- 19 Nisan 2018
- 35
- 32
- 29
-
- Konu Sahibi throynnefas
insanoğlu hep kendinde olmayanı istiyor ben de küçülsün istiyorumGöğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum, yıllardır kafama taktım. Yaşım 32 ve göğüslerim 75 bile değil. 2018 yılında heveslenip korkup vazgeçmiştim, hep böyle kendimi heveslendirip vazgeçiyorum ama giyeceğim her şey ukte kalıyor. Bu ay kararımı kesin verdim ama ameliyat günü yaklaşınca yine kendi kendime sorunlar yaratıyorum:( ve ameliyattan sonra ne kadar süre sonra spora koşuya başladınız güzellerim, beni bu konularda aydınlatın lütfen
Doktotum bana 3. Aydan sonra başlayabilirsin dedi. Önce hafif sonra yavaş yavaş arttırarak devam edebilirsin dediGöğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum, yıllardır kafama taktım. Yaşım 32 ve göğüslerim 75 bile değil. 2018 yılında heveslenip korkup vazgeçmiştim, hep böyle kendimi heveslendirip vazgeçiyorum ama giyeceğim her şey ukte kalıyor. Bu ay kararımı kesin verdim ama ameliyat günü yaklaşınca yine kendi kendime sorunlar yaratıyorum:( ve ameliyattan sonra ne kadar süre sonra spora koşuya başladınız güzellerim, beni bu konularda aydınlatın lütfen
Ortası güzeldir her şeyin yainsanoğlu hep kendinde olmayanı istiyor ben de küçülsün istiyorum
bende yogaya başlamak istiyorum, ama kollar suan yukarı tam doksan açılmıyor ne zaman rahatça açılır acaba :/ birde cinsel hayata geçiş yaptınız mı sorması ayıptırMerhaba benim iki ay oldu kas altı yapıldı doktor spora başlayabilirsin dedi. Hatta dün ilk pilatesimi yaptım ben hiçbir sıkıntı yaşamadım sadece kollarım hareketsizlikten çok hamlamış yaptıkça açılacaktır.
Ben de pilates yaparken zorlandım kollarım çok açılmıyor. Zamanla esneyecektir. cinsel hayata da yeni geçtik ama göğüslerim hala sert ve dokunulması rahatsız ediyor zaten yumuşaması altı ay deniliyor.bende yogaya başlamak istiyorum, ama kollar suan yukarı tam doksan açılmıyor ne zaman rahatça açılır acaba :/ birde cinsel hayata geçiş yaptınız mı sorması ayıptırne zaman memeye rahat dokunabiliriz
ayy elletecek sevgilim kalmamış olabilir bugün ayrıldık belki barışırzKızlar şimdilik gösterin ama elletmeyin6 ay sonra yumuşayınca ellertirebiliriz
Ay hemde bugün. Tüh barışırsınız bence yaayy elletecek sevgilim kalmamış olabilir bugün ayrıldık belki barışırz
İnşallah aslında sorunlar ikili var , o çok trip atan bir erkek beni çok yordu sanırım bende bugün karşılığında nemrut donuk bi insan oldum çıktımAy hemde bugün. Tüh barışırsınız bence ya
Yaşınız kaç bilmiyorum ama trip atan erkek ile ilerde çok sıkıntı yaşarsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun cileklikekİnşallah aslında sorunlar ikili var , o çok trip atan bir erkek beni çok yordu sanırım bende bugün karşılığında nemrut donuk bi insan oldum çıktımbir kaç gün sonra tekrar konuşuruz dedik bakalım
teşekkür ederimYaşınız kaç bilmiyorum ama trip atan erkek ile ilerde çok sıkıntı yaşarsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun cileklikek