• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

$meme-gelisimi.jpg

ya burda da aynı sey olmus demekkı bellı bı asamadan sonra bı anda oluyo buyume:9:

daha 2 saat oldu yaklaşık dinlemeye başlayalı boynumdaki ağrı sürekli ama göğsümdekiler çok hafif.
bu sefer çok istekli ve inançla başladım.
hadi bakalım.

yaa ben 2 gündür tam dinleyemedim 6 sa olmamıştır :97: napmalıyım sizce?? baştan mı aliym 8-9 gün olmuştu hemde :43:

yok tatlım 6 saat şartı yok, gün kaçırmadan dinle de yeter ki, ne kadar dinlesen kardır o kadar hızlı etki ediyor gerçekten ama başa sarma boşuna, bundan sonrakileri tamamlamaya çalışırsın fotodaki göğüsler için :65:

tabii onlar için telkine ihtiyaç yok yeterli parayla yaptırırsın silikon büyük ihtimal de biz onların gerçek versiyonuna kavuşucaz :66:

ooff inşallah ya .. silikon fln düşünemiyorum zaten 19 yaşındaım daha .. çalışmıyorm da ailem de vermez silikon içn para :60: neyse doğal olsun küçük olsn o daha iyi :61:

2nci 21 e başladım 4 gün oldu hiç bi belirti yok:( ilk 21 de olan belirtilerde geri söndü cıvıdı göğüslerim neden yaaa:25:

tatlım cıvımadan sonra yeni dolgunluk geliyor, bozma moralini, benim de öyle olmuştu, sonra geri geldi, dolgunlukla beraber, senin de öyle olacak :34:

Back