• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri göğüs büyütme maratonu başlıyor:))))

kızlar merhaba tekrardan :)

ben göğüslerim için ylang ylang,mersin birde kolay sürülsün diye johson bebe yağını karıştırıp 100 kere masaj yapıyorum 50 kere içten dışa 50 kere dıştan içe uyguluyorum masaj hareketım doğrumu bılen varmı bılgılendırırsenız sevınırım hoşçakalın:))

Bu arada 'fulirim' neden kilitlenmiş, anlamadım. İlk görüş belirten arkadaşın mesajı orda bi süredir var, insanlar medeni bi şekilde cevap haklarını kullandılar diye mi kilitlendi? Ben ortada kavga filan görmedim, ürünle ilgili bi problem varsa o ayrı!

Sevgili Okypete, -malum diğer taraf kilitlenmiş, mesajımı görür müsün bilmiyorum- ben de sana durumumu anlatim, ya da 8-9 ay önce bu çaya başlamadan önceki durumumu; göğüslerin, hiçbir bedeni doldurmaz, o yüzden iç çamaşırı almak işkencedir. Satış görevlileri, getirirler, denersin, sütyenin içinde ufacık bişiy vardır, utanırsın- başkalarının ne düşündüğü önemli değildir deme, göğüs dişilikle ilgilidir- Eğilirsin, sütyen ve göğüs arasında kocaman bi boşluk oluşur, dar bişiy giysen önün dümdüz durur, geniş giysen de çok farkeden bişiy olmaz. Ben çok uzun bi süre Arnettanın olmayan göğüsler için ürettiği (birinde satış görevlisi ben 5-10 sütyen denedikten sonra 'küçük göğüsler için özel olarak üretilmiş' diyerek vermişti) bi modeli kullandım, çok da pahalıydı ama; mecburen 2 tane aldım ve yıkayıp sıkıp aynı 2 sütyeni kullandım. Arnette uzun süredir Türkiye'ye gelmiyor, o boşlukta sütyenler eskiyince ben tabi ne yapacağımı şaşırmıştım. Çay içmeye başladığımdan beri öyle süper göğüslere kavuşmadım ama; hiç değilse Kom'un 75b sütyenini kullanıyorum, eskiden Kom hiç bişekilde bana uymazdı. Canım, bunu 'benim derdim daha büyük' gibi bi tavırla yazmadım, sakın yanlış anlama, sadece derdimi paylaşmak istedim, sanırım bu tarz konularda orantılı bi büyüklük en iyisi!:içelim::içelim::içelim:

haklısın. tabi senin anlattıkların da bir yerde zor olmalı... en iyisi dediğin gibi orantılı bir büyüklük. ne çok büyük, ne de çok küçük. anlaşılan hepimiz kendimize göre şu göğüslerden sorun yaşıyoruz. senin yazının okumadan önce inan küçük göğüslüler çok şanslı .herşeyi giyebiliyorlar derdim. demekki görünen öyle değilmiş..benimle bu konuyu paylaştığın için sana teşekkürler. bu arada ,fulirem kilitli değil. ben orada halen yazışıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
kıslar yeni paylaşım alanımız hayırlı olsun ben biraz geri kalmışım. az önce actibreastle ilgili gelişmelerden bahsetmiş o sayfada.ben 2 kutu daha sipariş verdim gelmesini bekliyorum. bu arada aklınızı karıştırmiim sakın etki etmeyenler kullanmasın.ben hala umutluyum ama dediğiniz gibi belkide krem falan cabası yani önemli olan sürekli ve uzun masajlar.bunu yanında benim fikrim duruşunda çok önemii var dik durmaya gayret gösterin ben mesela korse aldım belimi inceltmek amacı ile ama hakikaten ister istemez dik tuttuğu için hem fiziksel hemde ruhsal insana kendini çok iyi hissettiriyor.kremle ilgili yazdıklarımı okumak isterseniz diğer foruma bakabilirsiniz. burda ise doğal yöntemler gündemde bende ek olarak bişeyler yapmayı düşünüyorum. bütün tarifleri not ettim sağlık ve kullanım açısından rahat olanları denemeye çalışıcam. aslında ne uğraşıyosun onlara harcadığın zamanı parayı git silikona yatır diyen arkadaşlarımda var. ama şuan öyle bi yükü kaldırcak imkanım yok malesef:( ama gerçekten ne yaparsak yapalım hayalimizdeki bomba olamicaz bu bi gerçek önce bunu kabul edip kendimizi olduğumuz gibi sevmeyi öğrenmeliyiz bence. daha öncede söylediğim gibi bu yöntemlerle gerçek göğüslerim olmicak olmicak biliyorum ama şuanki hedefim yazı güzel ve kendime daha güvenerek geçirmek. kolay gelsin kıslar cm.lere hiç bu kadar muhtaç olacağım hiç aklıma gelmesdi:((
bide kayla arkadaşıma bişy sormak istiyorum baban silikon takarmı bide takıyorsa kaça takıyor biras özel oldu ama kusura bakma cevaplamak zorunda diilsin kendimi tutamadım:(

