• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

iftara son 1 saat kala dinledim. Şimdide basladım media playeri 2 saati dolduracak sekilde yürütmeye basladım toplam 3 saat :D diğer 3 saatide sahurla yapmayı dusunuyorum telefonumada yükleyip uyurken dinlicem ay insallah isime yarayacakk ben dün basladım bu arada 1-2 saat dinledim sadece kendimi alıstırmak icin fazla zamanım olmadı..

iftara son 1 saat kala dinledim. Şimdide basladım media playeri 2 saati dolduracak sekilde yürütmeye basladım toplam 3 saat :D diğer 3 saatide sahurla yapmayı dusunuyorum telefonumada yükleyip uyurken dinlicem ay insallah isime yarayacakk ben dün basladım bu arada 1-2 saat dinledim sadece kendimi alıstırmak icin fazla zamanım olmadı..

Hayırlı olsun canım :81: :1: uyurken dinleyince zaten baya iyi oluyor yani en az 6 saat uyuyoruz zaten saati neredeyse dolduruyoruz :32: sakın pes etme olumsuz düşünme ve sabırlı ol :kkk::70:

Hayırlı olsun canım :81: :1: uyurken dinleyince zaten baya iyi oluyor yani en az 6 saat uyuyoruz zaten saati neredeyse dolduruyoruz :32: sakın pes etme olumsuz düşünme ve sabırlı ol :kkk::70:

tesekkür ederim canım bende silikon yaptıramayacağım icin telkine başvurdum o kadar cok mesaj varki hepsini okuyamadım simdi telkinle 3 ay boyuncamı yapacağız. 21 gün yaptıktan sonra 1 hafta dinlenicez sonra yine baslıcaz 3kere 21 gün telkinle göğüs büyütücez yani bu kadarmı?

tesekkür ederim canım bende silikon yaptıramayacağım icin telkine başvurdum o kadar cok mesaj varki hepsini okuyamadım simdi telkinle 3 ay boyuncamı yapacağız. 21 gün yaptıktan sonra 1 hafta dinlenicez sonra yine baslıcaz 3kere 21 gün telkinle göğüs büyütücez yani bu kadarmı?

Evet canım sadece bu :34: 2. arada 10 gün ara verende var yani ama bir hafta oluyor... Günde en az 6 saat dinle ama aksatmadan ve inanarak...

tamam tesekkür ederim zaten ben yapım gereği herşeye inanıyorum :D bunada inandım ve basladım:)

ya ben dinliyorum ama 6 saat değil vaktim olmuyo o kadar dinlemeye gece de dinleyemiyorum etkisi az da olsa oluyo mudur acaba :1: ne diyosnz??? :92:

yaa kızlar sanırm bu büyütme işinde acayip sabırlı olmalıyız çünkü ibrahim saraçoğlunun bi formülü varmş parayla uygulayabiliyosun tabi bunu. Beslenme programı ve çayla 9 ayda 1 beden büyür diyo. Yani bu adam bile çaylarla yediklermzle falan 9 ay diyosa. Bizim 2-3 ayda büyütebilmemiz imkansız gibi geldi :43:
benım tahmınım de bır sene cnm bır yılda herkes ıstedıgı boyuta ulasır cok kucuk oldugu ıcın ancak yanı bu sure ama enınde sonunda oluyo ya bunada sukur kımse mucıze beklemesın uc bes gun dınledım dıye yanı etkısını ılk 21ı bıtırıp goremeyenlerde var ılk gunden gorende yanı bunyeye gore degısıklık gosterıyo ama sabırlı ve kararlı olmak gerek

benım tahmınım de bır sene cnm bır yılda herkes ıstedıgı boyuta ulasır cok kucuk oldugu ıcın ancak yanı bu sure ama enınde sonunda oluyo ya bunada sukur kımse mucıze beklemesın uc bes gun dınledım dıye yanı etkısını ılk 21ı bıtırıp goremeyenlerde var ılk gunden gorende yanı bunyeye gore degısıklık gosterıyo ama sabırlı ve kararlı olmak gerek

doğru söölüyosun canım ya doğal yollardan yapmaya çalışıyoruz sonuçta .. ama işte insan hemen büyüsünler istiyo ...... dolgusuz sütynler giymek istiyo yaa :1:

aynen bende 75B tam doldursam yeter vücuduma uygun olması gerekiyo ben 5 ay çemenotu tozu kullandım yanında yağlar falan şişkinlik verdi tam 75Ayı doldurdum aam suan 75B destekli takıyorum benim suanki cüsseme göre göğüslerim 85 olmalı :(

Ya kızlar sanırım biraz büyümüş yaa çok da heyecanlandırmak istemiyorum ne sizi ne de kendimi ama:52:
Ölçtüm de benim her ölçtüğüm farklı çıkıyo.. Sanırım şuan fark 7 cm :53:

Back