süklüm püklüm söylemek istiyorum ki: benim ki de ortadaki gibi.
ortadakinin sağındaki gibi olduğuna dair kendimi kandırmaya çalıştımsa da mantığım yemedi
Büyücekler ablası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süklüm püklüm söylemek istiyorum ki: benim ki de ortadaki gibi.
ortadakinin sağındaki gibi olduğuna dair kendimi kandırmaya çalıştımsa da mantığım yemedi
bence bu semada 4 le 5ın arasında bı bosluk var cnm bırden buyumus cunku benımkı ne 4 gıbı ne 5 gıbı bı tane daha olmalıydı bence
evet cnm ona bakarak söylüyoruz sen de söyle bakalım senin ki hangisi "saçma"
Eki Görüntüle 245662
ya burda da aynı sey olmus demekkı bellı bı asamadan sonra bı anda oluyo buyume
hadi inş. nezciim biz de o son aşamaya gelip birden patlamasını bekleyelimmmm
Eki Görüntüle 245662
Eki Görüntüle 245662
1.de erkek gibi aynı
ayyy Allah muhafaza
yaa ben 2 gündür tam dinleyemedim 6 sa olmamıştır :97: napmalıyım sizce?? baştan mı aliym 8-9 gün olmuştu hemde
ooff inşallah ya .. silikon fln düşünemiyorum zaten 19 yaşındaım daha .. çalışmıyorm da ailem de vermez silikon içn para neyse doğal olsun küçük olsn o daha iyi
2nci 21 e başladım 4 gün oldu hiç bi belirti yok ilk 21 de olan belirtilerde geri söndü cıvıdı göğüslerim neden yaaa
tatlım cıvımadan sonra yeni dolgunluk geliyor, bozma moralini, benim de öyle olmuştu, sonra geri geldi, dolgunlukla beraber, senin de öyle olacak
ya inş. çok moralim bozuldu ilk 21 de gercekten dolgundu ağır ağırdı eski halinde şuan