aysegul busra selam ben senin actibreast takipçinim :)
babam estetik cerrah fakat zaruri olmayan durumlarda hastalarını ameliyat etmiyor, ancak örneğin burnunda nefes almayı engelleyen durum olan ya da göğsünü kaybetmiş ya da günlük yaşamını idame ettirmekte zorlanan hastalarına ameliyat uyguluyor.
meme protezi düşündüğün zaman doktorunu çok iyi araştırıp kendisine ameliyat olan hastalarıyla konuş mutlaka, benim de memelerim ufak ama silikonum yook korkuyorumm:(

merhaba arkadaşlar yazılarınızı kaçgündür takip ediyorum bende actıbreste başladım ama daha 3gün oldu gerçekten çok merak ediyorum gelişmeleri paylaşırım

canımcım Honestin en basta yazdigi cay ve aslinda ilk Uranusun foruma yazdigi cay idi yanlis hatirlamiyorsam... cemen, rezene, anason var icinde... aktardan alip hazirliyosun... yalniz cemen biraz koku yapiyo... :kızgın: ama ise yariyor yani Allahi var simdi :1closedeyes:

Vallahi alıp hazırlamak hatta içmek dert değil de şu koku meselesi çok canımı sıkıyor. Çemen otu cidden kötü kokan bir şey. Pastırma yemişsin gibi koku yapıyorsa yaz yaklaşırken kullanmak cidden cesaret ister. :(

canım bende mersin yagı aldım gerçekten çok kötü kokuyo ama yapıyorum yinede zeytin yağıyla karıştırıyorum çilek yagıylamı karıştırsak ne dersin koku için çemen yagını bi aktara sordum yoktu araştırıcam onunla yapsak daha iyi olur kremlerin içinde çemen otu warmış kib a.s.

Canım ben de çemen yağını sordum ama çemen yağı diye bir şey yok dediler :bbo: hatta iki farklı aktar da duymadık dediler. Mersin yağı kullanılacak gibi değil. Geceliklerim koktu, yatağım koktu, odam koktu vallahi ben direk aldığım gibi attım çöpe . Benim koku eşiğim de çok düşük malesef kötü kokuları hemen alıyorum kafamçokkarıştı masaj için ne yağı kullanacağıma bir türlü karar veremedim bu yüzden. Farklı bir önerisi olan var mı?

Zırrcım bu sawdan ne kadar çok markanın varmış, zaten kararsızım iyice kafam karıştı.. Gnc ve solgarı bulamadım malesef. Dr. bilmem ne (başı doktor da devamını hatırlamıyorum) diye bir markanın var, 450 mg ve 200 tane var içinde fiyatı da 55 ytl.. Onu hiç duydun mu? Gidip yanlış bir ürün almayım. Sanırım bu kapsül cüce palmiye meyvesinden. Sence bunu alayım mı?

