ay ben 75-b giyiyorum ama dolgulu.. südyenine göre değişiyo tabi.. bi de ben tellerini çıkarıyorum südyenlerin:86:
Tek isteğim 75 dolgusuz giyebilmek
Yani 80 yapmam lazım ölçümü.
Ya kızlar..
Ben şimdi hayıt+ısırgan içiyorum,telkin yapıyorum, bi de çörek otu + çilek yağıyla masaja başladım. Bi 5 cm arttırırım değil mi?:85:
benimki 2 resimden biraz daha büyük.
bende sabırlı olsamda dinleyebilsem keşke telkini.
en fazla 11-12 gün dinliyorum.
tekrar başlasam mı acaba ? :44:
buyur elbette cnm ama kısa zamanda bekleme bunu aylarca surebılır benım 70den 75a oldu sımdılık 4ayda ama daha cok zamana ıhtıyacım var 80 olması ıcın cnm
bır beden dıyorum aslında cnm ama dahada buyumesı gerek yanı
Biri de bu yazdığıma cevap verse keşke..:85:
yaa 2.21 i bitirdim 11 gündür ara veriorum ama sanki gelişimi durdu müziği dinleynce daha fazla oluo gibi :S ama ynede 20 gün bekleyp öle başlamayı düşünüorum 3.cüye
seneye bu zamanlar bence hıc bırımız burda olmayız bu forma ugramayız bıle
Seneye uğrarız yine canım ama bu sefer daha çok kişi büyütüpte moral veriyor oluruz
Benimde ilk 21im bugün bitiyor ohhh
benim de bugün 1. 21 bitiyorpek bir etki ve değişiklik kaydedemedim. ama nez12 dinlemeyi bırakınca daha hzlanıyor etkiler demişti belki öyle olur bakalım
cnm onlarda işe yarıyormuş tabii ki ama bitkisel desteklerin etkisi geçici oluyormuş neden bilmem.:44:
büyümelieri için yalnızca telkin yeterli oluyor.yanında bunların zararı olmaz heralde.
ayrıca sana bir sorum olacak : hayıt ı ne zamandır içiyorsun. ne gibi etkisi oldu sende.
içen bazı kişilerin bazı bölümünde kıl çıkarmış.bende bi kaçgün içtim bunu duyunca bıraktım:18:
ayrıca regl imde gecikti. acaba hayıttan mı yoksa telkinden mi bilemedim. sende ki etkilerini merak ettim
evet cnm tasma olmuyo ustten ama penye 75ı dolduruyo artıknez12 seningöğüslerin 75beden sütyeni dolduruyor mu tam olarak?
senın ıgneler de hıc bıtmıyo cnm yaaSeneye uğrarız yine canım ama bu sefer daha çok kişi büyütüpte moral veriyor oluruz
Benimde ilk 21im bugün bitiyor ohhh
ooyyy demin sol göğsümün dış tarafından sanki gerçek bir iğne battı ve gerildi yahuuuçok sevindim bee
senın ıgneler de hıc bıtmıyo cnm yaaolabılır cnm moral vermek ıcın bakarız arada hadı bakalım bı haftalık aradan sonra ıkıncıye baslarsın cnm sen zaten guzel sonuc aldın hemen
bencede cnm agırlar sızılar buyuyene kadar sursun onlar mujdecı oluyo zaten buyuduguneBitmiyor valla canım yaa ama bitmesin bitmesin ben mutluyum onlarlaerken sonuç aldığım için de ayrıca çok mutluyum valla Bayramla beraber tekrar dinlemeye başlayacağım bu sefer artık adaçayı da içeceğim
Ve bu arada bugün doktora gittim göğsümdeki sertlik ve acı için doktor bi baktı eliyle korkulacak birşey değil dedi ama ultrason istedi bakalım cumartesi çektireceğim...
bencede cnm agırlar sızılar buyuyene kadar sursun onlar mujdecı oluyo zaten buyuduguneaman kotu bısey olmasında cnm benımde bı ara tek bı noktada sureklı acı oluyodu sonra gectı belkıde buyudugu ıcın oluyodur evet cnm erken sonuc alamk heveslendırıyo ınsaın daha ıyı oluyo hadı bakalım ıkıncıde neler olacak kolay gelsın tatlım
Bitmiyor valla canım yaa ama bitmesin bitmesin ben mutluyum onlarlaerken sonuç aldığım için de ayrıca çok mutluyum valla Bayramla beraber tekrar dinlemeye başlayacağım bu sefer artık adaçayı da içeceğim
Ve bu arada bugün doktora gittim göğsümdeki sertlik ve acı için doktor bi baktı eliyle korkulacak birşey değil dedi ama ultrason istedi bakalım cumartesi çektireceğim...
Bi hafta oldu ben hayıtı içeli, öyle büyük bi etki olmadı. Yalnız 20lik dişim çıkmaya başladı alakası var mı bilemem:90:
sen henüz başlamadın mı canm? sen de uzun zamandır takip ediyorsun
hadi canım 75 penyeyi dolduruyor demek yani destekli değil dimi doğru mu anladımçok güzel.
önceden 75 penyenin içinde kayboluyolardı heralde :44:
Bitmiyor valla canım yaa ama bitmesin bitmesin ben mutluyum onlarlaerken sonuç aldığım için de ayrıca çok mutluyum valla Bayramla beraber tekrar dinlemeye başlayacağım bu sefer artık adaçayı da içeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?