lalara kime yaptırdın ameliyatını? nasıl bir plan yaptı doktorun?
ben ankara üniversitesi tıp fakültesinde savas serele yaptırdım 225 cc konuldu meme az biraqz vardı 1 buçuk ay oldu büyük bir greyfurt gibi şuan büyüklüğü yani tam ideali bence. dual plane yöntemi chohesive ve yuvarlak konuldu meme altından oldum ama sol göğsüm daha çabuk aşağı indi sağ göğsüm daha yavaş iniyor bir de biraz swertler şimdilik ama acı falan çekmedim ilk 2 gün hareketlerim sınırlıydı salı oldum perşembe dışarı çıktı öyle diyim ben sana
peki ne kadara yaptılar?acaba tıp fak hastanelernde mi yaptrsam özel de mi bilemiyorum?sen memnun kaldın mı tıp fak hastanesindn??
Canim biraz gec gordum kusuruma bakma bende senin gibi cok arastirdim.Tumkonulari basTan sona okudum diyebilirim cok maille yazistim ilk Aylin hanimla gorustum bilgisi sicakligi beni cezbetti cumartesi gorustum carsamba ameliyat oldum cok cok memnunum cunku goguslerim havasi alinmis balon gibiydi burua burus ve bos simdi cok guselleersevgili özlem ameliyatını kime yaptırdığını öğrenebilirmiyim. ben de düşünüyorum da. doktorlar arasında gidip geliyorum. tuğrul turan nasıl bir fikrin var mı?
Bu arada Tugrul Bey hakkinda super yorumlarvar ben kendisiylede goruSecektim kismet olmadi doktorumu buldugumu dusundum cunku.sahsen kas ustu teknigi kullanmasi bana acisizda olsa cazip gelmedi.zaten kus gogsu dedikleri one cikik gogus kafesimle igrenc olurdu diye dusunuyorum anatomik olunca yukarsi doldu kafes gitti:)cokaci cektim ameliyat sonrasi fakat yatarken diil hareketlerimi yapamadigim icin yatamadim kalkamadim ama degermi deger kardesim
Bide sonrasi var gogus alti kapsul riski cok kas alti daha iyi bu acidan
Deepgreen gecmis olsun canimcim daha cok yeni ameliyat olmussun acisizda olman cok gusel tabiki tadindan yenmez sanirim umuyorum ki sonucta seni Mutlu eder ve gogsunu gere gere gezersin:)benimde 330 arti295 malesef sag gogus acik ara goturuyordu:)ben ameliyata girerken dual plane yapilacakti ama kaslarim cok gucsuzmus kas alti koyabildim dedi ben buyukluklerini konusmamistim tek iatedigim dolgun ve sert goruntu idi oylede oldu cok sukur
Anatomik koyuldu seninkiler kas ustu daha iri duruyordur.sakin oyle dusunme buyuk oldu filan deme inecekler biliyormusun ben her hafta resim cekmistim farki goruyorum ancak yukaribakan gogusler simdi normal gogus gibi dha dogal ama ilk gunlerdeki gibi boynumda degiller:)ben cok uzulmustum kuxukmu oldu ne diye ama simdi gozummu alisti nedir iyidir iyidir diyorum:)
Yeni yaptiranlar bunu onemsesin kucucuk koyup Mutlu olmaya calismayalim yahu
Dekolte giymek cok hos cok haz verici yasayin bunu
Ya kizlar heekes sertliginden sikayetci benimkileerde yumusak cok daha yumusamasin ancak yatarken kollarimi kaldieinca semsert oluyor yumusak olmasi kotu degilmi yaaa
Tatlim moralini bozmak istemiyorum ama inecekler ben iki ay oldu olali indide indi daha inmez saniyorum yani umut ediyorum insallah inmez asil sargilar varken buyuk duruyor sen bide onlar ciksinda gor ya aslinda sialikler iniyor bide asagi dogru yercekimi kanunu geregi sarkma oluyor ya kuculdu gibi geliyor bize kimbilir .aslinda yeterli mesela ben birz daha buyuk olsaydi dedim ve bir sutyen aldim destekli okDar cirkin oldu ki tamam dekolte super duruo ama nadide gibi oluyorsun gercekten sargilarin coUlsun sende dene goreceksin ki bu bizim bedenimiZ icin en iyisi fakat ben yinede buyuk gogus diyorum o ayri:)
Bu gün bir şey daha öğrendim arkadaşlar. Ameliyat günü yanıma gelen canım arkadaşlarımdan biri olan selennnnn rumuzlu arkadaşımız meğer kas altı ameliyat olmuş. Yani Tuğrul Turan sürekli kas üstü ameliyat yapıyor sanılıyor ya, demekki gerektiğinde, gerçekten mecbur kalındığında kas altı da yapıyormuş.
VE, selennnnn arkadaşımızın protezi kas altına konulmuş olmasına rağmen o da benim gibi hiç ama hiç ağrı çekmemiş.. Yeni göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüp de ve doktor arayışında olan arkadaşlara yazıyorum. Sevgilerimle...
Canim biraz gec gordum kusuruma bakma bende senin gibi cok arastirdim.Tumkonulari basTan sona okudum diyebilirim cok maille yazistim ilk Aylin hanimla gorustum bilgisi sicakligi beni cezbetti cumartesi gorustum carsamba ameliyat oldum cok cok memnunum cunku goguslerim havasi alinmis balon gibiydi burua burus ve bos simdi cok guselleer
Kizlar zaman kaynetmeyin derim gecen yillara yaZik etmisim ben
Sorular varsabeklerim opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?