Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

kızlar bir çok kişi telkinin göğs uçlarına ettkisi olmadığını yazmış telkinden önce göğüs ucum belirgindi ve göğüslerime nazaran gayette iriydiler telkinden snra biraz daha büyüdler hataa annem aa bak sennde göğüslerin büyüo uçlarından belli bile dedi

3. telkinimin ilk günüüüüü, koltuk altı ve kol ağrılarım, kramplarım da benimle beraberler
yalnız ben 3. telkini gece dinlemeyi planlıyorum bu kez, ama cep telefonumda ve mp3'ümde tekrar modu yok yani müzik bitince benim tekrar müdahale etmem gerekiyor nasıl yapıcam önerisi olan var mı uff(

ben de yok sanıyordum telefonumda tek şarkılık tekrar, varmış. emin misin?

medya oynatıcın varsa, o şarkıyı aç. seçeneklerden tekrar menüsünü "geçerli parça" olarak ayarla. eheh muhtemelen tutmıycak benim ayarlarla seninkiler ama bi denim dedim şansımı

hele mp3'te kesin vardır ya

Son düzenleme:
hayyır buyutmuyo sadece gogus buyudugu ıcın gogus ucuda dısarda duruyo cnm ben oyle dusunuyorum yanı eskıden ıcte dururdu gogus kucuk oldugu ıcın ama artık daha bı tamamı dısarda duruyo yanı
cnm genelde tum telefonlarda oluyo aslında ama:18:benımde kol agrım yok artık cnm sadece goguslerde ve koltuk altında oluyo bu ara agrılar 3. 21 bıtelı 10 gun kadar oldu nerdeyse ve bıtırıp bekleme surecıne gecınce daha da hızlanıyo buyume sonuclar cok guzel devam edıyo mutlaka 3. 21ıde tamamla cnm

media playerda var ama pc den dinlemek istemiyorum ya tel ya mp3ten dinlemek istiyorum bende yha
teşekkürler canım yine de

benimkinde de tekrar var modu var ama ayarlayamıyorum en iyisi iftardan sonra bana en yakın tel.ciye bi sorayım ben bunu :))
kesinlikle nezcim bekleme sürecinde daha etkili büyüme gözlemledim bende şu son 2. 21 molasında:))

media playerda var ama pc den dinlemek istemiyorum ya tel ya mp3ten dinlemek istiyorum bende yha
teşekkürler canım yine de

media player demiom kızzz, telefonlarda medya oynatıcı diye bi şey var ya onu diom :)

telefon markanı yazsana bana bi, kullanım kılavuzunu buluruz belki

tşk ederim cnm
SENİN DE Mİ 7. GÜNÜN DE BİR ŞEY YOK TU
canım hatırlayamayacağım şimdi tam net olarak ilk 21'in 7. gününü haziranda başladım çünkü ama çok ağrılı geçmedi bu süreç onu diyebilirim, sabırlı ol lütfen gerisi geliyor emin ol

eyvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh

ben kısık dinliyordum nezcim ve o yazıları okumuyordum 1. sayfadaki yüklenen sesleri

gitti 4 günüm...... okumakmı lasımmış

ah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sil baştanmı yapcam nez birde günde 1 bardak hayıt çayı iç oke muhteşem bişey cnm ya

hım, evet tatlım benim de şu son telkinin arasında oldu koltuk ağrısı, süper bişey yaa bunu hissetmekk

ım pardon canım telin markası n72

http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_N72-5_UG_tr.pdf

burda 51. sayfada "parça listesi oluşturma" kısmında denilenleri yap. ama sadece telkin müziğini ekle.
sonra 52. sayfadaki "real player ayarlarını değiştirme" kısmını oku. ben özet geçeyim: orda diyo ki seçenekler-ayarlar- ses ayarları kısmından parça listesini tekrar oynatmayı ayarlayabilirmişsin. zaten listede bi tek bizim müzik olacağı için sürekli o çalacak

şarkıyı çalma listesi oluştur ve oraya koy tekrar eder

ahh tatlım çook teşekkürler evde kılavuza bakmıştım ama bulamamıştım hemen denicem şimdi, kiss

yok yok korkma okumak gerekmiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…