nasıl ama yaa ozaman boyu uzayan bırının boyu gerımı kısalıyo yanı dınleme bıtıncegoguslerım resmen yaglandı sekıl aldı gerı bu yaglar nereye gıdecek kı sonucda kandırıyosak bıle bılınc altını o ayıkana kadar zaten olan olmus olmuyomu yanı buyudukden sonra ıstedıgı kadar kendıne gelsın ınsallah kalıcı olur yaa off ben kotu dusunmek ıstemıyorum :26:
ama sac genetık bence cnm onu degıstırmesı bence zor ama bı ınsanın boyunun uzaması goguslerının buyumesı cokda a normal degıl bence cnm farklı seyler o yuzden alınan sonucların farklı olması normal bence boyu uzayan bı ınsanın boyu bence kısalmaz goguslerde ancak zayıflarsak gerı kuculur ben boyle dusunuyorum cnm ben bır aydır dınlemıyorum hıc bıseyde yapmıyorum baska buyumeye de devam edıyo her gun agrı sızı da oluyo buyumede her ay barız sekılde oluyo cnm her regl sonrasında ozellıkle dogru dıyosun cnm rısk aldık elbette ama ınsallah sorunsuz sekılde ıstedıgımızı elde ederız zararı olmaz dıye nasıl kanıtlanmadıysa zararının oldugu da kanıtlanmamısdır yanı ortada bı durum6 ayda dogal sarısın olan biri
1 haftda tekrar koyu saclarına geri dondu
boyu uzayan birinin kısalması da normaldir heralde.. :)
eger cok buyuk bir fark yarattıysanız ve telkinleri bıraktıgınızda uzun sureli de bir degişiminiz olmazsa bana tekrar geri donun ve tabi gogusleriniz icinde telkin dısında baska birsey yapmadıysanız
belki arastırmamıza bir katıkınız olur uzmanlarımızla gorusur sordugumuz soruları yanıtlayabilirsinizkalıcı etki bizim icin suan en buyuk merak konusu özellikle fiziksel degişimlerde
zaten benim uyarılarımın baslıca sebebi de aldıgınız riskle alakalı ve niye bende degişim olmuyor diyenleri aydınlatmak amaclı...
kızlar..
ben kimseye yapmayın yada yapın demiyorum
ama bu işle ugrasmıs... psikologlar, psikanaliz uzmanalarıyla calısmıs gorusmus biri olarak size bu işin bu yonlerinden de bahsetmek zorundayım... cunku gordumki cogunuz ne yaptıgınızı bilmiyorsunuz.. kulaktan dolma bilgilerle hareket ediyorsunuz..
ben uyarımı yaparım gerisi sizin insiyatifinizde...
telkin basarısız degildir... evet basarılıdır bilinçaltı bu yolla kandırılabilir ve ben sizler gibi duydugum degil gozlerimle de gordugum seylerden bahsediyorum ama bunu basarmak pazardan sutyen almaya benzemiyor, herkesin yaptıgı telkin herkeste aynı sonucu vermeyebilir ve dedigim gibi etkinin kalıcı olması zordur...
işin uzmanlarınada danısabilirsiniz.. bilinçaltı ruhsal degişimlerde olumlu sonuclar verir ama fiziksel degişimlerde aynı basarı oranı soz konusu degil... kaldı ki ruhsal degişimler bile kalıcı olmuyor, telkinleri tekrar ve takrar dinlemeniz gerekiyor..
sorun bakalım size " dalgalanma" adını verdikleri seyden bahsedeceklerdir...
ve kim nederse desin! asla ve asla zararları konusunda kesin veriler ortaya doken bir calısma yok... bunu yabancı ulkelerde verilen seminerlerde katılımcılara ustune basa basa soyluyorlar! denemek isteyenlere ustune basa basa soyluyorlar.. cunku avrupada boyle seyler onemli... insanlar neyi neden yaptıgını biliyor
ama burda adamın teki site kurup insanlara umut diye dagıtıyor... ustune ustluk paralarınıda alıyor..
