kızlar hepinize slm, yoğun 2haftadan sonra bende bugün tekrar aranıza katıldım. konyla ilgili olan 15 sayfadaki yazılarıda okudum, notlarımı aldım ve şimdi şöyle bi liste çıkardım ama aralarda sorularım olucak, cevaplarsanız sevinirim..
--çay: 1 tatlı k. çemen tohumu, 1 tutam melek otu, 1 çay k. anason, 1 çay k. rezene, 3-4 yaprak adaçayı bitkilerinden oluşan bi karışım.sabah-akşam 1 bardak diye düşünüyorum.yemeklerden sonra.
--masaj: bu konuda çok tereddütlüyüm yardımcı olursanız sevinirim. mersin yağı çok köyü kokuyo demişsiniz, çemen yağıda yokmuş. hangisi alıp kullansan bi karar veremedim, bugün alıp başlamak istiyorum aslında. bu yağları başka bi yağla karıştırsak kokusu gidermi acaba???
--küç: küç ni ben biara kullanıyodum gerçekten işe yarıyodu. bu konuyla ilgili de şunu merak ediyorum. aç karnına mı tok karnına mı yiyince kilo yapmıyoo???? daha öncede sormuştum bikaç kişi aç bikaç kişi tok demişti, net bi sonuç alamamıştım.
--testere palmiyesi: bu nası bişey kızlar, toz mu bitki gibi mi??? kaynatılıyo mu nası kullanılıyo???
ewt kızlar bende bu 3 karışımı uygulıcam inş. tabi cevapları netleştirirsekCADIARZU
sonuçlardan mutlaka haberdar ederim,kolay gelsin