Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ama 70, 75 falan değil de a,b,c olması önemli değil mi nezzzz

meme altı ve ucunu ölçüyoruz ya, o ikisinin farkı büyüklüğü belirleyen. o da A,B falan olması:44:

anladım ( zamana ihtiyacımız var yani ( ya ben gece dinleyemediğim için gündüz de çok sıkıntı oluyo sürekli evde değilim... ama gece dinlemeye alışmam lazım sanırm o zmn sıkılmam sürekli aynı şeyi dinle dinle .....

80 olduğunu düşünsene nez12!! ne demek yaa süpper . 70 ti 75 oldu
bence 80 olması da zor değil

Son düzenleme:
evet cnm ona bakarak söylüyoruz sen de söyle bakalım senin ki hangisi "saçma"

ay ben 75-b giyiyorum ama dolgulu.. südyenine göre değişiyo tabi.. bi de ben tellerini çıkarıyorum südyenlerin:86:
Tek isteğim 75 dolgusuz giyebilmek
Yani 80 yapmam lazım ölçümü.
Ya kızlar..
Ben şimdi hayıt+ısırgan içiyorum,telkin yapıyorum, bi de çörek otu + çilek yağıyla masaja başladım. Bi 5 cm arttırırım değil mi?:85:

ama 70, 75 falan değil de a,b,c olması önemli değil mi nezzzz
meme altı ve ucunu ölçüyoruz ya, o ikisinin farkı büyüklüğü belirleyen. o da A,B falan olması:44:
bılmıyorum kı cnm cuplar arrtıkca bedende artmıyomu anlamıyorum tam ama benım 80 takmam gerek suan sırttan cnm zaten 80 d olsun ısıtoyurm ben
80 olduğunu düşünsene nez12!! ne demek yaa süpper . 70 ti 75 oldu
bence 80 olması da zor değil

ınsallah cnm oda olur ben goruntu olarak dıyorum 75 beden bı gogus gıbı duruyo artık dıye ama 80 olması zaman alır bıraz daha cnm toplamda bı seneyı tamamlarız ıstedıgımız olcuye gelmesı ıcın sanırım cnm

beden de artar tabii ama dediğim fark aynı mı kalıyor? yani A her halükarda küçüktür :44: ama büyüyor. yanlış ölçüyo olmayasın şeker?

ben m4 dedim ama m3 de olabilir benimki ya. yandan m3 karşıdan m4 gibi benimki

bence de m4ten m5e geçiş bi garip. birden pörtlemişler

beden de artar tabii ama dediğim fark aynı mı kalıyor? yani A her halükarda küçüktür :44: ama büyüyor. yanlış ölçüyo olmayasın şeker?

ne bılıyım cnm yaa su durumda 75 bedenın en kucuk halı oldugu ıcın bende 75 a dıyorum anlamıyorum pek zaten ben sırt olarak demıyorum sırf gogus olarak oyle sırttan bakarsan zaten 80ım cnm

ben m4 dedim ama m3 de olabilir benimki ya. yandan m3 karşıdan m4 gibi benimki

bence de m4ten m5e geçiş bi garip. birden pörtlemişler
evet cnm yaa bencede bı anda oyle olacaksa ıyıymıs ama sanmam bı asama daha olması lazım arada bence
bi seneyi bulur derken?? 3 dinlemeden sonra bi daha mı dinlenilcek???

hayır cnm dınlemeyı bırakıyosun 3den sonra ama buyume yıne yavas yavas devam edıyo yanı

tatlım a her bedenin en küçük kupu ama her bedenin a'sı diğerinden farklı beden büyüdükçe kupları da büyüyor, 80in b kupu 75in b kupundan büyük mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…