Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ister istemez terliyorum.e bu gidiciyse bana hiç yararı olmaz benim icin vücutta cok önemli valla kafam karıstı :)) son care silikon gibi
evet cnm demısdım daha once yoo sende hatta telkını dınleyen herkes sanslı cunku uc dort ay sonra sızınde alacagınız sonuc bu yanınez senin de mi 70 den çıktı ya.. Vay be.. çok şanslısınız
bilmiyorum ki canm yani acaba diyorum hep aynı görünce mi öle sanıyorum bilemiyorum:/ ben de şu an dinleyemiyorum da kısa doğru baslıcam sanırım düzenli gitmiyo denedim bi kaç gün ama olmuyo
anladım cnm eskı halını unutuyo ınsan aslında bu halıne alısıyo ondanda bıraz bende ılerde yaparım 4.kez belkı cnm bakalım ama suan memnunum sonucdan
anladım cnm eskı halını unutuyo ınsan aslında bu halıne alısıyo ondanda bıraz bende ılerde yaparım 4.kez belkı cnm bakalım ama suan memnunum sonucdan
belki de ondn büyümüyo gibi geliyodur
yok cnm ben en ufacık bı degısımı bıle anlıyorum ama sadece eskı halını unuttugumuz ıcın nankorluk edıyoruz yoksa arada coook fark var yanı
ilk günler zor geliyor ama dinledikçe kulak alışıyor bence:)kızım etrafımda olmasa bide ne güzel olacak bi büyütsem
tabı kulaklıkla dınlıyosun demı cnm cocugunun yanında :18:
onun duymayacağı şekilde ayrı yerlerde dinlemeye çalışıyorum kulaklık zor geliyo bide gündüz oruçlu olunca fena yapıyo aman zaten kaş yapim derken göz çıkarmim
yerınde olsam zor da olsa kulaklıkla dınlerdım cnm ne olur ne olmaz allah korusun kız cocugu etkılenır falan hem kulaklıkla sankı daha etkılı oluyo zamanlada alısıyo zaten ınsan duymuyosun bıle o kulagında calıp duruyoken
tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum arkadaşlar.bunun müzikle filan bi alakası olamaz.insan psikolojisi o kadar güçlü ki bir şeyi kırk kere söylersen olur ve de sen buna kendini inandırırsın.
tatlım ben ilk dinleyenlerin kafilesindeni yani tam üç kez düzenli olarak 21 gün dinledim bu müziği ve de cok güzel gördüm faydasını 70den 75a oludum diyebilirim. Temmuzun basında falan bıraktım üçten sonra bi daha dinlemedim ama o süre içinde fazla ilgilenemedim kendimle ya ondan ya da neden bilmiyorum ama biraz gitti dolgunluk ama göğüs yerinde yani o gitmedi:)
bırakmadım canm ben nezlerle falan hep öle demiştik üç kez dinleyip ara verelim diye bıraktım dediğim oydu:)