• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

sağol canım =) cm olarak olmadı pek ama büyüdüğünü görebiliyosun gerçekten kesinlikle eskisi gibi değiller.bi tek burda duyduğum tavsiyeyle aklıma geldikçe goji berry yedim.zaten onun dışında bişeyi pek önermiyolardı burda

goji beri dediğin şeye baktım bnde denerim diye canm büyüme hormonu için etkili falan yazıyodu zaten ama esmini falan göremedm bende almayı düşündüm nası bişe direk alıp yiyo musun onu biraz açarmısın tatlım :97:

cnm ben 18. günümdeyim.Ben senin gibi: ''benim de bi ara ağrılarım olmuştu'' diyemiyorum bile.
doğru düzgün etki yaşamadım. ama inanıyorum içimde '' İÇİMDE BİR ŞEYLER OLUYOR''
2. 21 de çok etkisi olcak.sıkma canını lütfen.Böyle umutsuz olursak istediğimize ulaşamayız:40::40::40:
sabret ve inan cnm.telkini dinlerken vaktin oluyorsa sözlerini oku. ben öyle yaptığımda koluma ağrı girmişti:66:
sanki insan o zaman daha çok inanıyor...

inanıyorum canm büyüyecekler.ama burada herkes ağrılarm var falan yaznca üzülüyorm falan olumsuza dönüyorum :/ neyse devam edelm bakalım

yaa ben bu muzikten çok sıkılıyorum ama :50: gece de dinlemeyi denedm bikaç kez uyuyamadm.. gündüz dinliyorum o yüzden hep.. nası dayanıyosunuz ya 21 gün bile fazla geliyo bana 2. 21 i nası tamamlıcam onu düşünüyorm :50: bunun başka müzikte olanı yok mu ?? :1:

ya bende aksine müziği çok seviyorum.hatta gece yatarken açtığmda hemen uykm geliyo :D 3.21 den sonra da dinelemeye devam edeblrm belki gece uykumu getiriyo diye :D :66::66::66:

canlarım benimkiler büyüdü yaa :62: :62: reglim yaklaşıyo onun dolgunluğu var ama daha önce hiç bu kadar olmamıştı :66: :66: bide benm göğüslermn arasında büyüklük farkı var biraz oda eşitlendi gibi az da olsa :66: :66: :32: umarım regliden snra fıss diye sönmez :25:

ben 2.21 deyim canım ama başlamadan önce buradaki bütün sayfaları okumuştum tek tek.ön yargılı olmadım hiçbir zaman bilinçli yaklaştım yani başlarken ve herkesin tecrübesinden faydalanmak istedim.o bahsedilen ağrıları ben de yaşadım hala da yaşıyorum hatta.ilk 21 im bittiğinde sönme olmuştu o sönmeyi yaşamak evet moral bozucu oldu ama sonrasında geri geleceğini de biliyordum.çünkü deneyenlerin yorumları bu şekildeydi ki öyle de oldu...daha önce inanın onların varlığından haberdar bile değildim yani göğüslerimin, ama şimdi minik bir tepecik oluşturuyorlar üstten baktığımda :) henüz çok minik olsalarda daha önceki hallerini gördükçe şükrediyorum şu anki durumuma... ben çünkü 2 tane plastik cerrahla konuştum o derece takıntılı ve fenaydı yani durumum..ama şimdi değişimleri gördükçe ''küçükte olsun benim olsun''diyorum. yolun başındayım henüz ama azmin elinden hiç birşey kurtulamaz...ramazandan sonra yediklerim konusuna da dikkat edicem..malum ramazan nedeniyle öyle bir lüksüm olmuyor şu anda..

Bende çok takip ettim burayı,en sonunda başlamaya karar verdim ve hiç olumsuz düşünmedim,belkide o yüzden etkilerini erken gördüm... İlk 21in bitmesine 2 gün kaldı çok şükür... :66: Gerçekten faydası oluyor,önceden içleri öyle pek dolu dolu değildi ama şimdi dolu dolu,ağırlaştılar ve lımbır lımbır ediyorlar işte bu çok hoşuma gidiyor :62: Telkini dinlemediğim zamanlardada bazen ağrılarım oluyor ama henüz öyle çok çok değil :61: ve beni sevindiren bişey daha var en son ölçtüğümde göğüs ucunun yarım cm kadar fazla çıkması :64: milim bile sevindiriyor insanı yahu :9: evet küçükte olsalar büyüyeceğini bildiğim için hoşuma gidiyor :61: evde tekrar sütyen giymemeye başladım,tişörtün üzerinden sanki bu ara biraz daha çok belli oluyorlar :66: ama böyle sütyensiz alışınca dışarı çıkarken felan giydiğinde sıkıyor yahu :1: neyse güzel olacak güzellllll :32::21:

bu müziğin gögüsleri küşülteni yok mu acaba:69::69:

bende ona bakacağım varsa arkadşıma söyleyeceğim bakalım :1:

canlarım benimkiler büyüdü yaa :62: :62: reglim yaklaşıyo onun dolgunluğu var ama daha önce hiç bu kadar olmamıştı :66: :66: bide benm göğüslermn arasında büyüklük farkı var biraz oda eşitlendi gibi az da olsa :66: :66: :32: umarım regliden snra fıss diye sönmez :25:

büyüklük farkı düzeliyor canım :1: inşallah dolgunluğun gitmez tatlım senin adına çok sevindim :46:

ya bende aksine müziği çok seviyorum.hatta gece yatarken açtığmda hemen uykm geliyo :D 3.21 den sonra da dinelemeye devam edeblrm belki gece uykumu getiriyo diye :D :66::66::66:

