• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

canım o vücudunun verdiği tepkiyle alakalı bir de daha önceden senin göğüs alt yapın varsa daha hızlı cevap alırsın telkinden.21 gün dinleniyor 1 hafta ara veriliyor.sonra tekrar 2. 21 e başlanıyor.bir çok arkadaşımız 2. 21 de etkilerini gördü.gün için de en az 6 saat en fazla 10 saat dinlenilmesi öneriliyor ve beynin komutu alabilmesi için mutlaka 21 e tamamlaman gerekiyor canım.benim göğsüm nerdeyse hiç yoktu yani erik kadardı ama ben şimdi kayısıya getirmeyi başardım :) sana ölçü olarak kendimden verebileceğim örnek budur arkadaşım :)

anladım canım teşekkür ederim ilginç bir şey denemeye değer:) hepimize kolay gelsin o zaman:1:

kızlar merhaba,
ben bugün dinlemeye başladım. Kulaklıktan açtım sabah saat 10da arada takıyorum arada takamıyorum takmadığımdada bazen duyuyorum. Nasıl olucak o takmadıklarım 6 saatten sayılıyormu?:59:

kızlar merhaba,
ben bugün dinlemeye başladım. Kulaklıktan açtım sabah saat 10da arada takıyorum arada takamıyorum takmadığımdada bazen duyuyorum. Nasıl olucak o takmadıklarım 6 saatten sayılıyormu?:59:

Kulaklıkla dinlemek daha iyi tabi ama takmadan duyabiliyorsanda olur yani yeter ki müziği duy canım :34: ben bazen bilgisayardan bazen kulaklıkla dinliyorum...

Kulaklıkla dinlemek daha iyi tabi ama takmadan duyabiliyorsanda olur yani yeter ki müziği duy canım :34: ben bazen bilgisayardan bazen kulaklıkla dinliyorum...

sağol canım cevabın için, yani 3 saat falan kulaklıksız dinledim ama toplasan yarım saat anca duymuşumdur. O zaman saat 10dan bu yana toplam 3 saat gibi düşünüyorum

sağol canım cevabın için, yani 3 saat falan kulaklıksız dinledim ama toplasan yarım saat anca duymuşumdur. O zaman saat 10dan bu yana toplam 3 saat gibi düşünüyorum

Rica ederim :61: müzik duyabileceğin seste olsun yetiyor yani bazen dalıp gidiyorsun müziği farketmiyorsun ama beyin algılıyor :32::1: gece uyurkende dinleyebilirsin uykunun ilk dakikalarında daha iyi etki ediyormuş hem o zaman saati rahat rahat doldurmuş oluyorsun :66:

mp3'üm gitti, telefonum gitti... dinleyebileceğim tek yer bilgisayar kaldı. sırf uyurken dinlemek için sabah 9'a kadar oturdum (haybeye değil tabi işim de vardı) bilgisayarı açtıp yattım :1: ama kaç gün dayanabilirim böyle bilmiyorum. bırakmak da istemiyorum :43: ooof şu telefonum bi geleydi artık :26:

hahaha böyle sacmaligi daha hic bir yerde görmedim sadece burada görüyorum :))

siz muzik dinleyip gögüs mü büyütorsunuz? bir tanesi sabaha kadar dinlemis büsünler diye uyumamis hahahahahahahahahahahah

siz muzik dinleyip gögüs mü büyütorsunuz? bir tanesi sabaha kadar dinlemis büsünler diye uyumamis hahahahahahahahahahahah

İlk defa görüyorsan önce bir araştır telkin nedir,nasıl yapılırmış,doğru muymuş... Araştırmak lazım yani bişeyleri dimi?

mp3'üm gitti, telefonum gitti... dinleyebileceğim tek yer bilgisayar kaldı. sırf uyurken dinlemek için sabah 9'a kadar oturdum (haybeye değil tabi işim de vardı) bilgisayarı açtıp yattım :1: ama kaç gün dayanabilirim böyle bilmiyorum. bırakmak da istemiyorum :43: ooof şu telefonum bi geleydi artık :26:

Dayanman lazım canım :1: benimde yakın bir zamanda telefonum tamirde olacak o zamanda artık bende bilgisayardan dinleyeceğim ama gündüzleri:75:

kızlar bugün benim 9. günüm göğüslerimde bi ağrı var koltuk altlarımda felan umarım psikolojik bişey değildir de gerçekten büyüyorlardır :64: :64::64::64::64:

üç gündür dinliyorum dün ilk defa çok kısa bisüre meme uçlarında bir cızırdama oldu sanki sevindim ben de bilmem iyi bişey mi ama:) şunu sorucam şimdi başlamılken dinlemeye aynı zamanda bi telkin daha dinleyebiliyomuyuz?? mesela boy uzatmayla beraber olur mu yoksa karışırmı meme mi büyücek bot mu diye :) sosyal başarı ile filan dinlense yada ?? yanıt bekliorummmmmm :)))

2 kere telkini bitirdim şimdi nez ve elleca nın önerileriyle 20 günlük aradayım 3. ye başlicam snra :) telkin gerçekten çok başarılı bi yöntem ki zaten beynin sınırsız bir gücü var telkini hazırlayan arkadşaımızda özenerek yapmış bunu ve form da ki bi çok öneriyi herkes gibi bende uyguladım ama telkinden aldığım sonucu hiç birinden almadım :) ilk dinleyişimde bende de fazla etkisi olmadı asıl etkiyi ikincisinde gördüm üçüncüden snra bomba gibi olcak emnm :52:

bende arayı uzattım canım 20-25 gün kadar ara vericem bayramdan sonra başlamak istiyorum 3. telkine:34:

bütün gün boyunca sol göğüsüm sızladı, koltuk altına doğru bazende, ya kızlar emin olamıyorum kalbim mi sızlıyor acaba yoksa göğsüm mü yaaa:37:

Şimdi sana öyle şeyler söylenir ki :D ama neyse.bak cnm burada onca insan bi şeklde etkilerini görmeye başladıysa böyle birşeyn mümkn olduğunun göstergesidir.ayrıca telkinin bilimsel olarak tanımını vs.oku sonra gel burada kendince dalga geç :D eminm mesajını okuyan baya kişiyi güldürmüşsndr teşekkrler :33::33::33::33:

Back