Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

cnm telefonun guzel bı telefon bence vardır mutlaka muzık dınledıgın yer varya hanı muzık calar oraya gır oranın ayarlar bolumu vardır mutlaka tekrar dıye yazar seceneklerden bak yada herhangı bı sarkının uzerındeyken bak seceneklere okevet cnm ara verılen donemde daha da guzel buyuyo
canım hatırlayamayacağım şimdi tam net olarak ilk 21'in 7. Gününü haziranda başladım çünkü Ama çok ağrılı geçmedi bu süreç onu diyebilirim, sabırlı ol lütfen gerisi geliyor emin ol
bencede cnm er yada gec cıkıyo etkılerı ıste herkes sabırlı olsa keske bu arada koltuk altım cok agrıyo yaa

ılla okumak sart degıl ama okusan ıyı olur cnm merak etme bosa falan gıtme devam et dınlemeye ama yanında kı ınsanlar duymasın kı kımse etkılenmesın:18:ben cayların etkısının gecıcı oldugunu dusunuyorum tatlım telkıne basladım ve sadece dınledım ek olarak bısey yapmıyorum onun dısında ıyı beslenıyorum bı tek hem gerek de yok zaten gecıcı sıslıklerden bıkdım artık kalıcı sekılde yaglanıyo zaten suan o yuzden gerek duymuyorum kımseyede tavsıye etmıyorum zaten hormonlar aktıf suan ıyıce yuklenmeye gerek yok cnm

ayyy çok enteresannn :) cidden forum takipte konular akarken gördüm ses telkini-meme büyütme ? çok enteresan dedim ve şimdi indirdim dinliyorum.. müziğin altında manyetik sesler var gibi... farlı müziklerin üstüne de eklenmiş hali var mı? çok inceleyemedim ama ilk müzik haricinde eklenen varsa linkini yollayabilir misiniz?? deniycem çalışırken olur belki, bunun boy uzatanı da olsa keşke :) 21 günden sonra istenilen büyüme varsa bırakınca yine eski haline dönmüyo dimi? yani ne kadar devam edilcek buna?

ahh tatlım çook teşekkürler evde kılavuza bakmıştım ama bulamamıştım hemen denicem şimdi, kiss

:) rica ederim.

dublesutur, manyetik ses yok. insan sesi var ama frekansı değiştirildiği için kulağımız duymuyor. beynimizse algılıyor. böylece bilinçaltımıza emir vermiş oluyoruz göğüslerimiz büyüsün diye :) boy uzaması için de var, yukarılara bakarsan bi arkadaşa linkini vermiştim. yalnız biri bitmeden diğerini yapma

3 ay devam etmek gerekiyor. Etki kalıcı

Son düzenleme:

tamam tatlum hallettim tekrar menüsünü ohh bee:)) artık uyurkene dinleyebileceğim.
benimde canım koltuk altından sol omuza geçiş yaptı az önce kollardaydı

2.21 imi bugün bitirdim 3 e başlamadan önce kaç gün beklememi öneririsnz
tatlım bana kalırsa 15-20 gün bekle derim ben de bugün 3. telkine başladım başlamıcaktım beklemek istedim 1 ay kadar ara vericektim ama dayanamadım ya öğlenden beridir de dinliyorum işte, bi an önce komple bitsin istedim ama dinlemiyorken müthiş büyüme oluyor belirtiler filan çok net belli oluyor, ama yine de senin tercihin tabi.

bu dinleme işi nasıl oluyor biri açıklayabilir mi? :26: yani ben sadece dinliyoruz, öyle zaman geçiyor sanmıştım.
* 21. günlerin sonunda ara vermek mi gerekiyor?
* kaç gün ara veriyoruz?
* kaç kere 21 gün yapıyoruz?
şimdilik bunları merak ediyorum

edit: sorumun cevabını almışım aşağıda. teşekkürler.

Son düzenleme:
bu telkinin yaş sınırlaması yok değil mi? hani ergenlikte mi işe yarar sadece? bide 21 günden sonra ara verip bi daha mı dinliycez napıcaz nasıl bir sistematik uygulıycaz?

yok sınırlama :)

21 gün dinlicen 1 hafta ara vercen. tekrar 21 gün dinlicen 2 hafta ara vercen. tekrar 21 gün dinlicen tamamen bırakcan. zaten beyin o telkinleri kodlamış olcak, dinlemesen de etkisi devam etcek istediğin boyut ve şekle ulaşana kadar :) günde 6 ile 10 saat arası dinlemen gerekiyor.

of aslında ben de kararsızım çünkü son telkini yani 3.'yü iyi değerlendirmek istiyorum acaba 1 haftadan fazla mı ara versem 1 ay kadar ara vermek istiyorum ama bi yandan da bi an önce komple bitsin, çıksın aradan şu dinleme işi istiyorum işte bu noktada kararsız kaldım lütfen kızlar fikir verin bana olur mu çok kararsızlardayım özellikle de en deneyimlilerden biri olarak nez sana danışmak istiyorum, lütfen yardımcı olur musun deneyimlerine göre.?

ortası olsun 2 hafta olsun :86: zaten nez demin 2 hafta öneriyorum yazmıştı

nezzz en deneyimli senmişsin cicişlerin büyüdümü gerçektennn???

böyle atlıyorum kusura bakmayın ama nez aynı sorulara cevap vere vere bi hal oldu ben söylim onun yerine

hiç yok gibiymiş, 75a olmuş, şimdi b'ye doğru ilerliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…