• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

yaklaşık 2.5 saattir dinliyorum.
uçları ağrımaya başladı şuan çok ağrım olmuyo benim ama üstlerinde anlatamadım bi ağırlık oluyor.

arkadaslar tek sıkıntısı ben öğrenciyim mesela tüm gün boyunca telefona yada pcye baglı kalamam gece uyurken dinlesem kulaklarıma zarar verir. Gerçi aşk şarkısı melodisi gibi bu dinlendirici hatta insanın uykusu geliyo. bakalım ben kendimi ne sekilde alıstırıcam düzenim bozulacak cünkü okul baslayınca of :(

Canım uyurken kulaklıkla dinlemekten bahsediyosun galiba illa kulaklıkla dinlemene gerek yokki kısık sesle aç müziği kenara koy sabaha kadar o çalsın dursun kısık sesli olduğu için içeriye ses gitmiyo merak etme :9: Rahatsız eden gürültülü bi müzik seçmemiş yapan sağolsun o yüzden uyurkende sorun çekmezsin kafana takma canım =) Okul açılınca da aynı şekil yaparsın saati dolduramıyosan da eve gelince açıp tamamlarsın kalanıda=)

Şu an itibariyle 10 saatlik dinleme limitimi doldurmuş bulunuyorum :52::52: Daha 2. günümdeyim amaa işten çıkınca hatta eve gidince yatana kadarda dinlicem :66:

Tatlı tatlı kaşınınca bende öyle bi psikolojiye girdim ki müzik kesilince okadar saat dinleme boşa gidecek gibi oluyo.3. ayın sonunda halim noolur bilmiyorum :27:

evt cnm dolgunluk oldu çok şükür.
geçenlerde regl oldum. ve regl döneminde bi şişlik oluyor biliyorsun.
regl dönemim geçtikten sonra o şişlik gitti dolgunluk kaldı. ve bunu farkettim.
normalde reglden sonra göğüslerim baya bi sönerdi bu kez öyle olmadı. bu da güzel bi belirti zaten di mi:66:

Çok sevindim canım yaa gayet açıkta bi belirti olmuş zaten :65: ne diyeyim darısı başımıza artık :66::66:

anladım canım peki hergün dinlemek şartmı kesmemek lazım dimi hiç zor valla ya:5:

tabii ki cnm 21 gün boyunca hiç aksatmadan 6-8 saat arası dinlemek şart.
mesela bi gün istemeyerek 4 saat dinleyebildin.baştan başlamak yerine ertesi gün takviye yaparak dinleyebilirsin.
ama elinden geldiğince kuralı bozma.:69:

adaletsiz dünya bazısının kocaman memesi var bazısında 75i doldurmuyor kadınlığın simgesidir kader utansın benimde hakkım en dantellisinden takmak:(

benmde 5-6 gün oldu ama bnde de bi değişim yok :59: müziği ilk dinlediğim zamnlarda hafif bi kıpraşım olmuştu onun dışında hiç bişe olmadı :59: 6 saatten biraz fazla bile dinliyorum aslında ve uyurken dinliyorum neden olmuyoo:84:

yaa kızlar sanırm bu büyütme işinde acayip sabırlı olmalıyız çünkü ibrahim saraçoğlunun bi formülü varmş parayla uygulayabiliyosun tabi bunu. beslenme programı ve çayla 9 ayda 1 beden büyür diyo. yani bu adam bile çaylarla yediklermzle falan 9 ay diyosa. bizim 2-3 ayda büyütebilmemiz imkansız gibi geldi :43:

a aaa kızlar sizin moralinizi kim bozdu.:20:kızlar ne hale gelmiş:14:
"nez12" 3 ayda bu hale getirmiş göğüslerini. 9 ayda neler olur neler.
bozmayın moralinizi.
telkin etkisi demek illa her gün ağrılar iğneler demek değil. devamlı etkiler olmuyor zaten . 1 gün olur 1 hafta olmaz. siz illa ağrılar iğneler beklemeyin .siz sadece dinlemeye bakın. sabırsız olmayalım kızlar. belki de illa ağrı olacak diye bişi yoktur. ağrısızda büyüyebilir.şu an zaten göğüslerimize yağlar gidiyor.

o yüzden hedefimiz ağrılar olmasın. hedefimiz " 3 kez 21 olsun"
bilinç altı gücü bu!
istesenizde istemeseniz de etki edecek

Son düzenleme:
Bugün telkine ara vereli 3. günüm bitti :61: arada bir ağrı oldu göğüslerimde :32: ölçülerim 78,5 - 86 - 82 göğüs ucundan 1 cm fazla geldi bu sefer :66: :64:

adaletsiz dünya bazısının kocaman memesi var bazısında 75i doldurmuyor kadınlığın simgesidir kader utansın benimde hakkım en dantellisinden takmak:(

benim de hakkım sütyensiz gecelik giymek:kkk:

Bu yorumlara katılıyorum çok güzel olmuşş :9: ve bizimde hakkımız dolgusuz sütyen kullanmak yani dolgulu dolgulu nereye kadar beee :kkk: ama görecekler alacağız onları çok da güzel olacak çok da güzel duracaklar :64: sonra diyeceğiz vayy efendim çok güzel oldu :60:

Back