Yuvarlak bişey var dedin ya o sert mi ve acıyor mu?
Canım rahatsız olanlar var derken benden bahsediyo arkadaşın.evet rahatsız oluyorum ve yalnz olduğumu da düşünmüyorum.Günde 10 sayfa yazılıyo ve tek tek incelemek zorundaym ben bunları çünkü tek bi ayrıntı kaçırmadan bu telkine devam etmek istiyorum.kocalarınız göğüslernz hakkındaki düşüncelerini ya da başka konuları okumak için girmiyorum bu siteye. Ayrıca göğüs büyütme konusunda konuştuklarınızdan rahatsz olduğumu söylemedem ben.yazdklarımı dikkatli okuyun öyle cevap verin
benim sol sarkıktı ya, gitgide toparlanıyor sanki yav. millette sağ önce büyümüş ama ben sola odaklandım diye öyle oldu herhalde. hep ona bakıyorum, sağ üvey evlat oldu resmen
below göğüs altı ölçüsü
bust meme ucunun olduğu yerin ölçüsü
above da üst kısmın ölçüsü
şekilde var zaten
biz sanurum EU/JAP kısmına bakmalıyız sonuç için
rubby bu memisler cok guzel bende aynisindan istiyorum.
rubby bu memisler cok guzel bende aynisindan istiyorum.
yani bu aa b c ne oluyor onları bilmiyorum . benim bildiğim ölçüler 70 75 80 85 ti sadece
cnm bende kramp gırdı basarken zorlandım yanıiğne batması bugünde hafif hafif devam ediyorGece kulaklıkla dinledim de ama sahura kalktığımda sağ bacağımda dizimden aşağısında baldırımda ağrı oldu valla yatana kadar geçmedi burdada nez12 felan krap girdi demişti ama benim ağrı oldu acaba bu da telkinden mi merak ettim :26: Normalde olmuyordu böyle..
cnm o zaman kulaklıkla dınle kı onunda dahada buyumesın demı amayok ya aksine büyük ve şekilli :)))) bende off 75 bile diil
cnm masaj yapmasan da olur dınlemende yeterlı oluyo okudum cnm yazdıklarını umarım hemen gerı gelır senın sansın daha yuksek zaman acısından daha cabuk sonuc alman gayet normal yanı temelınde varmıs cunku bızım temel yenı olusdu cunku ama bende senın gıbı ılk anlardan ıtıbaren baslamısdı cnm belırtılerım falan devam et duzenlı dınle yedıklerıne dıkkat et umarım ıstedıgın sonucu alırsın en kısa zamandaaslında biraz korktum çünkü dün gece msj ı yaparken zorlandım epey ağrı oldu yanlar ve alt kısımlar acıyo dokununca ergenlikte olur ya öle bi acı kendi kendime yuh dedim ya nazar değmesinden korkuyorum psikolojik filan olabilirmi bilmiorum sizdede oluyomu msj yapınca yada elleyince göğsüm böle löp löp derler ya nasıl anlatsam sanki içinde bişey yuvarlak ama yağ gibi çok hoşuma gitti birde bacak ağrısı demişsin bnm dün ayaklarımda dizlerde ağrı oluştu tüm gün kıtladı durdu kas gevşetici filan sürdüm telkini dinliorum bırakmıycam masajımı yapıorum adaçayı içiyorum adak ta adadım dua mıda ediyorum olucak inş..Bnm 2 günde göğsüm kayboldu okudunmu bilmiom yazmıştım sütüm çekildi göğsümde öle gitti yani aslında vardı göğsüm inanıyorum geri gelicek :90:
cnm ılk 21den sonra bı hafta ara verdım ucuncuye baslamadan oncede 20 gun falandı heraldehiç bu kadar sabırlı olmamıştım ben yaaaNezcim bişey daha sormak istiyorum, sen 3 telkin arasında 1 hafta dışında ne kadar ara vererek başladın bi sonrakini dinlemeye.?
cnm zaten koltuk altından baslıyo ya gogusun buyumesı bende bunu yasayarak ogrendım:18: O yuzden devam edıyo hala bende ara ara koltuk altından dogru agrılarkoltuk altı ağrısı, omuz ağrısı, sırt ağrısı ve göğüs sızısı çekiyorummmmm deminden beriii
Teker teker gelinnn yawBu arada koltuk altı ağrısı çok feci bişeymiş yahu ama değerrrr
özellikle mi 20 gün ara verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?