- 3 Nisan 2009
- 3.629
- 4
Bunu düşünmedim değil şuanki çabalarımıda düşündüğüm zaman ilerde bana çok dua ederler diyorum ama erkek öğrencilere yazık
Sizin önceki yazışmala söylediğiniz tavsiyeleri uygulamaya çalışıyorum. Bir hafta oldu çörek otu yağı ve ğöğüs kaslarını hareket ettirmeye çalışıyorum bu hafta buna bitki çaylarınıda ekliycem bakalım artık sonuca. şu anlık biraz fark olmaya başladı ama ölçmeye korkuyorum biraz daha zaman geçsin ondan sonra. Eğer ölçü sonucunda gelişme olmadığını görürsem hevesim kaçar dedim. Temmuza bikaç cm fark olsaydı bari Birkaç gün sonra ölçecem umarım iyi sonuç aldığımı görürüm.
umarım alırsın canım bıde ben tıbetın 5 hareketı var onu denemeyı dusunuyorum tatlım bı göz at ıstersen olumlu sonuc alanlar var hatta buyutuyo dıye bırakanlar bıle olmus buyuk goguslu oldukları ıcınçörek otunu 20 gun kadar kullanıp bırakdım cnm ben kıllanma arttı cunkubıtkı caylarıda adet duzenını bozuyo bıraz ısırgan yuzunden erken oldum bıde mıdeme kıramp gırdı sanırım en en etkılı sey masaj zararsız bır yag ıle bırde spor cnm bıde bu telkın ısı ucunu bır arada bır ay duzenlı yapsak guzel sonuc alırız gıbı gelıyo bana