cnm sen 3. 21 de misin .. helal olsun walla :34: ben o kadar dinleyemicem sanırm :44: ya bide masaja başladm bi yerde okudum tek başına sadece 1 yöntem etkili deilmiş sanırm .. o yüzden masaj + ada çayı + telkin yapmaya başladm (:

büyüyolar diyosun, devam edemicem diyosun. niye kız

bana diyosun sanırım ((: ya müzik çok güzel dinlendirici falan evet ama sürekli dinleyince artık bunalıma giriyorum :19: bide ben zaten sabırsız bi insanım , hemen herşeyden çabuk sıkılırım .. bu kötü bişey ama napiym (: gidebildiğim yere kdr gidicem işte bu telkin olayında (:

benim ilk 21 bitti bir hafta ara verdim dün 2nci 21 e başladım,ama göğüslerim yumuşadı dolgunluk yokkk ağrı ve sızıda yok 2 gündür 2nci 21 i dinliyorumm:((

Bende çok takip ettim burayı,en sonunda başlamaya karar verdim ve hiç olumsuz düşünmedim,belkide o yüzden etkilerini erken gördüm... İlk 21in bitmesine 2 gün kaldı çok şükür... :66: Gerçekten faydası oluyor,önceden içleri öyle pek dolu dolu değildi ama şimdi dolu dolu,ağırlaştılar ve lımbır lımbır ediyorlar işte bu çok hoşuma gidiyor :62: Telkini dinlemediğim zamanlardada bazen ağrılarım oluyor ama henüz öyle çok çok değil :61: ve beni sevindiren bişey daha var en son ölçtüğümde göğüs ucunun yarım cm kadar fazla çıkması :64: milim bile sevindiriyor insanı yahu :9: evet küçükte olsalar büyüyeceğini bildiğim için hoşuma gidiyor :61: evde tekrar sütyen giymemeye başladım,tişörtün üzerinden sanki bu ara biraz daha çok belli oluyorlar :66: ama böyle sütyensiz alışınca dışarı çıkarken felan giydiğinde sıkıyor yahu :1: neyse güzel olacak güzellllll :32::21:

dışardada sütyensiz gezme cnm sarkarlar valla.evde rahat rahat gez de. devamlı o şekilde durursa erken sarkar lar:18::18:

nası yani hiç bi fark olmadı mı :50:

ilk 21 i dinlerken tabiki oldu içleri dolu doluydu ağır ağır ve bide gergindi benmki yok denecek kaadr küçüktü gercekten gözle görülür etki oldu 21in bittkten sonra regl oldum ve bitmek üzre reglim,ama böyle bi yumuşadı sanki 2nci 21i dinleemye başlayalı 2gün oldu henüz,burda yazanlardan okumuştum bi ara sönüyor özellikle regl bittikten sonra tekrar dolgunluk geri geliyor diye,yaaa inşllhhh geri gelirr:26:

dışardada sütyensiz gezme cnm sarkarlar valla.evde rahat rahat gez de. devamlı o şekilde durursa erken sarkar lar:18::18:

Yok canım dışarıda sütyensiz duramam ben zaten öyle asla çıkmam :1: evdede şimdi duruyorum bide sağ göğsüm acıyor bi sertlik o yüzdende yani,sütyen takmayınca hafifliyor gibi biraz da olsa acısı... Ama bunu içinde pazartesi doktora gideceğim randevu aldım... Bi kaç kişide daha duydum bu sertlik ve acıma olayını bişey çıkmamış hepsinde sonradan geçmiş... bakalım telkinide pazartesi ara vereceğim ilk 21 bitiyor :66:

bana diyosun sanırım ((: ya müzik çok güzel dinlendirici falan evet ama sürekli dinleyince artık bunalıma giriyorum :19: bide ben zaten sabırsız bi insanım , hemen herşeyden çabuk sıkılırım .. bu kötü bişey ama napiym (: gidebildiğim yere kdr gidicem işte bu telkin olayında (:

Aynen ben de öyleyim.. Burda şerbetçiyi denedim, çörekotu yağını denedim, küç denedim.. Ama etki etmeyince bıraktım hep.. Telkinde de böyle oldu ama devam ediyorum şimdi bakalım...:43:

Aynen ben de öyleyim.. Burda şerbetçiyi denedim, çörekotu yağını denedim, küç denedim.. Ama etki etmeyince bıraktım hep.. Telkinde de böyle oldu ama devam ediyorum şimdi bakalım...:43:

Hemen karamsarlığa kapılmayın yaa olumsuzlukları atın aklınızdan deyin ki göğüslerim büyüyecek,herkes gibi bende etkilerini göreceğim diye :34::61: emin olun biraz sabırla oluyor yani bazen öyle hemen etki gistermeyebiliyor pes etmeyiiiinnn :66::64::62::32: :70: büyüyeceeekkk :65:

Ben gidiyorum artık başş başşşşş :54:

Hemen karamsarlığa kapılmayın yaa olumsuzlukları atın aklınızdan deyin ki göğüslerim büyüyecek,herkes gibi bende etkilerini göreceğim diye :34::61: emin olun biraz sabırla oluyor yani bazen öyle hemen etki gistermeyebiliyor pes etmeyiiiinnn :66::64::62::32: :70: büyüyeceeekkk :65:

Ben gidiyorum artık başş başşşşş :54:

Valla artık diyorum gece dinlerken telkini, hadi bakalım 80 i zorlayın :90:

ben de öyleyim de artık uyurken dinliyorum ve büyük rahatlık oldu. gece dinleyemiosan yapcak bi şey yok tabii. ama yine de değer yaa, sık dişini biraz. değcek

Back