Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ben 2. 21 günün molasını bitirmekteyim telkine mola verirken çörek yagınada veriyorum ama yagın etkisi hiç azalmadı aksine telkinletyken dahada etkili oldu göğüs çatalı fena belirginleşmeye başladı

ve dolgunlugumda çok güsel artmaya başladı

allah telkini bize sunandan bin kere razı olsun

kısık sesle çalsın dursun canım olmadı uyurken dinle ben çoğu zaman çaldığını unutum açmak için yelteniyorum bi bakıyorum zaten çalıyo oluyo müzik kıssık sesle çalsın sentvne bak dersine çalışş bende 2 . yi tamamlarım inşallh uf

kızlar hurmaya takvıye olsun dıye kurt uzumude yıyelım dıyorum ben her aktarda bulunmuyo ama faydası cok ısımıze yarar yanı dıger bır adı da gojı berry dıye gecıyo ıcındekıler Kalsiyum 112 mg
Potasyum
Demir
Çinko
Selenyum
Riboflavin(vitamin B2)
Vitamin C
E bulunmaktadır. kan dolasımını hızlandırıyo. adet sancılarına ıyı gelıyomus
21 adet mineral içerir,bunlardan en önemlileri çinko, demir, bakır, kalsiyum, germanyum, selenyumfosfordur, beta karotenide kapsayan en zengin karotenoid kaynağıdır. Portakaldan 500 kat daha fazla C vitaminine sahiptir. C Vitamini yanı sıra B1,B2,B6 ve E vitamini içerir.
testesteron hormonu tarafından düzenlenmektdir. Her ne kadar erkek hormonu olarak sınıflandırılsa da testosteron hem erkek hem kadın tarafından salgılanır.ostrojen ve progesteron hormonunu da etkılıyo ve cınsel ıstegıde artırır dıyo

ben gittikten sonra baya çogalmış burasıı
geçici bi çözüm diye bunu bile yapmaya üşendim ben zaten gögüslerimi 85 sanıyodum 81 cm çıktı
geçen günde rüya gördüm silikon yaptırmışım ama yine küçük dedim rüyamda bile büyük görmek nasip deilmiş

canım nbr döndünmü? Senle en son konuştugumdan berı evden cıkmadım benim telkin yalan oldu şekerm bide themra yagı bıraktm bu kadar kötü kokabılir bişey bu sıcakta hem kokusu hem vıcıklıgı cekilmıyodu valla bıraktm bende hatamı ettim bilmiyorum bi farkta olmadı demıştim sana ben pes edicem bu isten artık:92::92::92:

ben zamanında gülmüştüm bu başlığa ama bayağı fayda gören olmuş heralde :) rekor kimde kimin en fazla büyüdü peki :44:

kızlar çok merak ediyorum. neden 21 gün acaba? bi anlamı var mıdır bu 21 günün ya? adet olmadığımız gün sayısı 21 gün olduğundan mı acaba ?

neyse kızlar takipteyim. şu sıralar müsait değilim ama yakında ben de başlayacağım inşş..
ve şunu sölim, nez olsun diğer arkadaşlar olsun insanlara yaklaşımlarınız ve destekleriniz çok hoş..
onlar adına ben teşekkür ederim:26:

hadi kocccamannnn muckkk

Son düzenleme:
bende bugün rüyamda memişlerimin kocaman olduğunu gördüm memiş altlarım sıcaklıktan pişik olmuş kırmızı kırmızı kabarcıklar sivilceler oluşmuştu yataktan kalkıp hemen memişimi avuçladım çok şükür kocaman kocaman değiillerdi ele avuca gelecek kadar büyüsünler ama o kdarda kocaman olmasınlar diyip uykuya devam ettim

sen hiç deilse rüyanda görmüşsün bana o da kısmet olmadı
ya bak yine heveslendim dinliyorum şuan ama 6 saat bunumu dinlicz günde sonra 21 gn snra bırakcaz yine sönücekmi ömür boyu bunumu dinlicem ben

evet cnm geldım cnm dur daha sende sen dınlemeden pes ettın ama olmazkı yagla falan zaten bosa ugrasma cnm benım sen telkını ındırdıkden sonra dınle yeter bı sekılde nete pcden gırersın o zaman hallederız artıkdaha baslamadan pes etmek yok

ya bugün acayip kaşınıyorum sanki üstümde bişi dolaşıyo karıncaların saldırısına uğramış gibiyim telkinden mi bugün pikniğe gittik kene korkusundan mı bilmiyorum ama huylandım iyicee başımada ağrı girdi :26: bacaklarımdada bişi geziyo sanki :44:

canım toplam 21 günde bilinçaltı bir komutu davranışa dönüştürüyor davranışlar 21 günde alışkanlığa dönüşüyor 21 günün çok konuda özelliği var, telkinle ilgili olanlar bu kadar

Huylanmışsın ya bir kere ondan olmuştur bence:) yaa bende iyi hoş güzel dinliyorum bu telkinide benim popom sızlıyo arkadaş göğüslerde tık yok :90: yok mu bu işte bir terslik :18:

enaaaaammm küçülcekler mi yani? ya tamdı benim popom olan yağda yukarı çıkarsa bana ne kalcak

kasınma oluyo popoda cnm bıde asıl belırtı o benım buyuk yanı o yuzden gogusume de yeter bıraz kuculme oldu bende cnm suan bıle duzgun ama olsun yaa erısın gıtsın dıyorum nasıl olsa yedıklerım hep popoya gıdıyo benım ama goguse gıtmıyo kılo alsam bıle popom yıne buyur sonucda dıyorum benım enı yayıldı cnm eyvah buyuyomu dedım meger once cıvıtıyomus popoyu sonrasında da sındı gerı bıde cok kasıntı olmusdu

kızlar bu kurt üzümunu bulur bulmaz baslamak ıstıyorum yaa Cinsel iktidarsızlık ve büyüme hormonlarına iyi gelir.
Hormonların ve beyin ve sinir sisteminin düzgün iş görmesi için vücudun üretimi için gerektirilen gerekli yağlı asitleri içerir %13 proteın ıcerır %8 E vıtamını ıcerır dıyo tam bıze gore

onun yolu yordamı neymiş nasıl tüketmek gerekiyormuş? göbekten gitsin yıllarca yetiştirip büyüttüğüm ayva göbeğimin yağları göğüslerime feda olsun

onun yolu yordamı neymiş nasıl tüketmek gerekiyormuş? göbekten gitsin yıllarca yetiştirip büyüttüğüm ayva göbeğimin yağları göğüslerime feda olsun
merak etme cnm gobekdende gıdıyo benım dumduz oldu benımde ayva gobekdı ancak bı ara gobegım sısdı cnm resmen yaglar once gobekde toplandı sanırım bı kac kısıde daha oyle oldu sonra sındı ama cnm valla gunde bı avuc yenecekmıs ıkı hurma bı avucda o telkıne destek ohhh super valla uc aya kalmaz ıstedıgımız boyuta gelır goguslerımız dıye dusunuyorum ben kurt uzumu tam bıze gore valla hemen bulmam ve baslamam lazım hurmanın yanında onu da yemem gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…