• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

sonuncuyu beğendimmmmm, ideal boy
ilki çok yayvan mı desem ne desem, hiç seksi gelmedi bana

ilki bana göre de tam genç kız göğüsü ya:))) zaten benim göğüsüm tıpatıp aynısdı şekil olarak ama bir boy küçüğü

ortadaki de masum :) ama sondaki sexi duruyor ve ideal, evet haklsıın tatlım

ilki bana göre de tam genç kız göğüsü ya:))) zaten benim göğüsüm tıpatıp aynısdı şekil olarak ama bir boy küçüğü

ortadaki de masum :) ama sondaki sexi duruyor ve ideal, evet haklsıın tatlım

ilki biraz erkek gibi. sanki biraz fazla göğüs kası yapmış gibi :) ortadaki başka sütyen taksa hiç de masum olmazdı bence :60:

böyle atlıyorum kusura bakmayın ama nez aynı sorulara cevap vere vere bi hal oldu :60: ben söylim onun yerine

hiç yok gibiymiş, 75a olmuş, şimdi b'ye doğru ilerliyormuş

hihihi :) çoook teşekkür ederim!! ozman bi de burda japonların bulduğu 10 günde 3 santim diye bişi gördüm o nedir? boy uzatma telkini arıyorum bide çünkü??

Son düzenleme:
ya kızlar bir şey soracam. hangi konuydu hatırlamıyorum ama bu telkin sesleri ile alakalı bir site adresi vermişti biri. onu bilen varsa yazabilir mi :(

hayatimdegisti olabilir mi. com ekle tabii sonuna

Son düzenleme:
of aslında ben de kararsızım çünkü son telkini yani 3.'yü iyi değerlendirmek istiyorum acaba 1 haftadan fazla mı ara versem 1 ay kadar ara vermek istiyorum ama bi yandan da bi an önce komple bitsin, çıksın aradan şu dinleme işi istiyorum işte bu noktada kararsız kaldım lütfen kızlar fikir verin bana olur mu çok kararsızlardayım :37: özellikle de en deneyimlilerden biri olarak nez sana danışmak istiyorum, lütfen yardımcı olur musun deneyimlerine göre.?
cnm bence ıkı hafta tut kendını dınleme sonra dınle derım ben ama sen bılırsın yınede bı ay cok hem hemde dayanamazsın en guzelı 15 gun cnm:16:
nezzz en deneyimli senmişsin cicişlerin büyüdümü gerçektennn??? :66:

cnm ceyar sagolsun cvp vermıs evet buyudu dahada buyuyo:9: Ceyarrrr avukatım oldun valla :16:gelen soruları dırek sana yonlendırıyomusum artık:9:

heheh boşver sen tatile çık biraz, ben cevaplarım avukatın olarak :66:

büyüsünler de gerekirse günde 100 özel mesaj gelsin şu nasıl oluyo falan diye :86:

hihihi :) çoook teşekkür ederim!! ozman bi de burda japonların bulduğu 10 günde 3 santim diye bişi gördüm o nedir? boy uzatma telkini arıyorum bide çünkü??

canım o japonun bulduğu müzik çok tiz bi ses tahammül etmek mümkün değil ayrıca. müziğin içinde bebek ağlaması var bu da göğüslerde süt yapıyormuş. ve dışarı atılmayan sütte göğüste kist oluşturabilirmiş. öyle duymuştum. mantıklı

Son düzenleme:
2 hafta ara ver bence cnm:34:

cnm sana bişi sorcam sende telkinin etkisi olan saç yağlanması geçti mi acaba?
bende de başladı yağlanma.
tüy sorunu içi de ayın 19unu bekliyorum biliyosun zamanı o zamn. ya bi de o epilasyonla ilgili konuyu bulamıyorum. sana özelden msj yazmaya çalştm ama henüz yazmaya hakkım yokmuş

cnm sana bişi sorcam sende telkinin etkisi olan saç yağlanması geçti mi acaba?
bende de başladı yağlanma.
tüy sorunu içi de ayın 19unu bekliyorum biliyosun zamanı o zamn. ya bi de o epilasyonla ilgili konuyu bulamıyorum. sana özelden msj yazmaya çalştm ama henüz yazmaya hakkım yokmuş

HALA DEVAM EDIYO ILK GUNLERDEKI GIBI COK ASIRI DEGIL AMA VAR CNM:30:BENDE O ZAMANI BEKLIYORUM CNM http://www.kadinlarkulubu.com/isten...numuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum-456.html

Back