Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Valla artık diyorum gece dinlerken telkini, hadi bakalım 80 i zorlayın :90:

kendini kandırır gibi öylesine deme ama büyüycek büyüycek diye. gerçekten inan buna. çünkü hep söylüyorum bilimsel bir şey bu ve insanlar bunun sayesinde neleri başarıyor

aktardan almıştım ben,kurt üzümü diye de geçiyor.bildiğin kuru üzümün küçüğü ve kırmızısı gibi düşün.kuruyemiş gibi normal alıp yiyorsun canım

göğüss büyütmek içinn nelerr yapıosunuzz kızlaaaaarr banadaa söyleyinnnn.. Sanırım silikonn yaptırcammmm ...

çoğu geçici olduğu için pek bir şey yapmıyoruz. ama hayıt otuyla kurt üzümü müdür nedir, onu tavsiye edenler var

telkin yeterli olcak zaten :)

kendini kandırır gibi öylesine deme ama büyüycek büyüycek diye. gerçekten inan buna. çünkü hep söylüyorum bilimsel bir şey bu ve insanlar bunun sayesinde neleri başarıyor

Şu durumum için 80 biraz komik kaçıyor aslında ama yine de içten içe gülümsüyorum gece haydi diyorum valla yapıyorum bunu:87:

Hayır canm 2.21 deym şu anda.10 gün sonra o da bitecek inş. nez ,yanında hiçbirşey yapmadı telkini.ve sonuç da aldı aslnda bende ona uyarak devam ediyorum cnm

psikolog sevgilime telkin yaptığımı söyledim. etki etti mi dedi, şimdilik pek değil dedim. 3 ay yapman gerek, normal dedi. eheh psikolog sevgili de iyi bi şey haaa

aynen canım...önceleri iç çamaşırıyla dururdum evde de ama telkine başladı başlayalı hiç kullanmıyorum.dışarıya çıkarken mecbur takmak zorunda hissediyorum ama insanı sıkıyor...evde hep özgür bırakıyorum ama onlarında çok hoşuna gidiyor bu durum

Özgür kalmaları güzel ama merdivenlerden felan inerken pek iyi olmuyor yaa lımbır lımbır aşağı doğru çekiyor

psikolog sevgilime telkin yaptığımı söyledim. etki etti mi dedi, şimdilik pek değil dedim. 3 ay yapman gerek, normal dedi. eheh psikolog sevgili de iyi bi şey haaa

zaten 3 aydan sonra rayına oturuyo hersey cnm uc kez dınleme bıttıkden sonra yanı benım 4 ay bıttı su son bı ayda daha hızlı sonuc aldım zaman ısteyen bısey bakalım bır sene sonunda ne olacak

zaten 3 aydan sonra rayına oturuyo hersey cnm uc kez dınleme bıttıkden sonra yanı benım 4 ay bıttı su son bı ayda daha hızlı sonuc aldım zaman ısteyen bısey bakalım bır sene sonunda ne olacak

Heyecanlandım kızz bir sene sonunda dedin ya istediğimiz gibi olacaklar hahayytt

kızlarr ya telknden 1 beden büyür mü demiştim ama cvp vermedinz ? :26:

nez in dediğini hatırlarsak "telkinden önce hiç yok gibiydi şimdi m4 ile m5 arası" demişti.
buna bakılırsa kaç beden büyümüş oluyor hesaplayamadıııııımmm

evet cınımm, ama aşkoş da öyle deyince mutlu oldum daha da hehehe. iki portakal diliorum kendime

kızlarr ya telknden 1 beden büyür mü demiştim ama cvp vermedinz ? :26:
buyur elbette cnm ama kısa zamanda bekleme bunu aylarca surebılır benım 70den 75a oldu sımdılık 4ayda ama daha cok zamana ıhtıyacım var 80 olması ıcın cnm
nez in dediğini hatırlarsak "telkinden önce hiç yok gibiydi şimdi m4 ile m5 arası" demişti.
buna bakılırsa kaç beden büyümüş oluyor hesaplayamadıııııımmm

bır beden dıyorum aslında cnm ama dahada buyumesı gerek yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…