Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

nasıl ama yaa ozaman boyu uzayan bırının boyu gerımı kısalıyo yanı dınleme bıtınce goguslerım resmen yaglandı sekıl aldı gerı bu yaglar nereye gıdecek kı sonucda kandırıyosak bıle bılınc altını o ayıkana kadar zaten olan olmus olmuyomu yanı buyudukden sonra ıstedıgı kadar kendıne gelsınınsallah kalıcı olur yaa off ben kotu dusunmek ıstemıyorum :26:

6 ayda dogal sarısın olan biri

1 haftda tekrar koyu saclarına geri dondu

boyu uzayan birinin kısalması da normaldir heralde.. :)

eger cok buyuk bir fark yarattıysanız ve telkinleri bıraktıgınızda uzun sureli de bir degişiminiz olmazsa bana tekrar geri donun ve tabi gogusleriniz icinde telkin dısında baska birsey yapmadıysanız

belki arastırmamıza bir katıkınız olur uzmanlarımızla gorusur sordugumuz soruları yanıtlayabilirsiniz kalıcı etki bizim icin suan en buyuk merak konusu özellikle fiziksel degişimlerde

zaten benim uyarılarımın baslıca sebebi de aldıgınız riskle alakalı ve niye bende degişim olmuyor diyenleri aydınlatmak amaclı...

ama sac genetık bence cnm onu degıstırmesı bence zor ama bı ınsanın boyunun uzaması goguslerının buyumesı cokda a normal degıl bence cnm farklı seyler o yuzden alınan sonucların farklı olması normal bence boyu uzayan bı ınsanın boyu bence kısalmaz goguslerde ancak zayıflarsak gerı kuculur ben boyle dusunuyorum cnm ben bır aydır dınlemıyorum hıc bıseyde yapmıyorum baska buyumeye de devam edıyo her gun agrı sızı da oluyo buyumede her ay barız sekılde oluyo cnm her regl sonrasında ozellıkle dogru dıyosun cnm rısk aldık elbette ama ınsallah sorunsuz sekılde ıstedıgımızı elde ederız zararı olmaz dıye nasıl kanıtlanmadıysa zararının oldugu da kanıtlanmamısdır yanı ortada bı durum

teşekkürler.. bilgilerini bizle paylaşıp yardımcı olmaya çalıştıgın için .. birçok insanın tersine gelip de tutarsız bir şekilde umut kırmak veya bilmeden yorum yapmak yerine sahip oldugun bilgilerle bize yardımcı olmaya çalışıyorsun.. dediklerin mantıklı.. ben de bu konularda çok kulaktan dolma bilgilere sahip değilim yani az çok bir şeyler araştırdım biliyorum tabi senin kadar bilemem o ayrı benim demeye çalıştıgım zaten bilinçaltımız çok fazla şeyle zaptediliyor.. hani diyorsun ya 70li yaşlara gelince ruhsal sağlık konusunda çok net şeyler konuşamayız.. o kadar fazla bilinçaltımıza yönelik şey var ki.. televizyonu açtıgımızda sadece izlemiş oldugumz şeyi mi algılıyor sanki beynimiz.. biz orda film izlerken veya reklam izlerken algılayamadıgımız ama direk bilinçaltına giden 25. karelerle dolu bir çok film ve reklam var.. bildigimiz bugs bunny li çizgi filmlerde bile bilinmçaltına gönderilen bir çok mesaj var ki bunlar çocukluktan başlayarak insanların beyninin yıkanması ve materyalist toplumlar yaratmak üzere israilin ve onun elinin altındaki markaların film sektörünün medyanın en büyük amacı..
çok uzaga gitmeye gerek yok.. biraz araştırırsak içtigimiz kolaların ilk reklamlarından bu yana sembollerle bilinçaltına göndermeler, resimde gizleme teknigiyle bilinçaltına göndermeler var.. şarkıların arka planında söylenen (telkin değil tabi bu fon gibi bir şey) sözler var.. fight club ı yavaşlatıp 1 saniyeyi 5 saniyede izleyecek hıza getirirseniz filmde görülmeyen 20 küsür farklı cinsel içerikli sahneyle karşılaşırsınız.. bunlar da bir çeşit telkin.. üç beş film değil hiç tahmin etmiyceginiz türk dizilerinde bile ve hatta diyorum ya çizgifilmlerde, popüler şarkılarda bile var.. mesela bir şarkıyı geriye dogru sardıklarında çok farklı mesajlar veren sözler içeriyor ve bunu bilinçaltı bunu anlayabiliyor ve uygulamaya koyuyor biz anlamasak da.. yani bilinçaltımız zaten bizim elimizde olmayan bir çok yol ile her an her gun işgal altında.. ve keşke göğüs buyutmek kadar masum olsalar.. ha tabi zararlı olabilir kanıtı yok diyorsun ya haklı olabilirsin..

