Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya arkadaşlar biliyorsunuz ben actibreast kullandım etki etti ama 2. kutuyu malesef alamıyorum fakat çok önceden almış olduğum femagis krem var şimdi onu kullanıyorum size sormak istediğim şu bu sizin yağlardan birini sanırım çemen yağıydı onu bu kremin içine katsam nolur ? acaba etkisimi olur yoksa boşu boşuna bir çaba mı olur benimkisi aaaaaaayyyyy bıktım yav tam oh işe yaradı derken şu halime bakın yaaaaaa ağlasammı gülsemmi?????
Çok güsel toplamışsın cnm.Bende seninle aynı fikirdeyim.Masaj ve bir çay karışımını sürekli kullanmak istiyorum fakat çok faazla tarif var.Bİz hangisini yapalım bence hep birlikte doğru olanını bulup sürekli devam edelim artık çünkü bu bir iki ayda olacak bişey değil:çok üzgünüm:Canım ben de bisüre kadar kullandım ama milim bi şey hissetmediğim için hevesim kırıldı bıraktım. Acaba devam etmeli miydim? Ne kadar süreden sonra farkı farketmeye başlıyorsunuz?
Bir de okuduklarımdan şöyle bi toparlama yapayım;
-Özgecim arısütü-bal-polen+bira mayası hapı+küç ile bir kaç regl döneminde ciddi dolgunluk görmüştü
-Masajın çok faydalı olduğu söyleniyor; ama hangi yağın daha çok işe yarayacağı konusunda birlik yok; mersin ya da çemen üzerinde yoğunlaşma var
-Sabal adı verilen ve aslında prostat rahatsızlığında kullanılmakla birlikte yan etki olarak kadınlarda göğüs büyümesini de sağlayan bir hap kullanmıştı zırr ve ondan memnun olduğunu söyleyip tekrar başlamıştı
-Actibreast'a gelince; önce çok umutlanmıştık ama malesef hayal kırıklığı yarattı; artık tavsiye eden yok.
-Çay olarak da rezene ve adaçayını tavsiye eden arkadaşlar oldu.
Yöntemlerden benim aklımda kalanlar bunlar. Beni sorarsanız hangisini seçeceğime karar veremediğim içn hiç birini yapamadım henüz. Ben zaten terazi burcuyum; terazinin karikatürünü bile; yol ayrımında hangi yolu seçeceğine karar veremediği için tam oracıkta iskelete dönen bir adam olarak yapmışlar. Siz düşünün artık :roflol:
iyi düşünmüşsün:)) bir yerden başla bakalımD
canım öncelikle kilo aldırmadı. öyle bi etkisi olduğu da hiçbi yerde yazmıyo zaten. kullandığım dönemde, talimatı gibi içiyodum diye hatırlıyorum çok oldu emin de değilim, ya günde 6 tane ya da 4 tane. 2. haftasından sonra belirgin büyümeyi farketmiştim. (şimdi günde 2 tane içtiğim için daha geç etki eder diye düşünüyorum) 75 falan doldurmuyodu yine ama o zaman hiç yok gibiydi zaten. 70'den taşıyodu öyle hatırlıyorum. malesef 1 kutu kullanıp bıraktım. ama şimdi en az 3 ay devamlı kullanmaya kararlıyım. aşırı pahalı da değil ama istersen benim sonucumu bekle diycem ki bir ayını alır. bilmiyorum bekleme. ayy ben senden kararsızım.
yani cekirdegini diil de kendisini yesek fayda edermi?bumudur? :sm_confused:
arkadaşlar küç.cildi güzelleştirir diyoruz ama benim cildimde küçük uçları beyaz sivilceler çıkmaya başladı sizlerde oluyormu?
hmm bu soruyu kaçırmışım kusura bakma
şimdi benim ilk kullandığımı internetten siparişle almıştım. reklama mı girer bilmiyorum ama veganaturel diye bir site. aralarında çok fark olmasa da bütçem gnc'deki ürünü almaya el verdi diyim. solgarda da bulunuyo saw palmetto ki birçok eczane satıyo solgar ürünlerini.
offf fena bi duraksama halindeler çok sinirimi bozuyooooKötü Kazen