Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar tek sıkıntısı ben öğrenciyim mesela tüm gün boyunca telefona yada pcye baglı kalamam gece uyurken dinlesem kulaklarıma zarar verir. Gerçi aşk şarkısı melodisi gibi bu dinlendirici hatta insanın uykusu geliyo. bakalım ben kendimi ne sekilde alıstırıcam düzenim bozulacak cünkü okul baslayınca of
evet cnm 1 hafta ara veriyoruz. sonra tekrar bi 21 gün yapıyoruz yine 1 hafta ara veriyoruz . sonra 3. 21
evt cnm dolgunluk oldu çok şükür.
geçenlerde regl oldum. ve regl döneminde bi şişlik oluyor biliyorsun.
regl dönemim geçtikten sonra o şişlik gitti dolgunluk kaldı. ve bunu farkettim.
normalde reglden sonra göğüslerim baya bi sönerdi bu kez öyle olmadı. bu da güzel bi belirti zaten di mi
anladım canım peki hergün dinlemek şartmı kesmemek lazım dimi hiç zor valla ya
Kızlar sporla kas oldugu ıcın yaglar erıyo oncesınde haberınız olsun
adaletsiz dünya bazısının kocaman memesi var bazısında 75i doldurmuyor kadınlığın simgesidir kader utansın benimde hakkım en dantellisinden takmak
adaletsiz dünya bazısının kocaman memesi var bazısında 75i doldurmuyor kadınlığın simgesidir kader utansın benimde hakkım en dantellisinden takmak
benim de hakkım sütyensiz gecelik giymek