eger varsa bir babayigit cıksın, ben altına imzamı atarım saglık acısından hiçbir sakıncası yok.. bunu dinlyenler 60-70 yasına geldiklerinde beyinleri yada ruhsal saglıkları asla bu yuzden zarar gormeyecektir diyebilsin... ama bana imzayla ve belgeyle konussun
yabancı forum sitelerinde de bu konu cok tartısılıyor.. ve uzmanların verdigi yanıt:
henuz bu yontemi kullananlar uzun yıllar suren bir inceleme altına alınamadı bu yuzden hepimiz KOBAYIZ...
psikologlar zaman zaman telkin yontemini kullanıyor... ama cok uzun surmuyor bu tedavile ve her hastanın
ihtiyacına ozel hazırlanıyor ve sadece ruhsal kalıpları degiştirmek icin kullanılıyor, buradaki gibi daha köklü daha
derinlerdeki fiziksel kalıpları degiştirmek icin degil...
bu yontemle richard adını verdigim kişi bir haftada cok buyuk paralarda kazandı... ama herseyin altyapısını olusturması gerekti bu da 3 ay suren bir calısma sonucu hazırladıgı telkinle oldu
telkini dinlemeyi bıraktı ve şimdi yine eski ekonomik durumuna geri dondu... suanda telkinin etkileriinin surekli olması konusunda bir calısma icindeler ama daha sonucları gelmedi maalesef
herneyse soylenecek herseyi soyledim sanırım yinede sorusu olanlar olursa sorabilir
hepinize kolay gelsin hanımlar
ama sac genetık bence cnm onu degıstırmesı bence zor ama bı ınsanın boyunun uzaması goguslerının buyumesı cokda a normal degıl bence cnm farklı seyler o yuzden alınan sonucların farklı olması normal bence boyu uzayan bı ınsanın boyu bence kısalmaz goguslerde ancak zayıflarsak gerı kuculur ben boyle dusunuyorum cnm ben bır aydır dınlemıyorum hıc bıseyde yapmıyorum baska buyumeye de devam edıyo her gun agrı sızı da oluyo buyumede her ay barız sekılde oluyo cnm her regl sonrasında ozellıkle dogru dıyosun cnm rısk aldık elbette ama ınsallah sorunsuz sekılde ıstedıgımızı elde ederız zararı olmaz dıye nasıl kanıtlanmadıysa zararının oldugu da kanıtlanmamısdır yanı ortada bı durum
teşekkürler.. bilgilerini bizle paylaşıp yardımcı olmaya çalıştıgın için .. birçok insanın tersine gelip de tutarsız bir şekilde umut kırmak veya bilmeden yorum yapmak yerine sahip oldugun bilgilerle bize yardımcı olmaya çalışıyorsun.. dediklerin mantıklı.. ben de bu konularda çok kulaktan dolma bilgilere sahip değilim yani az çok bir şeyler araştırdım biliyorum tabi senin kadar bilemem o ayrıbenim demeye çalıştıgım zaten bilinçaltımız çok fazla şeyle zaptediliyor.. hani diyorsun ya 70li yaşlara gelince ruhsal sağlık konusunda çok net şeyler konuşamayız.. o kadar fazla bilinçaltımıza yönelik şey var ki.. televizyonu açtıgımızda sadece izlemiş oldugumz şeyi mi algılıyor sanki beynimiz.. biz orda film izlerken veya reklam izlerken algılayamadıgımız ama direk bilinçaltına giden 25. karelerle dolu bir çok film ve reklam var.. bildigimiz bugs bunny li çizgi filmlerde bile bilinmçaltına gönderilen bir çok mesaj var ki bunlar çocukluktan başlayarak insanların beyninin yıkanması ve materyalist toplumlar yaratmak üzere israilin ve onun elinin altındaki markaların film sektörünün medyanın en büyük amacı..
çok uzaga gitmeye gerek yok.. biraz araştırırsak içtigimiz kolaların ilk reklamlarından bu yana sembollerle bilinçaltına göndermeler, resimde gizleme teknigiyle bilinçaltına göndermeler var.. şarkıların arka planında söylenen (telkin değil tabi bu fon gibi bir şey) sözler var.. fight club ı yavaşlatıp 1 saniyeyi 5 saniyede izleyecek hıza getirirseniz filmde görülmeyen 20 küsür farklı cinsel içerikli sahneyle karşılaşırsınız.. bunlar da bir çeşit telkin.. üç beş film değil hiç tahmin etmiyceginiz türk dizilerinde bile ve hatta diyorum ya çizgifilmlerde, popüler şarkılarda bile var.. mesela bir şarkıyı geriye dogru sardıklarında çok farklı mesajlar veren sözler içeriyor ve bunu bilinçaltı bunu anlayabiliyor ve uygulamaya koyuyor biz anlamasak da.. yani bilinçaltımız zaten bizim elimizde olmayan bir çok yol ile her an her gun işgal altında.. ve keşke göğüs buyutmek kadar masum olsalar.. ha tabi zararlı olabilir kanıtı yok diyorsun ya haklı olabilirsin..
