Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

gerçek anlamda büyüme kaydeden var mı ?
varsa ne kadar süre dinlediler ve nasıldı nasıl oldu ?
bilgilendirir misiniz ?

Biri de bu yazdığıma cevap verse keşke..:85:

yaa 2.21 i bitirdim 11 gündür ara veriorum ama sanki gelişimi durdu müziği dinleynce daha fazla oluo gibi :S ama ynede 20 gün bekleyp öle başlamayı düşünüorum 3.cüye

benimki 2 resimden biraz daha büyük.
bende sabırlı olsamda dinleyebilsem keşke telkini.
en fazla 11-12 gün dinliyorum.
tekrar başlasam mı acaba ? :44:

sen henüz başlamadın mı canm? sen de uzun zamandır takip ediyorsun

nez12 seningöğüslerin 75beden sütyeni dolduruyor mu tam olarak?

Biri de bu yazdığıma cevap verse keşke..:85:

cnm onlarda işe yarıyormuş tabii ki ama bitkisel desteklerin etkisi geçici oluyormuş neden bilmem.:44:
büyümelieri için yalnızca telkin yeterli oluyor.yanında bunların zararı olmaz heralde.
ayrıca sana bir sorum olacak : hayıt ı ne zamandır içiyorsun. ne gibi etkisi oldu sende.
içen bazı kişilerin bazı bölümünde kıl çıkarmış.bende bi kaçgün içtim bunu duyunca bıraktım:18:
ayrıca regl imde gecikti. acaba hayıttan mı yoksa telkinden mi bilemedim. sende ki etkilerini merak ettim

yaa 2.21 i bitirdim 11 gündür ara veriorum ama sanki gelişimi durdu müziği dinleynce daha fazla oluo gibi :S ama ynede 20 gün bekleyp öle başlamayı düşünüorum 3.cüye

şimdiye kadar ne kadar bi değişim kaydettin cnm

seneye bu zamanlar bence hıc bırımız burda olmayız bu forma ugramayız bıle

Seneye uğrarız yine canım ama bu sefer daha çok kişi büyütüpte moral veriyor oluruz

Benimde ilk 21im bugün bitiyor ohhh

ooyyy demin sol göğsümün dış tarafından sanki gerçek bir iğne battı ve gerildi yahuuu çok sevindim bee

Son düzenleme:
Seneye uğrarız yine canım ama bu sefer daha çok kişi büyütüpte moral veriyor oluruz

Benimde ilk 21im bugün bitiyor ohhh

benim de bugün 1. 21 bitiyor pek bir etki ve değişiklik kaydedemedim. ama nez12 dinlemeyi bırakınca daha hzlanıyor etkiler demişti belki öyle olur bakalım

benim de bugün 1. 21 bitiyor pek bir etki ve değişiklik kaydedemedim. ama nez12 dinlemeyi bırakınca daha hzlanıyor etkiler demişti belki öyle olur bakalım

Ben biraz değişiklik farkettim canım yani dinlememden bu yana içleri dolu dolu oldu ağırlaştılar biraz,lımbır lımbır ediyorlar ve sanki biraz da dikleştiler sanırım alttan doğru bişeyler oldu bakalım inşallah 2. 21 e başlayana kadar yine etkilerini görürürüz

Bi hafta oldu ben hayıtı içeli, öyle büyük bi etki olmadı. Yalnız 20lik dişim çıkmaya başladı alakası var mı bilemem:90:

nez12 seningöğüslerin 75beden sütyeni dolduruyor mu tam olarak?
evet cnm tasma olmuyo ustten ama penye 75ı dolduruyo artık
senın ıgneler de hıc bıtmıyo cnm yaa olabılır cnm moral vermek ıcın bakarız arada hadı bakalım bı haftalık aradan sonra ıkıncıye baslarsın cnm sen zaten guzel sonuc aldın hemen

senın ıgneler de hıc bıtmıyo cnm yaa olabılır cnm moral vermek ıcın bakarız arada hadı bakalım bı haftalık aradan sonra ıkıncıye baslarsın cnm sen zaten guzel sonuc aldın hemen

Bitmiyor valla canım yaa ama bitmesin bitmesin ben mutluyum onlarla erken sonuç aldığım için de ayrıca çok mutluyum valla Bayramla beraber tekrar dinlemeye başlayacağım bu sefer artık adaçayı da içeceğim

Ve bu arada bugün doktora gittim göğsümdeki sertlik ve acı için doktor bi baktı eliyle korkulacak birşey değil dedi ama ultrason istedi bakalım cumartesi çektireceğim...

bencede cnm agırlar sızılar buyuyene kadar sursun onlar mujdecı oluyo zaten buyuduguneaman kotu bısey olmasında cnm benımde bı ara tek bı noktada sureklı acı oluyodu sonra gectı belkıde buyudugu ıcın oluyodur evet cnm erken sonuc alamk heveslendırıyo ınsaın daha ıyı oluyohadı bakalım ıkıncıde neler olacak kolay gelsın tatlım

Büyüdüğü için olsun valla öyle düşünmek istiyorum bir kaç kişiden daha duymuştum böyle acıyor felan diye sonra geçmiş...

İkincide daha çok iğneler batar iiiinnşaalllaaaaahhhhhhh huhuuuuuvvvv sağol datlumm

hadi canım 75 penyeyi dolduruyor demek yani destekli değil dimi doğru mu anladım çok güzel.
önceden 75 penyenin içinde kayboluyolardı heralde :44:

inş.önemli bişi yoktur cnm. doktora gösterirken utandın mı küçük oldukları için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…