sonuncuyu beğendimmmmm, ideal boy
ilki çok yayvan mı desem ne desem, hiç seksi gelmedi bana
ilki bana göre de tam genç kız göğüsü ya:))) zaten benim göğüsüm tıpatıp aynısdı şekil olarak ama bir boy küçüğü
ortadaki de masum :) ama sondaki sexi duruyor ve ideal, evet haklsıın tatlım
böyle atlıyorum kusura bakmayın ama nez aynı sorulara cevap vere vere bi hal olduben söylim onun yerine
hiç yok gibiymiş, 75a olmuş, şimdi b'ye doğru ilerliyormuş
Eki Görüntüle 237980 Eki Görüntüle 237979 Eki Görüntüle 237978
kızlar bunlar da benim hayal ettiğim memişlerrrrrrr
hihihi :) çoook teşekkür ederim!! ozman bi de burda japonların bulduğu 10 günde 3 santim diye bişi gördüm o nedir? boy uzatma telkini arıyorum bide çünkü??
cnm bence ıkı hafta tut kendını dınleme sonra dınle derım ben ama sen bılırsın yınede bı ay cok hem hemde dayanamazsın en guzelı 15 gun cnmof aslında ben de kararsızım çünkü son telkini yani 3.'yü iyi değerlendirmek istiyorum acaba 1 haftadan fazla mı ara versem 1 ay kadar ara vermek istiyorum ama bi yandan da bi an önce komple bitsin, çıksın aradan şu dinleme işi istiyorum işte bu noktada kararsız kaldım lütfen kızlar fikir verin bana olur mu çok kararsızlardayımözellikle de en deneyimlilerden biri olarak nez sana danışmak istiyorum, lütfen yardımcı olur musun deneyimlerine göre.?
nezzz en deneyimli senmişsin cicişlerin büyüdümü gerçektennn???
heheh boşver sen tatile çık biraz, ben cevaplarım avukatın olarak
hihihi :) çoook teşekkür ederim!! ozman bi de burda japonların bulduğu 10 günde 3 santim diye bişi gördüm o nedir? boy uzatma telkini arıyorum bide çünkü??
2 hafta ara ver bence cnm
Basakss cnm paylastıgın vıdeo ıcın umarım banlanmazsınceyar neden banlandı acaba:18:
cnm sana bişi sorcam sende telkinin etkisi olan saç yağlanması geçti mi acaba?
bende de başladı yağlanma.
tüy sorunu içi de ayın 19unu bekliyorum biliyosun zamanı o zamn. ya bi de o epilasyonla ilgili konuyu bulamıyorum. sana özelden msj yazmaya çalştm ama henüz yazmaya hakkım yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?