Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

inş.önemli bişi yoktur cnm. doktora gösterirken utandın mı küçük oldukları için

İnşallah canım benim... Valla ne yalan söyleyeyim biraz utandım yani bir de erkekti doktor içeri irdim perdenin arkasına geç aç bakalım dedi sonra hazır mısın dedi hazırım dedim geldi kontrol etti

Tamam haber veririm :87:
Ya bişey sorucm şimdi ben netten baktım da, bazı yerlere göre 70a giymem gerkiyo ki bana 70 küçük geliyo 75 giyiyorum ben.

peki 75 i dolduruyormu göğüslerin. sırtın vardır senin bence ondan

peki 75 i dolduruyormu göğüslerin. sırtın vardır senin bence ondan

Yok canımmm doldurmuyor ben de sırt için diyorum zaten ama sırtım 69 filan çıkıyo ( ben her seferinde farklı bi değer buluyorum da:90:) ama 70 i bulmadı hiç dolayısıyla 70 giymem gerekiyo ama bana 70 dar geliyo 75 oluyo yani..

tatlım a her bedenin en küçük kupu ama her bedenin a'sı diğerinden farklı beden büyüdükçe kupları da büyüyor, 80in b kupu 75in b kupundan büyük mesela

urun.gittigidiyor.com/SIK-BIR-KIRMIZI-TAKIM-DAHA-80A-beden_W0QQidZZ38732116#aciklama

80 A imiş bu, evet güzel duruyor

Bir süre devam ediyor böyle bir kaç kere daha olmuştu :97: ben böyle şeyler oldukça seviniyorum valla

Senin ilk 21 felan bitti sanırım kaçtasın

Yok tatlım ben eskiden bir süre yapıp bırakmıştım. Şimdi yeniden başladım 6.günümdeyim :81:

Ya bişey sorucam şimdi o ergenlik şeması vardı ya. Orda göğüsler yuvarlaklaşıyodu m2 m3 te filan.. Benim sağ göğsüm soldan küçük ve sağ göğsüm yuvarlaklaşmaya başladı yani gözle görülür bi çember var göğsümde:90:
Acaba bu büyüdüğü anlamına mı geliyo?

Son düzenleme:

Yani o şemada ki gibi mi? Büyüyor canım yani yuvarlaklaşması güzel

Yani o şemada ki gibi mi? Büyüyor canım yani yuvarlaklaşması güzel

Evet ya o şemadada m2 m3 e filan geçerken (hatırladığım kadarıyla) böyle yuvarlak gibi tabi bu göğüslerin çirkin olmasından da kaynaklanıyo olabilir
Resmen sağ göğsümde çember var yani :90:
Ayy çok mutlu oldumm

süklüm püklüm söylemek istiyorum ki: benim ki de ortadaki gibi.
ortadakinin sağındaki gibi olduğuna dair kendimi kandırmaya çalıştımsa da mantığım yemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…