ama yedigimiz yiyecekler bile bu kadar katkılıyken kansorejen madde içerirken ve medya tarafından an be an halizarda bilinçaltımız saldırılara maruz kalıyorken tamamen sağlıklı olabilmenin zaten garantisi yok.. tamamen herşeyin doğal oldugu, televizyonun internetin olmadıgı, medyanın teknolojinin elinin uzanamadığı bir kasabada yaşıyor olmamız lazım akıl ve beden sağlığımızı tamamen sağlıklı olmasına garanti verebilmemiz için.. :85:

madem durum budur ve madem ben fındık kadar memeyle ruh sağlığımı bozcam bıraakayım da buyusun ve mutlu olayım kendime guveneyim.. bilinçaltı işgali hayatımızın her anında var bunu kabul etmek lazım.. ben bu telkini yapmasam da 70 yaşında televizyon izledigim için ruh sağlığım bozulabilir

ha diyelim kalıcı değil ki yağlanıyor sonuçta şişmiyor ki havayla.. kalıcı değilse bile kıl tüy çıkaran her gun uğraşmamı gerektiren yağlarla masajlarla ugraşmıyorum.. müzik dinliyorum , taş atmıyorum ki kolum ağrısın.. kalıcı değilse de bir şey kaybetmem.. insan alışıyor bir sure sonra zaten müzik yokmuş gibi geliyor.. gerçi ben yağlanma oldugu için ve diger yöntemleri denedigim için bunun kalıcı olcagını düşünüyorum..

tabi bunun yanı sıra dualarımızı da eksik etmememiz lazım.. sonuçta herşey Allahın elinde .. ama bunu saplantı haline getirmemeliyiz olabildgiince.. allah göstermesin göğüs kanseri olan insanlar var.. elimizden geleni yaparız inanırız olumlu oluruz ama sonuçta küçük ama kendi cicişleriimiz

sakın beni yanlış anlama sana kızmak için veya dediklerine inanmadıgım için söylemedim bunları zaten anlaşılmştır yazdıklarımdan ama bir kere daha söyleyim dedim nolur nolmaz

Son düzenleme:

biz arastırma surecinde bir ekibiz... kendinizi gozleyin etki 6 ay 1 sene sonrada aynıysa bana ulasın...
isteyen özel mesaj atıp arastırma grubumuzdaki forum adını ve oradaki adresimi alabilir
özellikle etkisi gecmedi diyenler

sizinle konusmak degerlendirme yapmak isterim...

