• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

cnm bence ıkı hafta tut kendını dınleme sonra dınle derım ben ama sen bılırsın yınede bı ay cok hem hemde dayanamazsın en guzelı 15 gun cnm:16:

aynen canım 1 haftadan fazla ara veriyorum, nolursa olsun dayanıcam
eğer sen 15 gün tavsiye edersen 15 gün yaparım veya max. 20 :))

Kızlar hepinize merhaba. Ben de telkini dün indirdim. 6 saat dinlemek benim için çok zor oldu yaa. 3 saatini gündüz işyerinde dinlemiştim o kolay oldu da ya diğer 3 saati tamamlamak resmen ölüm oldu. Cocuklarım olduğu için aksam onlarla dinlemem mümkün olmadı. Tek şansım gece dinlemekti. Cocuklar uyuyunca önce iPhone a indirmeye çalıştım beceremedim sonra fii tarihinden kalma bir mp3 calarım vardı pc den ona attım bu sefer de tekrar modunu bulamadım. Mecbur eşimden yardım istedim bu sefer de o huylandi yok ne dinleyeceksin, yok gece gece neyle uğraşıyorsun diye. Bisey de diyemedim meme buyutucem desem bir tuhaf olacak o da sürat yaptı yattı. Neyse artık hersey tamamdi ki oğlum uyandı. Onu tekrar uyuttum derken saat 2 oldu. Sonra da sabaha kadar kulaklık çıktı cocuk uyandı derken uyuyamadim. Sabah da hayalet gibi ise geldim bugün nasıl geçecek bilmiyorum. Anladım ki gece dinlemek benim isim değilmiş bunu gündüz halletmem gerekiyor. Ay inşallah bu zahmetlere değer yaa...

anlıyorum cnm ama verılen aralar da onemlı o bakımdan yanı dınlendır bırazda zıhnını :30:

ben dınledım bıle artık cok gec:1:

cnm daha oncede kac kez dedım cm olarak bakmayın olaya olcumde yapmayın cm olarak ılerlemesı cok gec oluyo daha cok dolgunluk oluyo dolu dolu tam manasıyla doldukdan sonra cm olarak da artıs oluyo ıcı bos bos cm ler ılerlemıyo daha once oldugu gıbı herkese dıyorum ama bunu bı turlu anlatamıyorum :37:

nez ölçümü nerden yapıp söylüyosunuz ölçüleri? hani şeyi anlayamadım nerden büyüyo bu cm ler de içleri boş dolgun değil :S

bu telkin ücretli mi ? bn indirirken ücretli gibi şeyler çıkıyor mail adresi fln istiyor siz nasıl indirdiniz şimdilik en alttaki bi link var ordan dinliorum pcme de yüklemek istiorum yardımcı olursanız sevinirim:1:

bu telkin ücretli mi ? bn indirirken ücretli gibi şeyler çıkıyor mail adresi fln istiyor siz nasıl indirdiniz şimdilik en alttaki bi link var ordan dinliorum pcme de yüklemek istiorum yardımcı olursanız sevinirim:1:

canım açtığın linklerde altta slow downloud yazar ona tıklayacaksın sonra 30 sn felan bekletiyor ve sonra kaydediyorsun :34: ücretli değil :3:

teşekkür ettim arkadaşlar indirdim dinliyorum ofiste kulaklıkla dinlememe imkan yok bnmle birlikte ofistekilerde dinlio ama hepsi erkek onlarada bişey olmaz dimi :8:

Back