Merhaba arkadaşlar,
Benim annem on sene önce kanser olmuştu,o zaman kanser hücrelerini yoketmesi için ısırgan otu içiyordu....bir yandanda kemoterapi görüyordu...o sıralarda 64 kilodan 80 kiloya çıkmıştı (kemoterapiden dolayı) ...şu an ilaçların etkisi geçtiği için (üzerinden on sene geçti) tekrar 66 kiloya indi,ama göğüsleri büyük kaldı.... ve sarkmadı...
sonradan bir yerden okudum ki ısırgan otu büyütüyor ve sarkıklığı engelliyormuş,on gündür bende kullanıyorum ve hakikaten faydasını görmeye başladım,mutlaka tavsiye ederim...
göğüs büyüttüğünü bilmiyordum:1shok:ben de saçım dökülmesin diye her gün içerim,saçlarıma suyunu falan sürerdim,bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkürlera.s.
canım her gun ictigine gore bi buyume oldu mu acik konus şakkıdı nobetciler yakaladik sırnaşık şey
:roflol: :roflol: :1hug:bilmiyorum ki canım çünkü ben küç de içiyorum düzenli olarak,kayısı yağıyla masajda yapıyorum, yani şimdi ısırgan otundan mı yoksa küçten mi bilemiyorum fisfisfis bir şekilde dolgunlaşıyor orası kesin ama neyin mucizesi bende anlamadım:icecream:
Merhaba arkadaşlar,
Benim annem on sene önce kanser olmuştu,o zaman kanser hücrelerini yoketmesi için ısırgan otu içiyordu....bir yandanda kemoterapi görüyordu...o sıralarda 64 kilodan 80 kiloya çıkmıştı (kemoterapiden dolayı) ...şu an ilaçların etkisi geçtiği için (üzerinden on sene geçti) tekrar 66 kiloya indi,ama göğüsleri büyük kaldı.... ve sarkmadı...
sonradan bir yerden okudum ki ısırgan otu büyütüyor ve sarkıklığı engelliyormuş,on gündür bende kullanıyorum ve hakikaten faydasını görmeye başladım,mutlaka tavsiye ederim...
bende bitki karışımı yapıcam kendime..ısırgan otunuda listeme ekledim..ama bunuda okuduğum iyi oldu çünkü bazı bikilerin etki edip etmeyeceğinden emin değildim..teşekkür ederim cnm..
Öncelikle bende annene gecmis olsun demek istiyorum... Isirgan otu dedin bende Allaha sükür diyorum sonunda benimde ulasabilecegim birsey cikti ortaya, paylasimin icin cooook cooook tskler babannem sanirim yazin topluyordu bu yaz alirim ondan toplarsa yine, InsAllah ise yarar kizlarrrr.....
:roflol: :roflol: :1hug: