• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ara verdim ama o müziğe baya alıştım yaaa :D çok zorlanıorum onsuz

kesinlikle öyle.o kadar kulak alışkanlığı yapıyor ki gün içinde de dinlenilmeyen zamanda sanki dinliyormuşsun gibi geliyor hala.müziği çok sevmiştim zaten ben..arkadaşlarım benimle dalga geçiyordu müzikle olacak şey mi bu diye..önce kendim için sonra onlar için yapıyorum bu işi.inat ettim ben kazanıcam yani..

Bende başladım dinlemeye bugün üçüncü günüm. :78:
Dün baya dinledim, bi yandanda yorumlarınızı okudum sonra sol göğsümün sol tarafından bi sızı girdi.
Bendeki tek değişiklik bu ama oda psikolojik olarak etkilendiğim için olabilir diyede düşünüyorum.
Umarım işe yarar.Fakat yüzsüzlük gibi olmasın ama bugün 3. günüm olmasına rağmen ben bu melodiden çok sıkıldım.
Aslında çok güzel bi müzik önce çok hoşuma gitti ama baya dinlemiş olduk.
Ve birşeyi sürekli tekrar edersen kafayı yersin diyorlar.Acaba bu telkin edici sözler başka bir müziğede eklenemezmi yani işe yarar mı bide o var? Eğer olursa başka müziğede yapamaz mısınız değişik dinlerdik :64: tşk ederim.

Son düzenleme:
ya arkadaşlar size imreniyorum.keşke benimde vaktim olsa da dinleyebilsem.gün içinde vaktim olmuyor gece de en ufak ses bile beni rahatsız ettiği için uyuyamıyorum.akşam 1 saat felan dinliyorum işte ama az dinlediğim için ümitsizim :25:

sabahları göğüs büyütme akşamları boy uzatma telkini kızlar her yerim ağrıyo göğüslere dokunamıyorum yanlar acayip acıo uçlar çok hassaslaştı boy uzatmayıda gece uyurken dinliom ayaklarım öle ağrıoki göğüs büyütme dede ağrıyodu ama geçmişti şimdi bunuda ekleyince off off ben okuduklarımda araştırdıklarımda şunu anladım ki içinde azıcık bi kuşku yok sanmam ama deniyim derseniz olmuyo bnm çok çabuk etki gösterdi löp löp oluyo içi elleyince evet cm olarak büyüme filan olmadı ama içi doldu daha dik hemde bu kadar zamanda ama ben msjda yapıom göğüs kasma egzersizide adaçayıda içiyorum içerkende açıyorum müziği içimdende büyümenüz için gereken herşeyi yapıorum diorum msj da yapıorum bi güzel ben çok kısa sürede etkisini gördüm inanarak yapın atın şu kuşkularınızı bi kenara insanlar zihin gücüyle neler yapıo biz memişlerimi büyütemiycez :1:

ayy birde 2 hafta sonra regl dönemi son 3 kala bnmkiler şişio büyüyo uzun zamandır ilk defa dahada büyük olucaklar ilk defa iple çekiom o günü :66:

çok hüzünlü bir müzik ya ağlayasım geldi resmen:D bu hangi müzisyenin bestesi çok güzel ya diğer bestelerinide indirmek isterim. kızlar duygusallaştım resmen ağlayasım geliyo benim bu müzikte:)

bir de bişey sorcam, bizim büyük göstermesi açısından giydiğimiz dolgulu çamaşırlar sizce gelişimini etkiyomudur kötü yönde? Nasıl çamaşır giyiyorsunuz? Ama içi boşlardan giyincede moralim bozuluyor benim ne yapmak lazım, sıkınca engelliyormudur gelişimi

çok hüzünlü bir müzik ya ağlayasım geldi resmen:D bu hangi müzisyenin bestesi çok güzel ya diğer bestelerinide indirmek isterim. kızlar duygusallaştım resmen ağlayasım geliyo benim bu müzikte:)

bir de bişey sorcam, bizim büyük göstermesi açısından giydiğimiz dolgulu çamaşırlar sizce gelişimini etkiyomudur kötü yönde? Nasıl çamaşır giyiyorsunuz? Ama içi boşlardan giyincede moralim bozuluyor benim ne yapmak lazım, sıkınca engelliyormud
ben hic dolgulu giymem ki hep normal giyom bence engeller fzla skmamak lzm

Bugün başladım dinlemeye. Devamlı dinliyorum, sıkıldım artık :D Yarın da hayıt otunu alıcam. Büyüsünler azcık ya.
Teşekkürler paylaşım için çok çok :)

bana ozelden msj gonderen
cevap VEReMeDiM UZGunum cevap verebilmem icin 100msj gondermem gerekmis
Telkin 3 kez 21gun dinleniyor
1.21 bitince 1hafta ara veriliyor
2.21 bitince 2hafta ara veriliyor
3.21 bitince buyume davam ediyormus.
gecede dinleyebilirsin eger gunduz calisiyorsun madem
6saatten fazla dinleyebilirsin
en az 6saat 8saatte dinleyebilirsin
bende henuz dinlemeye baslayamadim coktan beri takip ediyorum.
mp3 alip yukleyip basliycam

sabahları göğüs büyütme akşamları boy uzatma telkini kızlar her yerim ağrıyo göğüslere dokunamıyorum yanlar acayip acıo uçlar çok hassaslaştı boy uzatmayıda gece uyurken dinliom ayaklarım öle ağrıoki göğüs büyütme dede ağrıyodu ama geçmişti şimdi bunuda ekleyince off off ben okuduklarımda araştırdıklarımda şunu anladım ki içinde azıcık bi kuşku yok sanmam ama deniyim derseniz olmuyo bnm çok çabuk etki gösterdi löp löp oluyo içi elleyince evet cm olarak büyüme filan olmadı ama içi doldu daha dik hemde bu kadar zamanda ama ben msjda yapıom göğüs kasma egzersizide adaçayıda içiyorum içerkende açıyorum müziği içimdende büyümenüz için gereken herşeyi yapıorum diorum msj da yapıorum bi güzel ben çok kısa sürede etkisini gördüm inanarak yapın atın şu kuşkularınızı bi kenara insanlar zihin gücüyle neler yapıo biz memişlerimi büyütemiycez :1:

hem boy uzatma hem gogus buyutmeyı aynı anda dınleyerek hata yapıyorsun vucudunu cok yorar cnm bırını dınle uc dort ay sonra bı dıgerını dınle ıkısıde vucutda degısım yapacagı ıcın cnm aynı anda olmaz:18:

teşekkür ederim :)

öncelikle bu telkini hazırlayan arkadaşıma teşekkür ediyorum ben de dün dinlemeye başladım:) yalnız birkaç sorum var mutlaka bu kadar sayfa arasında yanıtlanmıştır ama o kadar çok varki tek tek bakamam hepsine:44: 3 kez 21 gün dinliyoruz aralıklarla bunu anladım. peki mesela ben dünden beri dinliyorum dün 6 saat dinledim bugünde diyelim kısa zamanda azda olsa değişme olur mu? süre sonunda ne kadar büyüyor yaklaşık bu konuda tahmini ya da tecürbesi olan var mı? deneyenler mutlaka çoktur:) birde sadece 10 gün dinledim diyelim ne kadar farkeder? :31:

öncelikle bu telkini hazırlayan arkadaşıma teşekkür ediyorum ben de dün dinlemeye başladım:) yalnız birkaç sorum var mutlaka bu kadar sayfa arasında yanıtlanmıştır ama o kadar çok varki tek tek bakamam hepsine:44: 3 kez 21 gün dinliyoruz aralıklarla bunu anladım. peki mesela ben dünden beri dinliyorum dün 6 saat dinledim bugünde diyelim kısa zamanda azda olsa değişme olur mu? süre sonunda ne kadar büyüyor yaklaşık bu konuda tahmini ya da tecürbesi olan var mı? deneyenler mutlaka çoktur:) birde sadece 10 gün dinledim diyelim ne kadar farkeder? :31:

canım o vücudunun verdiği tepkiyle alakalı bir de daha önceden senin göğüs alt yapın varsa daha hızlı cevap alırsın telkinden.21 gün dinleniyor 1 hafta ara veriliyor.sonra tekrar 2. 21 e başlanıyor.bir çok arkadaşımız 2. 21 de etkilerini gördü.gün için de en az 6 saat en fazla 10 saat dinlenilmesi öneriliyor ve beynin komutu alabilmesi için mutlaka 21 e tamamlaman gerekiyor canım.benim göğsüm nerdeyse hiç yoktu yani erik kadardı ama ben şimdi kayısıya getirmeyi başardım :) sana ölçü olarak kendimden verebileceğim örnek budur arkadaşım :)

Son düzenleme:
Back