Göğüs büyütme

Estetik

• Göğüs estetiği

OY: 1 100,0%
  • Göğsümde agrı

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .

Bnzbnz

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2017
7
1
37
Slm bayanlar Yen'i üyeyim bende 5 gün önce kas zarı altı 345 cc mentor marka silikon takıldı hala agrılarım var şişkinlik ödem ne kadar zamanda geçecek bunlar

5 gün de geçmez canım biraz daha sabret kendi parçan gibi oluyor bir zaman sonra taktırdıgını bile unutuyorsun

normal şu anki durumun

Geçmiş olsun canım sanırım aynı gün ameliyat olmuşuz. Benim direk kas altı. Haliyle ağrılarım devam ediyor. Şişlik özellikle koltuk altımdaki şişlikler sağa sola dönüp yatmamı da engelliyor. Zaman hızla geçsin gitsin artık

Geçmiş olsun canım sanırım aynı gün ameliyat olmuşuz. Benim direk kas altı. Haliyle ağrılarım devam ediyor. Şişlik özellikle koltuk altımdaki şişlikler sağa sola dönüp yatmamı da engelliyor. Zaman hızla geçsin gitsin artık
Size de geçmiş olsun agrılarım bugün pe yok gibi ama yine de var işte size kaç cc takıldı

5 gün de geçmez canım biraz daha sabret kendi parçan gibi oluyor bir zaman sonra taktırdıgını bile unutuyorsun

normal şu anki durumun
Size kaç cc takıldı kas altına mı agrılarınız şişkinliğiniz ne kadar zamanda indi biran önce geçse şu zaman artık bu sıkıntı gerginlik şişlik hissi insanı çok yoruyor

Ne kadar zaman oldu taktıralı ve şuan göğüsleriniz normal göğüs gibi mi agrı sızı oluyor mu
Evet canım hala ağrı , sızı mevcut ilk günler gibi olmasa da henüz tamamen bana ait değiller gibi. Yarın tam 2 hafta olacak yaptıralı.

Evet canım hala ağrı , sızı mevcut ilk günler gibi olmasa da henüz tamamen bana ait değiller gibi. Yarın tam 2 hafta olacak yaptıralı.
Benimde bugün 12.ci günüm hala agrı var özellikle sabahları sizin ki kas altımı kaç cc takıldı size

X