Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

benimde raglm bitti cıvıdı ben pazar akşamı başlıycam tekrar dinlemeye önümüzdeki günler dinleyemiyeceğim diye biraz geç başlıycam dinlemeye arada sert arada cıvık oluyo sızlıyo agrı oluyo arada cnm bakalım dinlemeler bitsin ne olucak merak ediyorum öpğyorum cnm iyi bak kendine iyi geceler

bende yarın fırsat bulursam baslayacam cnm ama sankı dınlemesek bıle buyume devam ederde yınede garantıye alalım bız ne olur ne olmaz demı ama Bende ılk gunlerdekı belırtıler basladı tekrar cnm dıyorum yenı dolgunluk yolda Aynen bı kac ay sonra ne alemde olacaklar bakalım gorecez hep bırlıkde ıı geceler cnm

Herkese kolay gelsin. 3 gündür dinliyorum. Malesef dinleme limitini dolduramyıorum yani yaklaşık 4 saat dinleyebiliyorum. Göğüslerde ağrı ve gerilme başladı. Özellikle dün zannetimki göğsüme bastırdığım anda patlicak yada içinde süt dolmuş gibi süt fışkırıcak. Ayrıca ağırlaşmışlar gibi geliyor. İnşallah adet döneminin yaklaşmasıyla alakalı değildir. Valla artık silikonsuz desteksiz sütyen alamk istiyorum. Rüyalarıma bile girio. Bu arada Nez12 kızarıklıktan bahsetmişsin. Belkide kan dolaşımıyla ilgilidir. Ben spor yaptığım zaman deri altında birsürü benek oluşuyor kan dolaşımından dolayı, açık tenliyim hemen görünüyor. Geçmiş olsun. Ve hepinize önce sağlık sonra süper sexy memişler diliyorum.

kızlar şimdi başlıyorum 2. 21 e. hadi allahım yüzümüzü kara çıkarmasın :) vatana millete hayırlı, gazamız mübarek olsun :)))

kızlar ya bişi sorcam.gün içinde dinleme şansım yok.iş sebebiyle.gece uyurken açık bıraksam sabaha kadar çalsa zaten toplam 6 saat uyuyorum.nasıl olur ki:26:

kızlar ya bişi sorcam.gün içinde dinleme şansım yok.iş sebebiyle.gece uyurken açık bıraksam sabaha kadar çalsa zaten toplam 6 saat uyuyorum.nasıl olur ki:26:

Gece uyurken bilinç kapalı, bilinç altı açık oluyormuş telkinde bilinç altına yöneldiği için tabi ki uyanıkken olduğu gibi etkiliyor hatta daha etkili olduğu konusunda söylentiler var :)
Ama ben müziği dinlerken aynı zamanda olumlu düşünceler içinde olmayı yeğliyorum bu da uyurken mümkün değil o yüzden gündüz dinleyemesen bile telkin metnini oku derim şekerim.

afroditçim avatarındaki göğüs numarası kaç,çok güzel duruyo..

Bilmiyorum göğüslere bakarken o çıktı yani. 80 dir herhalde. O kadar büyük memiş kaç olur bilemedim.

afroditin avatarı çok güzel bende istyrm o göğüslerden

Hepimiz istiyoruz büyük göğüs. İnşallah herkese gönlündeki nasip olur canım.

AMA BEN AŞAĞIDAKİ FOTOĞRAF GİBİ OLSUN İSTİYORUM. GEÇEN GÖRDÜM BAYILDIM.
NASIL AMA.

Son düzenleme:

Bizimki gibi küçük göğüslerden bu kadar büyük göğüs ancak silikonla olur canım

Niye ben inanıyorum. Karamsarlık yok büyüyecek o kadar.
Bundan azcık alınmış olsa yeter.

biz inanalım, en güzellerini isteyelim. ve hayalimizde canlandıralım. telkin metninde "göğüslerim tam istediğim ölçülere kadar büyüyor" diyor. bu yüzden tam istediğimiz gibi olmasını canlandıralım. eminim bizi çok mutlu edecek güzel boyutlara ulaşacağız

Evet canım o yolda ilerliyoruz ve çok mutluyuz. Umudumuz tam.
Böyle göğüslerim olsun olsun ne isterim ben.

Birde ben bu göğüsleri görünce aynada tekrar kendime bakardım herhalde kim bu büyük göğüsli kız diye. Aaa ne güzel olurdu ama.

Kızlar bu arada ben 1 saat önce kadar göğüslerime çörek otu yağı ile masaj yaptım ve şu an hissettiğim şey ağrı değil acı. Benim kullandığım yağ el yapımı bir de aktardan almadım yani ağrılara masaj yapınca iyi geliyo diye almıştı annem hiç kokusu filan da yok bir süre deniyeyim diyorum işe yarar gibi olursa haber veririm sizlere de.

aynen canım yaaa hatta aynanın karşısından ayrılmazdım heralde

Patıcık umarım dedıgın gıbıdır tatlım yanı kan dolasımından oluyodur mantıklı geldı banada Kızlaaarrr bu sabah uyandıgımda cıvıma gıtmıs veee dolgunluk artmısdı ve acayıp sekılde de sızıyla uyandım yanı dınlemeden de oluyo kızlar bılınc altım kapmıs bu ısı aferın Ancak bugun dınlemeye baslıyorum ben yınede bı 21 gunden daha zarar cıkmaz ınanılmaz sevındım yaa bekledıgım dolgunluk geldı anlıycanız

harika bir haber ben de dün ara verdim dinlemeye. ama 2 gündür kolaltlarımda acı var. demek ki çalışmalar devam ediyor

Ooo senin adına sevindim canım. Kutlarım seni.

Bende daha cıvıma var. Demek bir kaç güne dolgunluk geliyor. İyi iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…