Paralı değil canım,ilk iki linkten indirebilirsin sayfa açıldığında aşağı in slover downloud yazar ona tıkla... sonra 30 sn ye bekletiyor ardından start downloud now yazıyor ona tıkla ve kaydet...
çok teşekkür ederim sayende indirdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Paralı değil canım,ilk iki linkten indirebilirsin sayfa açıldığında aşağı in slover downloud yazar ona tıkla... sonra 30 sn ye bekletiyor ardından start downloud now yazıyor ona tıkla ve kaydet...
herkese merhabalar. ben dün gördüm bu konuyu ve hemen üye oldum baktım boy uzatma konusunda da varmış telkin. e durur muyum onu da indirdim tabi. faydası olsun olmasın uğraştığı için partfait teşekkür ederim
soruma geçiyorum: şimdi 2-3 tane dinlersek olur mu o kafama takıldı? bilinçaltımızı bölmeden tek şeye mi odaklamak gerek onu tam şey yapamadım sonuçta bu da önemli boy da
ben daha ergenlikteyim 15 yaşındayım ama benim yaşımdaki kızların göğüsleri çok büyük bu telkini dinlemeye karar verdim umarım işe yarar ama sizce bi zararı olurmu?
şimdiki ergenler pek bi iriler nedense. aslında sen emininm normalsindir. insan tabi herkeste olnca kendini eksik hissediyor. acele etme 17-18 kadar bekle canım. hala hiç bi değişiklik olmassa bi doktora gidersin, herşey normal derse bu yollara başvur.
ya ben boy uzatma müziğini bi türlü bulamadım kaçıncı sayfadaydı yardımcı olurmusun:81:
Merhaba arkadaşlar Bende yeni katıldım aranıza ve ne yazıkki aynı dertten şikayetçiyim bende
Konuya biraz bakındım, sonuçlar gerçekten olumluymuş... En kısa zamanda bende başlamak istiyorum ama merak ettiğim bir şey var;
bu ses dosyasını uyurkende dinleyebiliyoruz dimi?
Şimdiden teşekkürler
ben daha ergenlikteyim 15 yaşındayım ama benim yaşımdaki kızların göğüsleri çok büyük bu telkini dinlemeye karar verdim umarım işe yarar ama sizce bi zararı olurmu?
herkese merhabalar. ben dün gördüm bu konuyu ve hemen üye oldum baktım boy uzatma konusunda da varmış telkin. e durur muyum onu da indirdim tabi. faydası olsun olmasın uğraştığı için partfait teşekkür ederim
soruma geçiyorum: şimdi 2-3 tane dinlersek olur mu o kafama takıldı? bilinçaltımızı bölmeden tek şeye mi odaklamak gerek onu tam şey yapamadım sonuçta bu da önemli boy da
ben de öyle sanıyordum ama büyüyüp bu konuları kız arkadaşlarımla konuştukça gördüm ki destekli sütyen takıyormuş çoğu bir ben küçük memişle dolaşıyorum hehe
Bu güzel gelişmeleri okudukça tekrar başlayasım var uufff yaaa .. ben ilk 21 de kaldım ama yine bile hafif hafif ağrılarım oluyor hatta bu 2 gündür özellikle sağ koltuk altıma iğne batmasEki Görüntüle 237497 Eki Görüntüle 237498 Eki Görüntüle 237499 Eki Görüntüle 237500 ı gibi bi ağrı girio solda yok enteresan... ? Yapabileceğimi bilsem başlaayacağım gene
Şu resimdeki ablalar gibi olsun isterdim ufff yaaa olurmu kızlaaarrr. bukadar büyürmü yaa..
Boy uzatma telkini canım http://www.kadinlarkulubu.com/hicbir...l#post18858298 (Boy Uzatmak İçin Telkinli Ses Dosyası)
burdan indirebilirsin...
ama bende bu link açılmıyor boş pembe sayfa çıkıyor olmadı
ahahaaa o südyenleri bende kullanıyorum ama yazın bikini fln giyince herkesin büyük mü küçük mü belli oluyo
ahahaaa o südyenleri bende kullanıyorum ama yazın bikini fln giyince herkesin büyük mü küçük mü belli oluyo
Boy uzatma telkini canım http://www.kadinlarkulubu.com/hicbir...l#post18858298 (Boy Uzatmak İçin Telkinli Ses Dosyası)
burdan indirebilirsin...
o adreste hata var. al cınım:
[video]http://www.kadinlarkulubu.com/hicbir-basliga-uymayan-yazilar/438323-boy-uzatmak-icin-telkinli-ses-dosyasi.html[/video]
Merhaba. Olmaz cınım. Günde 6-10 saat arası dinlemen gerekiyor zaten bir telkini. Ne ara dinleyeceksin 2-3 telkin :) Hem beynin de çok yorulur. Bu bitince başka telkine geçicem ben.
burdan indirebilirsin...