- 22 Haziran 2009
- 518
- 0
- Konu Sahibi EU1
merhaba Oslem34,
forumda yazilanlarin hepsi bana ayri heyecan veriyor..cunku ben de melesef sifir gogus tabir edilen kesimdenim ..aylin hanimla maillestim birkac kez ve bana cok sicak geldi kendisi...onunla tanismis ve ameliyat olmus tecrubeli birisi olarak bana aylin hanim konusunda okeydir jines, ona kendini emanet edebilirsin diyebilir misin canim ?
bi de hangi hastanede ve ne kadara oldun cok merak ediyorum ?
simdiden tesekkur ediyorum:Saruboceq:
Jines merhaba canım Aylin hamım cok samımı ve ısını bılen bır doktor.amelıyatımı olalı ıkı ay oldu benım goguslerımden son derece memnunum cok ayrı bır haz ınan bana:)ancak ben dıklestırmede oldum canım ıkısıne 4,500 TL ODEDIM BAYERDE oldum amelıyatım basarılı gectı ve dırenler hastaneden cıkarken cıkarıldı benden hıcte oyle abartıldıgı gıbı bısı degıl pıs kanlar aktı gıttı
ama gogus altından ol derım ben cunku meme ucu kesısı oldum ben (dıklestırme oldugu ıcın lolıpop ızlerım var)ve sag gogusumun meme ucu yamuk malesef bırtek sorunum bu tam yuvarlak degılde asagı dogru cekılmıs gıbı belkıde duselır Aylın hanım oyle dedı ama bunun harıcınde gercekten sahaneler .benıme eskı gpguslerımı goren arkadaslarım bunun bır mucıze oldugunu dusunuyorlar:)bahsettıgım sag meme ucu problemım dısında cok sukur cok mutluyum onuda cok dert etmıyorum ama ben durust bı ınsanım bu yusden gogus altı kesısı derım:))