canım reklam tekniklerinde kullanılanlar cok ayrı...
dinlediginiz telkinin beyninize ne kaadar ve ne yogunlukta dalga degişimi yaratıgını biliyormusunuz hayır?
kastettgim sey bu
telkin var ve yapılır ama yolu ve yordamıyla

ve diorumki etkili olması icinde telkini uzmanın hazırlaması lazım
reklam amaclı yapılanlar uzmanlar dahilinde hazırlanıyor

ne dedim??? pazardan sutyen almaya benzemiyor

bunlar foruma yazdıgım son sozlerdi ben gorevimi yaptım artık herkesin kendi sorumlulugunda :)

sorularınız olursa bana ozelden ulasın

hepinize bol buyuk goguslu gunler arkadaslar

sevgiyle

bende göğüslerimden rahatsızım.Gerçekten işe yaradımı sizde?
Yaradıysa ne kadar süredir dinliyorsunuz?
Bilgi verirseniz çok sevinirim..indirdim denemeyi düşünüyorumm inşallah işe yarar:44:

bu arada tekrar son bişey...
kafa karısıklıgı olmasın

telkin kendi sesinizden ve kontrolden gecmiş oldugu surece etkilidir
iddiasının arkasındayım

beyin dalga miktarları vs.. bunları arastırıp kendi telkininizi hazırlayabilirsiniz eger cok bas koyduysanız bu işe

ve dedigim gibi sonucları kalıcı olanlar bana ulasmak isterseee hep burdayım :)

anladım cnm tamam nısan ayında basladım 4 ay bıttı yenı ve buyume de devam edıyo zaten 70 falanken sımdı 75 var yanı bı sene sonunda bende 80 beden rahat olur dıye dusunuyorum artık 3 kez 21 gun dınledım artık uzun sure dınlemeyı dusunmuyorum cnm sonucu zaten burda da paylasıyoruz sanada ulabılırız zararı varsada artık cok gec dınledım bıttı bıle ama ınsallah yokdur
yapan bayan arkadas da bu ısı ıyı bılen bırı uzman mı bılemem ama bılıncsız yapan bırı degıl cnm bılgılerın ıcın sagol ama dedıgım gıbı kalıcı olmama konusuna katılmıyorum buda benım fıkrım:61

medya benim beynimi sapkın şeylerle, çocuk cinsel istismarıyla, materyalistleştirmeye yönelik telkinleriyle yıkıyorsa zaten çok şahane işler peşinde değildir. israil hakkında hiç iç açıcı şeyler düşünmüyorum zaten.. bana bu kadar kötü şeyleri aşılayıp çocuk yaşımdan beri böyle yetiştirmek istiyorsa ne kadar uzman olursa o kadar kötü zaten.. dedğin gbi bunlar uzmanlar bu konuda.. amaçları da bi iki insanın beynini yıkamak değil .. herkesi sapkınlaştırıp en üstün olmak ve dunya diktatörlüğü kurmak.. konu hakkında baya bir bilgim oldugu için söylüyorum daha fazla anlatcak şeyler var tabiki ama asıl konumuzdan sapmayalım.. demeye çalıştıgım bu kadar kötü niyetli uygulama evet uzman eşliginde yapılıyor.. bunlar insanların göğsünü 2-3 cm buyutmeye çalışmıyorlar malesef çok daha buyuk işlerin peşindeler.. evet göğüs telkini tabiki de böyle uzmanlar tarafından hazırlanmadı.. ama böyle kötü niyetler ugruna da hazırlanmadı.. eger uzman olmayan işe yaramıyorsa zaten işe yaramazdı.. demeye çalıştıgım da hiç anlaşılmamış.. ben aynı şey demedim zaten.. bilinçaltımız çok çok daha kötü şeylerle işgal altında.. hastalık olcaksa onla da olur.. emin ol beynimizi bu kadar kötü şeylerle yıkamaya çalışan insanlar biz uzmanız bunları düşünelim sağlıkları bozulmasın demezler.. zaten amaçları bunun tam tersi.. ve bu kadar faktör tarafından etkileniyorken bi göğüs telkini dünyaları yerinden oynatmaz.. BİLİNÇALTIMIZ zaten kurcalanıp duruyor hiç de iyi niyetli olmadan. bana onlar uzman senin sağlığını düşünürler işini bilip yaparlar deme ..

