• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Valla artık diyorum gece dinlerken telkini, hadi bakalım 80 i zorlayın :90:

kendini kandırır gibi öylesine deme ama büyüycek büyüycek diye. gerçekten inan buna. çünkü hep söylüyorum bilimsel bir şey bu ve insanlar bunun sayesinde neleri başarıyor

goji beri dediğin şeye baktım bnde denerim diye canm büyüme hormonu için etkili falan yazıyodu zaten ama esmini falan göremedm bende almayı düşündüm nası bişe direk alıp yiyo musun onu biraz açarmısın tatlım :97:

aktardan almıştım ben,kurt üzümü diye de geçiyor.bildiğin kuru üzümün küçüğü ve kırmızısı gibi düşün.kuruyemiş gibi normal alıp yiyorsun canım

göğüss büyütmek içinn nelerr yapıosunuzz kızlaaaaarr banadaa söyleyinnnn.. Sanırım silikonn yaptırcammmm ...:1:

çoğu geçici olduğu için pek bir şey yapmıyoruz. ama hayıt otuyla kurt üzümü müdür nedir, onu tavsiye edenler var

telkin yeterli olcak zaten :)

kendini kandırır gibi öylesine deme ama büyüycek büyüycek diye. gerçekten inan buna. çünkü hep söylüyorum bilimsel bir şey bu ve insanlar bunun sayesinde neleri başarıyor

Şu durumum için 80 biraz komik kaçıyor aslında ama yine de içten içe gülümsüyorum gece haydi diyorum valla yapıyorum bunu:87:

cnm sen 3. 21 de misin .. helal olsun walla :34: ben o kadar dinleyemicem sanırm :44: ya bide masaja başladm bi yerde okudum tek başına sadece 1 yöntem etkili deilmiş sanırm .. o yüzden masaj + ada çayı + telkin yapmaya başladm (:

Hayır canm 2.21 deym şu anda.10 gün sonra o da bitecek inş. :D nez ,yanında hiçbirşey yapmadı telkini.ve sonuç da aldı aslnda bende ona uyarak devam ediyorum cnm

psikolog sevgilime telkin yaptığımı söyledim. etki etti mi dedi, şimdilik pek değil dedim. 3 ay yapman gerek, normal dedi. eheh psikolog sevgili de iyi bi şey haaa
:66:

Bende çok takip ettim burayı,en sonunda başlamaya karar verdim ve hiç olumsuz düşünmedim,belkide o yüzden etkilerini erken gördüm... İlk 21in bitmesine 2 gün kaldı çok şükür... :66: Gerçekten faydası oluyor,önceden içleri öyle pek dolu dolu değildi ama şimdi dolu dolu,ağırlaştılar ve lımbır lımbır ediyorlar işte bu çok hoşuma gidiyor :62: Telkini dinlemediğim zamanlardada bazen ağrılarım oluyor ama henüz öyle çok çok değil :61: ve beni sevindiren bişey daha var en son ölçtüğümde göğüs ucunun yarım cm kadar fazla çıkması :64: milim bile sevindiriyor insanı yahu :9: evet küçükte olsalar büyüyeceğini bildiğim için hoşuma gidiyor :61: evde tekrar sütyen giymemeye başladım,tişörtün üzerinden sanki bu ara biraz daha çok belli oluyorlar :66: ama böyle sütyensiz alışınca dışarı çıkarken felan giydiğinde sıkıyor yahu :1: neyse güzel olacak güzellllll :32::21:

aynen canım...önceleri iç çamaşırıyla dururdum evde de ama telkine başladı başlayalı hiç kullanmıyorum.dışarıya çıkarken mecbur takmak zorunda hissediyorum ama insanı sıkıyor...evde hep özgür bırakıyorum ama onlarında çok hoşuna gidiyor bu durum:1:

aynen canım...önceleri iç çamaşırıyla dururdum evde de ama telkine başladı başlayalı hiç kullanmıyorum.dışarıya çıkarken mecbur takmak zorunda hissediyorum ama insanı sıkıyor...evde hep özgür bırakıyorum ama onlarında çok hoşuna gidiyor bu durum:1:

Özgür kalmaları güzel ama merdivenlerden felan inerken pek iyi olmuyor yaa lımbır lımbır aşağı doğru çekiyor :9:

psikolog sevgilime telkin yaptığımı söyledim. etki etti mi dedi, şimdilik pek değil dedim. 3 ay yapman gerek, normal dedi. eheh psikolog sevgili de iyi bi şey haaa
:66:

zaten 3 aydan sonra rayına oturuyo hersey cnm uc kez dınleme bıttıkden sonra yanı benım 4 ay bıttı su son bı ayda daha hızlı sonuc aldım zaman ısteyen bısey bakalım bır sene sonunda ne olacak:52:

kızlarr ya telknden 1 beden büyür mü demiştim ama cvp vermedinz ? :26:

nez in dediğini hatırlarsak "telkinden önce hiç yok gibiydi şimdi m4 ile m5 arası" demişti.
buna bakılırsa kaç beden büyümüş oluyor hesaplayamadıııııımmm:52::52:

zaten 3 aydan sonra rayına oturuyo hersey cnm uc kez dınleme bıttıkden sonra yanı benım 4 ay bıttı su son bı ayda daha hızlı sonuc aldım zaman ısteyen bısey bakalım bır sene sonunda ne olacak:52:

evet cınımm, ama aşkoş da öyle deyince mutlu oldum daha da hehehe. iki portakal diliorum kendime :66:

kızlarr ya telknden 1 beden büyür mü demiştim ama cvp vermedinz ? :26:
buyur elbette cnm ama kısa zamanda bekleme bunu aylarca surebılır benım 70den 75a oldu sımdılık 4ayda ama daha cok zamana ıhtıyacım var 80 olması ıcın cnm
nez in dediğini hatırlarsak "telkinden önce hiç yok gibiydi şimdi m4 ile m5 arası" demişti.
buna bakılırsa kaç beden büyümüş oluyor hesaplayamadıııııımmm:52::52:

bır beden dıyorum aslında cnm ama dahada buyumesı gerek yanı:34:

Back