ama yedigimiz yiyecekler bile bu kadar katkılıyken kansorejen madde içerirken ve medya tarafından an be an halizarda bilinçaltımız saldırılara maruz kalıyorken tamamen sağlıklı olabilmenin zaten garantisi yok.. tamamen herşeyin doğal oldugu, televizyonun internetin olmadıgı, medyanın teknolojinin elinin uzanamadığı bir kasabada yaşıyor olmamız lazım akıl ve beden sağlığımızı tamamen sağlıklı olmasına garanti verebilmemiz için.. :85:
madem durum budur ve madem ben fındık kadar memeyle ruh sağlığımı bozcam bıraakayım da buyusun ve mutlu olayım kendime guveneyim.. bilinçaltı işgali hayatımızın her anında var bunu kabul etmek lazım.. ben bu telkini yapmasam da 70 yaşında televizyon izledigim için ruh sağlığım bozulabilir
ha diyelim kalıcı değil ki yağlanıyor sonuçta şişmiyor ki havayla.. kalıcı değilse bile kıl tüy çıkaran her gun uğraşmamı gerektiren yağlarla masajlarla ugraşmıyorum.. müzik dinliyorum , taş atmıyorum ki kolum ağrısın.. kalıcı değilse de bir şey kaybetmem.. insan alışıyor bir sure sonra zaten müzik yokmuş gibi geliyor.. gerçi ben yağlanma oldugu için ve diger yöntemleri denedigim için bunun kalıcı olcagını düşünüyorum..
tabi bunun yanı sıra dualarımızı da eksik etmememiz lazım.. sonuçta herşey Allahın elinde .. ama bunu saplantı haline getirmemeliyiz olabildgiince.. allah göstermesin göğüs kanseri olan insanlar var.. elimizden geleni yaparız inanırız olumlu oluruz ama sonuçta küçük ama kendi cicişleriimiz
sakın beni yanlış anlama sana kızmak için veya dediklerine inanmadıgım için söylemedim bunları zaten anlaşılmştır yazdıklarımdan ama bir kere daha söyleyim dedim nolur nolmaz
biz arastırma surecinde bir ekibiz... kendinizi gozleyin etki 6 ay 1 sene sonrada aynıysa bana ulasın...
isteyen özel mesaj atıp arastırma grubumuzdaki forum adını ve oradaki adresimi alabilir
özellikle etkisi gecmedi diyenler
sizinle konusmak degerlendirme yapmak isterim...
6 ayda dogal sarısın olan biri
1 haftda tekrar koyu saclarına geri dondu
boyu uzayan birinin kısalması da normaldir heralde.. :)
eger cok buyuk bir fark yarattıysanız ve telkinleri bıraktıgınızda uzun sureli de bir degişiminiz olmazsa bana tekrar geri donun ve tabi gogusleriniz icinde telkin dısında baska birsey yapmadıysanız
belki arastırmamıza bir katıkınız olur uzmanlarımızla gorusur sordugumuz soruları yanıtlayabilirsinizkalıcı etki bizim icin suan en buyuk merak konusu özellikle fiziksel degişimlerde
zaten benim uyarılarımın baslıca sebebi de aldıgınız riskle alakalı ve niye bende degişim olmuyor diyenleri aydınlatmak amaclı...
