmadı sayfa 795 deki fotodan bahsediyorum attığım
kızlar ya kalıcı değil diyolar işte napıyoruz devam mı ediyoruz yine de ?? bi yorum yapın yaf bişiler diyin
can sıkmadııı hatta daha da gaza getirdii böylee olsun böyle olcakkk diye taa ki şu son haberlere kadar.. geçici mi şimdii:84::84:
keşke öyle olsaaaa olacağını bilsem bırak günde 6 saati aralıksız 24 saat dinlerim ama şimdide çelişkili olmaya başladı bu konu ben 2nci 21 deyim başlayalı 1 hafta oldu olan dolgunluğum ilk 21 e ara verdiğimde söndü üzülüyorum bu duruma((
tatlım ama cıvıma oluyormuş sonra daha fazla dolgunlukla geri geliyormuş öyle demişlerdi ya.. herkeste olmuş yanii..ödül gibi oluyormş falan hatta..kalıcı olsunn yeterr
ooff ya tek çare silikon mu yaaa :97: bence para biriktirmeye başlayalım :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?