cnm telefonun guzel bı telefon bence vardır mutlaka muzık dınledıgın yer varya hanı muzık calar oraya gır oranın ayarlar bolumu vardır mutlaka tekrar dıye yazar seceneklerden bak yada herhangı bı sarkının uzerındeyken bak seceneklere okbenimkinde de tekrar var modu var ama ayarlayamıyorum en iyisi iftardan sonra bana en yakın tel.ciye bi sorayım ben bunu :))
kesinlikle nezcim bekleme sürecinde daha etkili büyüme gözlemledim bende şu son 2. 21 molasında:))
bencede cnm er yada gec cıkıyo etkılerı ıste herkes sabırlı olsa keske bu arada koltuk altım cok agrıyo yaacanım hatırlayamayacağım şimdi tam net olarak ilk 21'in 7. Gününü haziranda başladım çünküAma çok ağrılı geçmedi bu süreç onu diyebilirim, sabırlı ol lütfen gerisi geliyor emin ol
[sıze=3]eyvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh
ben kısık dinliyordum nezcim ve o yazıları okumuyordum 1. Sayfadaki yüklenen sesleri
gitti 4 günüm...... Okumakmı lasımmış
ah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sil baştanmı yapcamnez birde günde 1 bardak hayıt çayı iç oke muhteşem bişey cnm ya[/sıze]
hallettim canım çok teşekkürlerşarkıyı çalma listesi oluştur ve oraya koy tekrar eder
2.21 imi bugün bitirdim 3 e başlamadan önce kaç gün beklememi öneririsnz
ahh tatlım çook teşekkürler evde kılavuza bakmıştım ama bulamamıştım hemen denicem şimdi, kiss
cnm telefonun guzel bı telefon bence vardır mutlaka muzık dınledıgın yer varya hanı muzık calar oraya gır oranın ayarlar bolumu vardır mutlaka tekrar dıye yazar seceneklerden bak yada herhangı bı sarkının uzerındeyken bak seceneklere okevet cnm ara verılen donemde daha da guzel buyuyo
bencede cnm er yada gec cıkıyo etkılerı ıste herkes sabırlı olsa keske bu arada koltuk altım cok agrıyo yaa
umarım işe yarar teşekkürler
tatlım bana kalırsa 15-20 gün bekle derim ben de bugün 3. telkine başladım başlamıcaktım beklemek istedim 1 ay kadar ara vericektim ama dayanamadım ya öğlenden beridir de dinliyorum işte, bi an önce komple bitsin istedim ama dinlemiyorken müthiş büyüme oluyor belirtiler filan çok net belli oluyor, ama yine de senin tercihin tabi.2.21 imi bugün bitirdim 3 e başlamadan önce kaç gün beklememi öneririsnz
bu telkinin yaş sınırlaması yok değil mi? hani ergenlikte mi işe yarar sadece? bide 21 günden sonra ara verip bi daha mı dinliycez napıcaz nasıl bir sistematik uygulıycaz?
of aslında ben de kararsızım çünkü son telkini yani 3.'yü iyi değerlendirmek istiyorum acaba 1 haftadan fazla mı ara versem 1 ay kadar ara vermek istiyorum ama bi yandan da bi an önce komple bitsin, çıksın aradan şu dinleme işi istiyorum işte bu noktada kararsız kaldım lütfen kızlar fikir verin bana olur mu çok kararsızlardayımözellikle de en deneyimlilerden biri olarak nez sana danışmak istiyorum, lütfen yardımcı olur musun deneyimlerine göre.?
ortası olsun 2 hafta olsun :86: zaten nez demin 2 hafta öneriyorum yazmıştı
nezzz en deneyimli senmişsin cicişlerin büyüdümü gerçektennn???
bende bi 80 c ye atlasam :)))))hiç yok gibiymiş, 75a olmuş, şimdi b'ye doğru ilerliyormuş
bende bi 80 c ye atlasam :)))))
kızlar bunlar da benim hayal ettiğim memişlerrrrrrr
atlıycan atlıycan. hepimiz sabırsızlanıyoruzzz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?