E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
arkadaslar bu alandakı sılıkon ameloyatlarını cok yapay buluyorum. ve ptlıyor vs ellemeyı dusunemıyorum bıle. yag enjektesı ıse gogus kanserı rıskını arttırıyormus ve kanser sertlıgı ıle ayırt edılemıyormus. haplar varmı kullanan benım arkadaslarım kullandı mesela
sevgili özlem ameliyatını kime yaptırdığını öğrenebilirmiyim. ben de düşünüyorum da. doktorlar arasında gidip geliyorum. tuğrul turan nasıl bir fikrin var mı?
Tekrar merhaba manabir. Bak yukarıda Özlem Hanım ne demiş?
"Ve inan bana yeni ameliyat olmus biri olarak soyluyorum acisi bile unutulup iyiki yaptirmisim denecek kadar hos oluyor"
Yani ağrı çekmiş, acı çekmiş. Eğer acıya dayanırım diyorsan sana söylediğimin dışında diğer tüm doktorlar senindir. Ama hem çok güzel olsun, hemde acı çekmeyeyim diyorsan, sana söylediğim isim var sadece. Eğer gelebilirsen benim ameliyat günümde gel manabir. Benim içimde hiç korku yok şu anda. Eğer ameliyatım narkozlu, ve ağrılı olacak olsaydı şu anda çok korkuyor olacaktım. Ben o kadar çok araştırma yaptım ki, mayıs ayının başında başladım, gece yarılarına kadar bu forumdaki önerileri okudum. Çok okumuş ve çok araştırmış biri olarak söylüyorum. Gerisi tabiki yine senin tercihin. Diğer konudaki cevaplarımı okudun mu?
ben ameliyat olalı tam 10 gün oldu ve göğüslerim harikalar.. ne bir yapaylık ne de sertlik var. hatta baya yumuşaklar ve sallanıyorlar. bu protezin cinsine göre değişiyor sanırım
canımcım ay negüzel yaaaa,çok sevindim senin adına... yaa sana hangi protez uygulaması yapıldı?biz seninle arka arkaya ameliyat olmuştuk ama benimkiler masajda anca biraz yumusuyo ve sallanma namına hiçbişey yok henüza.s.
bana 350 cc yuvarlak olanlardan konuldu. doktorum kağıtlar verdi orada yazıyor fransadan gelmiş sanırım çünkü fransızca..çok doğal ve güzel oldu ancak ben küçük buluyorum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?