Benim anlamadığım saçı boyatmak gibi bir çare varken neden telkinle uğraşmış ? Fazla pahalıda değil erkekte olsa boyatır yani ama silikon pahalı herkesin bütçesi yetmez, ben şuan dinliyorum ama kendimi kasa kasa dinlemiyorum benim normalde göğüs takıntım zaten vardı cok ugrastım bitkisel olarak müziğide dinliyorum isterse büyüsün isterse büyümesin büyümesi gerekiyorsa büyür zaten. açıklamanı okudum müzikle kafayı bozup psikolojimizi bozmayalım dadediğim gibi son çare silikon yada evlenin doğum yapın eğer şişkinlik gitmezse onada gerek kalmaz
doğum yapmak çözüm değil canım ben yaptım sarkması,küçülmesiyle geri döndü çocuktan önce enazından sertti neyse umut kapısı işte:2:
ositeyi biliyorum
arkadaslar ben bu işi yabancı ulkelerde dahil olmak uzere 6 yıl arastırdım
kuzenim bu işin piri
richardı cok yakından tanıyor ki dunyaya subliminal telkini yayan o
o adamların hepsinden de cok bilgimiz var...
ister inanın ister inanmayın
bu konu hakkında cok eski gun gormemiş kaynakları okudum ben
ve size olma demiyorum gozumun onunde birinin sarısın olduguna saht oldum ama etkisi 1 hafta surdu
baska telkin işe yaramaz demiyorum ama herkesde yaramayabilir en etkilisi kendi sesinizdir... o malum site neden telkinlerin hepsini bedava yapmıyor? bazılarından ucret talep ediyor?
bu insanların agzına 1 parmak bal calmak emek
bu kadar saf olmayın okuyun arastırın ve kendiniz icin en dogru olanı siz yapın
aylarca yıllarca ugrasın istediginiz sonucu alın ve sonuc 1 hafta sonra husran olsun
yada yıllarca bosa ugrasın
ben bunu sadece gogus konusunda degi hayatımın her alanında kullandım kullanıyorum ama hersey icin degil
o sitedeki degişimler ruhsal boyutta
ve bu degişimler bilinçaltına kolaydır
ama fiziksel degişimler konusuna gelince iş degiişiyor cunku kalıplarınız cok sabit
bu yuzden en etkili sekilde yapmalısınız ki ole yapsanız bile sonuc kalıcı olmuyorrrrrr
gordugunuz birseyi telkinle degiştirmeniz cok zor
ama telkinle daha mutlu daha huzurlu daha kendine guvenli olursunuz
bunlar kolay ...
o site insanlara bunları veriyor.. ama boy uzatmak icin para istiyor
neden boy uzatma telkinleride ucretsiz degil hiç dusundunuz mu...
ben uzerinde yıllarca arastırma yaptıgım hicbirinizin adını bile duymadıgı kaynakları okudugum uzerinde resmen aylarcca calıstıgım bi konudan bahsediorum
bi tarafımdan atmıyorum... bende bi site kursam koseyi donerdim iki tv ye cıkıp
ama bu umut somurmekden baska bisey degil
ayrıca sunuda eklemek zorundayım...
telkinleri bukada uzun sure ve gece yatarkn de dinlemenin kesinlikle zararsız oldugu konusundada bir arastırma yok
ben, siz , yurtdısında bu işle ugrasanlar
hepimiz kobayız... herkes kendi kafasına gore yapıp bunu insanların arasında salıyor... kimden nasıl sonuclar alındıgını gozluyor...
yani bunun yan etkileri konusunda henuz hiçbir fikrimiz yok.. olabilirde olmayabilirde... kimse yıllar sonra bir sorun cıkıp cıkmayacagını garanti edemiyor
unutmayın kulaktan aldıgınız her dalga beyninizin frekanslarınıda degiştiriyor.. muzik uzerine kaydedilmiş bir telkin beyni surekli teta konumunda tutar.. alfa konumuna gecmezsiniz uyku boyunca.. ama gecmeniz gereklidir cunku ancak alpha konumunda beyin dinlenir
richard telkine muzik eklenmesini pek onermiyor bu yuzden...
ama ekleyenlerde var ve dedigim gibi zararı konusunda birsey BİLİNMİYOR
bende dinledim zamanında ... ama bu riskleri goze alarak... kimse 100 de 100 risksiz diyemez direk bilinaçltına ve beyne hitap eden bisey icin
ne olur olur olmaz hakkında dogru durust bilgi sahibi olmadıgınız seyleri yapmayın, o yapmıs bu yapmıs diye
arastırın bilgilenin risklerini faydalarını hesaplayın sonra kalkısın
tek amacım uyarmak
kimsenin hevesini kırmak istemiorum ve diorumki telkin etkili bir yontem evet ama sandıgınız gibi işlemiyor... üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?