kalıcılıgına gelince .. müzik dinlemek zor gelen varsa ugraşmak istemiyorsa dinleyemeyebilir kendi tercihi herkesin.. işe yaramıyorsa da zaten yaramaz.. yıllardır neleri denedik.. ne çaylar içtik ne masajlar yaptık bazıları ilaçlar kullandı.. bu da yaramazsa yaramaz otururuz minik cücülerle hayatımıza mutlu mutlu devam ederiz hayatın sonu değil.. ama ben elimden geleni yaparım arkadaş o ana kadar. bilinçaltı konusunda da korkum yok.. korkum var ama medyaya var.. zaten uzman tarafından kötü niyetle hazırlanmamış bir telkine korkum yok açıkçası

Son düzenleme:

saç sürekli uzayan değişen bişey zaten, saç koyulaşıyor, telleri kalınlaşıyor, beyazlıyor, telleri inceliyor, güneşte açılıyor, hepsini bırak uzuyor. saç gibi değişken bişeyi göğüsle boy uzamasıyla nasıl karşılaştırabiliriz, bilinçaltı istediği kadar farkına varsın kandırıldığının, elde ettiğin senindir, büyüyen göğüsü küçülteceğini düşünmüyorum kendi kendine dıştan etkiye maruz kalmadıysa zayılayarak ya da sporla atmadıysan yağları, boy uzamasına hiççç girmiyorum zaten :))))

Benim anlamadığım saçı boyatmak gibi bir çare varken neden telkinle uğraşmış ? Fazla pahalıda değil erkekte olsa boyatır yani ama silikon pahalı herkesin bütçesi yetmez, ben şuan dinliyorum ama kendimi kasa kasa dinlemiyorum benim normalde göğüs takıntım zaten vardı cok ugrastım bitkisel olarak müziğide dinliyorum isterse büyüsün isterse büyümesin büyümesi gerekiyorsa büyür zaten. açıklamanı okudum müzikle kafayı bozup psikolojimizi bozmayalım da dediğim gibi son çare silikon yada evlenin doğum yapın eğer şişkinlik gitmezse onada gerek kalmaz

ben soyle dusunuyorum vucudumuzda degısebılecek seyler var degısemeyecek dogusdan gelen genlerımızden gecen seyler var mesela bı ınsanın sacı kıvırcıksa bunu telkınle duz yapma yada sarıysa sıyah yapmak gıbı veya goz rengını degıstırmek gıbı mumkun olmayan seyler var bunlar uzerınde calısma yapılsa dahı gerı eskı halıne alabılır dıye dusunuyorum cunku dogusdan gelen ozellıkler sonucda ama goguslerın buyumesı boyun uzaması ergenlıkde zaten herkesın yasadıgı seyler ama bazı olumsuzluklardan dolayı vucut gelısımını tamamlayamaz bazı seylerle destekleyıp bunu elde etmenın de zararı olacagını dusunmuyorum ve gerı eskı halını alacagını da dusunmuyorum uzayan bı boy nasıl kısalır kı mantıga sıgmaz bu gogus de ancak ıste dogum zayıflama gıbı durumlarda etkılenır yanı bunlar benım fıkırlerım kızlar hepınıze sevgıler

yaaaaa merak ettimde hiç doktora gittinizmi? yada gittiyseniz ne dedi bunun için? cvp yazarsanız sevinirim..

doğum yapmak çözüm değil canım ben yaptım sarkması,küçülmesiyle geri döndü çocuktan önce enazından sertti neyse umut kapısı işte:2:

doğum yapmak çözüm değil canım ben yaptım sarkması,küçülmesiyle geri döndü çocuktan önce enazından sertti neyse umut kapısı işte:2:

hmm bende dinliyorum bakalım ne olucak o zaman kesin ve son çare silikondur yada ömür boyu böyle yasamak

çok mantıklı

siz ne diosunuz kızlar ?? arkadaş mantıklı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…