cnm 3den sonra hızlanıyo bıraz sankı cunku en son dolgunlugum ıkı kez ust uste oldu bı hafta ıcınde sımdıde agrılarım devam edıyo tabıgun gun az azda olsun buyuyo cnm cıvıma olunca moralını bozarsan bos yere kendını uzmus olursun sadece cnm gecıcı bı durum ve benım bu reglı sonrasında olmadı sonme demekkı bellı bı sure sonra duzene gırıyo ıkı ılerı bı gerı olunca moral de sabır da kalmıyo ınsanda cnm ama sımdı dırek devam edıyo buyumeye gerıleme olmadan cok sukur ınsallah bı daha da olmaz benım ıkı uc kez oldu cıvıma sonme ama bı hafta falan surdu gectı cnm ve sonrasında yenı dolgunluk gelıyo tabıkı boyun da kasılma mı desem acımı desem 5 6sanıyelık bısey oluyodu benım ılk zamanlar hergun nerdeyse cnm ıgne de denebılır belkı masajı yapmasanda olur cnm bazen ters etkıde yapıyo cunku bılınclı yapmıyoruz masajı bazen kucultebılıyomus bılmeden yaplılırsa tam nasıl yapacagını benden soylemesı ben hıc dokunmuyorum kendı kendıne buyuyolar ayrıca bazı arkadasların 21gunu bıtırmesıne ragmen belırtı gorememesının nedenı belkıde bılınc altının kabullenmıyo olmasından olabılır kısıden kısıye degısen bı durum yanı bu ama enınde sonunda kabul eder yanı baska caresı yok
regliden sonra dönmedi mi göğüslerinayy benm de sönmez inşallah reglim çok yaklaştı göğüslerim baya şişti sönmezse havalara uçarım mutluluktan çünkü bnm regl dönemlernde 2 katına çkıyo ayy inşallah benm de senin gibi olur
Ayy kızlar bayıldım ben bu telkin işineşaka gibi valla bugün başladım dinlemeye yaklaşık 3,5 saattir dinliyorum ve yüzlerce yorum okudum bu arada bi azimle başladım bakalım
Öncedende görmüştüm bu konuyu ama hiç inanasım gelmemişti o yüzden daha etkili olur die adaçayı ve rezene içtim 1 ay kadar sanırım bu arada çörekotu yağıylada msj yaptım tabi ramazan girince boşladımvalla ben ofiste yalnız çalıştığım için aralıksız 10 saat dinleyebilirim amaa bir anda aşırı yükleme olmasın die ağırdan alayım diyorum
Bitkisel tedaviler azıcık büyüttü gibi ama cıvıklaştı biraz sanki :44: Ramazandan sonra hepsini bir arada götüreyim diyorum. Engin bilgilerinize sığınarak sizinle yol almak istiyorum İnanarakta diyorum "büyüyecek dahada büyüyecek koccaman olacak" Gümbür gümbür geliyorum bendee
kız sen değil miydin sıkılırım bırakırım diye
çok istekli gördüm seni
tebrik ediyorum
Kızlaaaaaaaaaaaarrrrrr bugün 5. günüm ağrı yok sızı yok diye üzülüyodumm açtımm telkin cümlelerini okudum göüzümü kapadım dinledim göğüs resimlerine baktımm sonra sol göğsüme pıtı pıtı ağrılar girdiiiiiiiiiiiiisağ göğsüme de ufak ufak giriyo gibi oluyo inanmıyorum yaaaa ağrıyo şuaaaannnn yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ya evet cümleleri okuyunca sanki daha etkisi oluyor bana da olmuştu okuduğumda
evet cnm yaama o kdr da kötü deilmiş 1-2 gün tam dinleyemedm sadece devam ediyorum tekrar. başladık o kdr yarım kalırsa daha kötü bide herkeste işe yaramış olumlu düşünüyorm artk :)
kızlar eminiz demi telkin cümlelerinin gömülü olduğundan
bunu nerden teyid edebiliriz ?? çok merak ediyorum
belki o cümleler yüklü değildir ??? nasıl yapılıyoki ?????
tmm dolgunluk var ama ben hayıt cayı küç çörek otuda kulanıyorum
kızlar eminiz demi telkin cümlelerinin gömülü olduğundan
bunu nerden teyid edebiliriz ?? çok merak ediyorum
belki o cümleler yüklü değildir ??? nasıl yapılıyoki ?????
tmm dolgunluk var ama ben hayıt cayı küç çörek otuda kulanıyorum
eminiz lea, kız niye kandırsın ki
zaten vıjt vıjt sesler geliyo dinlerken bazen
he yaa öyle seslerde geliyor yani sade müzik değil
2. günüm bugün.
ben inanıyorum ki büyüyorlar.
daha erken tabi şuan.
ama boynuma ağrılar giriyor ara sıra.
birde birşey sorucam göğsüm ağrımıyor ama ağırlaştı gibiler nasıl tarif etsem farklı bir his var bu büyümesine mi işaret ?
birlikte el ele yürüyelim bu yollarda. vakit kaybetmeden başladığın iyi olmuş. tebrik ediyorum.Allah hepimize sabır versin
Merhaba canııımm hoşgeldinnMoralini bozmaman,olumsuz düşünmemen çok iyi canım elbette eninde sonunda etkilerini göreceksinn seninde ilk 21in bitmesine az kalmış çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?