• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri göğüs büyütme maratonu başlıyor:))))

canım yağsız masaj işe yarıyormu bilemiyorum ama ben rezene yağıyla masaj yapıyorum kokusu biraz kötü olduğu için bazen yağsız masaj yapıyorum ama rezene yağıyla yaptığım masajda daha iyi sonuçlar alıcağıma inanıyorum.rezenenin kokusu pek hoş değil bende çilek yağı almayı düşünüyorum.

kullananlardan biri cilek yagının cok guzel koktuunu ama ise yaramadıını yazmıstı avonun silikonlu el kremiyle cemen yagını karıstırıp suruodu bi arkadas onu denerim denersem ama pahalımıdır ki krem acaba acıkcası kendi kendime bsyler yapmaya calıstıım icic yani pek bi butcem yok :1no2::çok üzgünüm:

kullananlardan biri cilek yagının cok guzel koktuunu ama ise yaramadıını yazmıstı avonun silikonlu el kremiyle cemen yagını karıstırıp suruodu bi arkadas onu denerim denersem ama pahalımıdır ki krem acaba acıkcası kendi kendime bsyler yapmaya calıstıım icic yani pek bi butcem yok :1no2::çok üzgünüm:

canım cok fazla butcen yoksa;

- anason-rezene karisik bitki caylarindan ic
- ve cemen yagi + rezene ile masaj yap... avonun kremini almana gerek yok o rahat surulsun diye... bosuna para vermeyesin..

bunlar ucuz alternatifler cunku... bir de bol su ic...:1hug:

yasmin polikistik over sendromu tedavisinde de kullanılan bir doğum kontrol hapı yani göğüslere katkısı östrojen ile. ben 3 ay kullanmıştım, 2 cm büyüme de inmedi ama yaptığım yanlıştı, hiçbi anlamı olmadan zorla yazdırtmıştım anneme, o da 3 kutudan fazla kullanmama izin vermedi zaten, hevesim geçince bırakmıştım.

siyah üzüm çekirdeğinin damar açıcı olarak kullanıldığını söylüyor bitki uzmanları bu durumda masaj da yapıca göğüslerin gelişmesi sağlanabilir açıkçası bu konu teori de yani kesin bi etkisi, direk bir ilişkisi var mı bilmiyorum.

keten tohumunu fitoöstrojen içeriyor diye bırakan benim, fitoöstrojenler de masum değil, onlara güvenmiyorum bu nedenle östrojen içeren şeyleri kullanmıyorum.

yasmin dışında şu anki 2 cm gelişmenin etkisinde çay yok; masaj, siyah üzüm çekirdeği ve keten tohumu var ama keten tohumunu bıraktımm..

şimdilik bu kadar :)

Son düzenleyen: Moderatör:
peki kaylacım sana son bir soru yasminle kara üzüm çekirdeği aynı anda kullanılsa bir yan etkisi olurmu? ayrıca merak ettiğim bir konuda var araştırdım ama bir sonucunu bulamadım k.ü.ç ıtp li hastalarda kullanılırsa kanı sulandırırmı bu konuda bir bilgin varsa paylaşırsan sevinirim şimdiden teşekkürler....a.s.

Süperannecim ben yasmin kullandığım için çok pişman oldum durup dururken vücuduma fazlasının kansere yol açtığı bir madde soktuğum için, doktoruna danışmadan kullanmamanı rica ederim, ki zaten evli olduğuna göre bir kadın doğum doktorun vardır.. Ayrıca bu tip östrojen içeren ürünler herkeste aynı etkiyi göstermiyor, kullanmadan önce mutlaka doktoruna sorun lütfen..
KÜÇ antioksidan olduğu için kanı sulandırmak değil de damarları temizlemek gibi bir işlev görür aspirin gibi kanı sulandırmaz, zaten sigara içenlere tavsiye ediyorlar genelde siyah üzüm çekirdeğini.. Ayrıca kansızlığa iyi genel süyah üzüm ve çekirdeğinin kanı sulandırdığını hiç duymadımm..
Bence iyi bir şey ben seviyorum, tadına rağmen..

ben dıane35 kullanıom bılmıom nekadr etkısı var yada yok her gece masajımı yapıom sabah aksam kuc de yıom ayrıca kara uzumde yıom bakalım gelısmeler nekadr olcaq:utangac:

Ama bir hastalığınız varsa bu hastalığınızla ilgilenen doktorunuza danışmanız gerekir herhangi bir şey kullanırken. Bu arada ben Erzurum'luyum :)
Erzurum'a sevgiler...

arkadaslar oncelikle bence bi doktoro basvurmadan dogum kontrol hapi kullanmayin..cunku bazi dogum kontrol haplari yumurtaliklari tembellestiriyo dolayisiyla cocuk sahibi olamama riski artiyo arti kist olusumuna sebep olabiliyo.o yuzden doktora basvurmadan kullanmamanizi tavsiye ederim..

bu arada ben de kuc aldim ve avonun gogus kremini siparis verdim (bi arkadasim gogsu cok guzel sekillendirdigini soylemisti)..yarin itibariyle bende maratona baslicam.insallah hepimiz amacimiza ulasiriz.ama herseyin basi sabir..

bi bilgi daha suna dumankayadan goguslere elma suyuyla masaj yapilmasinin cok etkili oldugunu duymustum.bilgilerinize...
hepimize kolay gelsin...

