ama regl in gecikirse haber ver
Tamam haber veririm :87:
Ya bişey sorucm şimdi ben netten baktım da, bazı yerlere göre 70a giymem gerkiyo ki bana 70 küçük geliyo 75 giyiyorum ben.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama regl in gecikirse haber ver
inş.önemli bişi yoktur cnm. doktora gösterirken utandın mı küçük oldukları için
HAYIT bende tüylenme yaptıı içmeyinn derim
Tamam haber veririm :87:
Ya bişey sorucm şimdi ben netten baktım da, bazı yerlere göre 70a giymem gerkiyo ki bana 70 küçük geliyo 75 giyiyorum ben.
HAYIT bende tüylenme yaptıı içmeyinn derim
peki 75 i dolduruyormu göğüslerin. sırtın vardır senin bence ondan
tatlım a her bedenin en küçük kupu ama her bedenin a'sı diğerinden farklı beden büyüdükçe kupları da büyüyor, 80in b kupu 75in b kupundan büyük mesela
urun.gittigidiyor.com/SIK-BIR-KIRMIZI-TAKIM-DAHA-80A-beden_W0QQidZZ38732116#aciklama
80 A imiş bu, evet güzel duruyor
Göğsüm ağrıyor yaa zor nefes alıyorum sanki oooyyyy :96:
Eskiden bana da oluyodu artık olmuyo. Üzülmeli miyim sevinmeli miyim anlayamadım ama:85:
Bir süre devam ediyor böyle bir kaç kere daha olmuştu :97: ben böyle şeyler oldukça seviniyorum valla
Senin ilk 21 felan bitti sanırım kaçtasın
Yok tatlım ben eskiden bir süre yapıp bırakmıştım. Şimdi yeniden başladım 6.günümdeyim :81:
Ya bişey sorucam şimdi o ergenlik şeması vardı ya. Orda göğüsler yuvarlaklaşıyodu m2 m3 te filan.. Benim sağ göğsüm soldan küçük ve sağ göğsüm yuvarlaklaşmaya başladı yani gözle görülür bi çember var göğsümde:90:
Acaba bu büyüdüğü anlamına mı geliyo?
Yani o şemada ki gibi mi? Büyüyor canım yani yuvarlaklaşması güzel
A her türlü küçük arkadaş..