- 2 Mayıs 2008
- 172
- 37
- 318
canım hoşgeldin aramıza sendeevet bizlerde çoğumuz maddi olanaklardan dolayı ameliyat olmaıyoruz mesela bende karar verdim ameliyat olmaya çalışıp ödemeye bile karar vermiştim fakat sözlüm istemedi mesela...ben ve diğer arkadaşlarımda kendi çapımızda bişiler yapıyoruz işte..benimkiler küçük bile denmez yoklar nerdeyse:))))töbe ya..ama sana şunu söyleyim küç pekiç açıcı sonuç vermiyor ben duymadım yani kullandımda şu kadar büyüme oldu diyeni ha dolgunluk yapıyor ona tamam ama gerçekten cm bazında bi büyüme sağladığı söylenemz..yinede senin tercihin arkadaşım
bizde bilmiyorduk kendi çapımızda araştırma yaparak kendimize uygun olanı seçtik yapmaya çalışıyoruz..Rabbim hepimizi hedeflerimize ulaşmayı nasip etsin..başarılar canım
teşekkür ederim canım psikolojim bozuldu şu olay yüzünden kendıme guvenım azaldı üffff umarım bir işe yarar çayda içicem gelişmeleri yazarım hoşçakalın :))
bizde bilmiyorduk kendi çapımızda araştırma yaparak kendimize uygun olanı seçtik yapmaya çalışıyoruz..Rabbim hepimizi hedeflerimize ulaşmayı nasip etsin..başarılar canım
teşekkür ederim canım psikolojim bozuldu şu olay yüzünden kendıme guvenım azaldı üffff umarım bir işe yarar çayda içicem gelişmeleri yazarım hoşçakalın :))