Erzurumlusun demek çok güzel benide zaten sana yakın hissettiren bişeyler vardı demek hemşoymusuz....:teytey :teytey:

Evet hiç gitmemiş olsam da baba memleketim Erzurum'u çok seviyorum :)
Tekrar rica ediyorum yasmin gibi bir hap doktorsuz kullanılmamalı, sebep olursam çok üzülürüm :(
iyi geceler.
koacaman sevgiler :)

ben mersin yağı kullanıyorum da göğüs bölgemin oralarında sivilceler vardı daha çok çoğaldı cildim çok yağlı..
ama olsun ben yine de devam edicemmmsengözlerimebaksanab
azimle ... taşı delermişş :roflol:

umudumuzu kaybetmeyelim ablalarımm başarıcazzz:enbuyukkk:

Benim de boynumdan göğüslerime inen damarlarda ve bileklerimdeki damarlarımda belirginleşme olmaya başlamıştı, 3 gündür siyah üzüm çekirdeğini bıraktım ama meltosh haklı "azimle...."
Ondandır ki bugün tekrar başlıyorum :)
Bol gelişmeli bir hafta olmasını diliyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bende küç kullanmayı düşünüyorum diğer konuda okudum baktım memnun olan çok..fakat merak ettim yarım kilosunu mesela bulunduğunuz yerde ne kadar kalıyosunuz..burdaki aktarı sorucamda yeri bana sapa kalıyo..arada fark varmı diye merak ettim..

Kızlar tekrardan merhaba ;
ben estetisyenlık yapmıştım bir dönem eğitim görürken eğitmenime sormuştum göğüsleimi nasıl büyütürüm diye oda bol bol kuru üzüm ye üzümde ostrojen var göğüslerini büyütür erkek yesin onun bile büyür demişti ozaman küç işe yarayabılır masajla desteklnırse valla herşeyi denicem Allahtan ümit kesilmez başarılar herkese :)

arkadaşlar bende küç kullanmayı düşünüyorum diğer konuda okudum baktım memnun olan çok..fakat merak ettim yarım kilosunu mesela bulunduğunuz yerde ne kadar kalıyosunuz..burdaki aktarı sorucamda yeri bana sapa kalıyo..arada fark varmı diye merak ettim..

ben sakaryadayim burda kilosu 20 ytl yani yarim kilosu 10 ytl.. yerimseniben

Kızlar tekrardan merhaba ;
ben estetisyenlık yapmıştım bir dönem eğitim görürken eğitmenime sormuştum göğüsleimi nasıl büyütürüm diye oda bol bol kuru üzüm ye üzümde ostrojen var göğüslerini büyütür erkek yesin onun bile büyür demişti ozaman küç işe yarayabılır masajla desteklnırse valla herşeyi denicem Allahtan ümit kesilmez başarılar herkese :)

yani cekirdegini diil de kendisini yesek fayda edermi?bumudur? :sm_confused:

kız meltosh nerelerdesin sen canım
ewet k.ü.ç. süper hem devamlı kullanıyorum düzenli tüketinçe faydasını göreceksiniz kızlar şiddetle tavsiye ederimmmmm

Canım ben de bisüre kadar kullandım ama milim bi şey hissetmediğim için hevesim kırıldı bıraktım. Acaba devam etmeli miydim? Ne kadar süreden sonra farkı farketmeye başlıyorsunuz?

Bir de okuduklarımdan şöyle bi toparlama yapayım;

-Özgecim arısütü-bal-polen+bira mayası hapı+küç ile bir kaç regl döneminde ciddi dolgunluk görmüştü
-Masajın çok faydalı olduğu söyleniyor; ama hangi yağın daha çok işe yarayacağı konusunda birlik yok; mersin ya da çemen üzerinde yoğunlaşma var
-Sabal adı verilen ve aslında prostat rahatsızlığında kullanılmakla birlikte yan etki olarak kadınlarda göğüs büyümesini de sağlayan bir hap kullanmıştı zırr ve ondan memnun olduğunu söyleyip tekrar başlamıştı
-Actibreast'a gelince; önce çok umutlanmıştık ama malesef hayal kırıklığı yarattı; artık tavsiye eden yok.
-Çay olarak da rezene ve adaçayını tavsiye eden arkadaşlar oldu
.

Yöntemlerden benim aklımda kalanlar bunlar. Beni sorarsanız hangisini seçeceğime karar veremediğim içn hiç birini yapamadım henüz. Ben zaten terazi burcuyum; terazinin karikatürünü bile; yol ayrımında hangi yolu seçeceğine karar veremediği için tam oracıkta iskelete dönen bir adam olarak yapmışlar. Siz düşünün artık :roflol: