aynen cnm yaa cok tuhaf bı var bı yok gıbıOluyo anlam veremedım bende ınsallah gecer ve zararsızdır bıde cnm bende sımdı tum etkıler en basa dondu cıvıma var mesela bıde gerılme oluyo ılk gunlerdekı gıbı sende durum nasıl
benimde raglm bitti cıvıdı ben pazar akşamı başlıycam tekrar dinlemeye önümüzdeki günler dinleyemiyeceğim diye biraz geç başlıycam dinlemeye arada sert arada cıvık oluyo sızlıyo agrı oluyo arada cnm bakalım dinlemeler bitsin ne olucak merak ediyorum öpğyorum cnm iyi bak kendine iyi geceler
kızlar ya bişi sorcam.gün içinde dinleme şansım yok.iş sebebiyle.gece uyurken açık bıraksam sabaha kadar çalsa zaten toplam 6 saat uyuyorum.nasıl olur ki:26:
afroditçim avatarındaki göğüs numarası kaç,çok güzel duruyo..
afroditin avatarı çok güzel bende istyrm o göğüslerden
Bizimki gibi küçük göğüslerden bu kadar büyük göğüs ancak silikonla olur canım
Bizimki gibi küçük göğüslerden bu kadar büyük göğüs ancak silikonla olur canım
Niye ben inanıyorum. Karamsarlık yok büyüyecek o kadar.
Bundan azcık alınmış olsa yeter.
biz inanalım, en güzellerini isteyelim. ve hayalimizde canlandıralım. telkin metninde "göğüslerim tam istediğim ölçülere kadar büyüyor" diyor. bu yüzden tam istediğimiz gibi olmasını canlandıralım. eminim bizi çok mutlu edecek güzel boyutlara ulaşacağız
O zaman benimkiler daha büyük olcak inanıyorum :82:
Evet canım o yolda ilerliyoruz ve çok mutluyuz. Umudumuz tam.
Böyle göğüslerim olsun olsun ne isterim ben.
Birde ben bu göğüsleri görünce aynada tekrar kendime bakardım herhalde kim bu büyük göğüsli kız diye. Aaa ne güzel olurdu ama.
Patıcık umarım dedıgın gıbıdır tatlım yanı kan dolasımından oluyodur mantıklı geldı banadaKızlaaarrr bu sabah uyandıgımda cıvıma gıtmıs veee dolgunluk artmısdı ve acayıp sekılde de sızıyla uyandım yanı dınlemeden de oluyo kızlar bılınc altım kapmıs bu ısı aferın Ancak bugun dınlemeye baslıyorum ben yınede bı 21 gunden daha zarar cıkmaz ınanılmaz sevındım yaa bekledıgım dolgunluk geldı anlıycanız
Patıcık umarım dedıgın gıbıdır tatlım yanı kan dolasımından oluyodur mantıklı geldı banadaKızlaaarrr bu sabah uyandıgımda cıvıma gıtmıs veee dolgunluk artmısdı ve acayıp sekılde de sızıyla uyandım yanı dınlemeden de oluyo kızlar bılınc altım kapmıs bu ısı aferın Ancak bugun dınlemeye baslıyorum ben yınede bı 21 gunden daha zarar cıkmaz ınanılmaz sevındım yaa bekledıgım dolgunluk geldı anlıycanız