Evet canım aktarda baktığım diğer markalardan birinin 60 kapsül 30 ytl, başka bir markanın yine 60 kapsül 45 ytl idi. Ama içerikleri farklı. bu 200 kapsül olan palmiye mevyesi yazıyor, 30 ytl olanda soya fasülyesi falan da var, 45 ytl olanda cüce palmiye ekstraktı yazıyor. Tamam 200 kapsül için 55 ytl çok uygun diğerlerine göre, ama acaba bizim almamız gereken meyvesi mi ekstraktı mı? Hoş ekstrakt nedir onu da bilmiyorum. Bugün de mahalledeki aktara sorucam, o kadın epey bilgili. Umarım onda vardır. Sonucu yazarım akşama doğru.

Kızlar ya çaydan içim dışıma çıktı sabah akşam küç yutuyorum öğlen keten tohumu yıyorum akşamlarıda 1 bardak rezene anason ve adaçayını karıştırıp içiyorum ama midem çok bulanıyor abarttım mı ben ?buarada özgecim aktarda arı sütü bal polenden oluşan karışım yok başka nerden bulabılırız eczanelerde bulunurmuki?

ya kızlar sonuç olarak ben denedim işe yarıo diyebileceiniz bitkiler yokmu yaa off olmicak galiba hap krem vs kullanmayıp sadece çaylarla büyüttüm diyen var mı.. :uhm:

Ben varım canım, istediğim gibi olmasa da olmayan göğüslerim 75b'ye terfi etti, çok bişiy değil belki ama; sadece çayla oldu! Bir de en önemlisi sabır, kullandığın şeyi aylarca ve düzenli bi şekilde kullanmak!

honestcim ve diğer arkadaşlar hepinizin azmini kutluyorum başarılar diliyorum ben de denemeler yapıcam inşAlah en kısa zaman da sadece karar aşamasındayım kullanıcaklarımla ilgili :)

kızlar hepinize slm, yoğun 2haftadan sonra bende bugün tekrar aranıza katıldım. konyla ilgili olan 15 sayfadaki yazılarıda okudum, notlarımı aldım ve şimdi şöyle bi liste çıkardım ama aralarda sorularım olucak, cevaplarsanız sevinirim..

--çay: 1 tatlı k. çemen tohumu, 1 tutam melek otu, 1 çay k. anason, 1 çay k. rezene, 3-4 yaprak adaçayı bitkilerinden oluşan bi karışım.sabah-akşam 1 bardak diye düşünüyorum.yemeklerden sonra.

--masaj: bu konuda çok tereddütlüyüm yardımcı olursanız sevinirim. mersin yağı çok köyü kokuyo demişsiniz, çemen yağıda yokmuş. hangisi alıp kullansan bi karar veremedim, bugün alıp başlamak istiyorum aslında. bu yağları başka bi yağla karıştırsak kokusu gidermi acaba???

--küç: küç ni ben biara kullanıyodum gerçekten işe yarıyodu. bu konuyla ilgili de şunu merak ediyorum. aç karnına mı tok karnına mı yiyince kilo yapmıyoo???? daha öncede sormuştum bikaç kişi aç bikaç kişi tok demişti, net bi sonuç alamamıştım.

--testere palmiyesi: bu nası bişey kızlar, toz mu bitki gibi mi??? kaynatılıyo mu nası kullanılıyo???

ewt kızlar bende bu 3 karışımı uygulıcam inş. tabi cevapları netleştirirsekCADIARZU
sonuçlardan mutlaka haberdar ederim,kolay gelsin

evet tubacım ya bende bütün yazılanları okuyarak bi liste yaptım başlıycm inşallah yarın alıp.ama bende dediğin gibi masaj yağına hala karar veremedim.koku açısından çilek yağıyla karıştırabiliriz.gider die düşünüyorum kokusu çünkü çilek yağının kokusu baya baskın.hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah büyütürüz şunları.

ya kızlar el birlğiyle büyütelim şu göğüsleri.benim ağustosa düğünüm var.büyümesi lazım.inşallah yaptıklarımız sonuç verir.zırrcım sen şimdi ne yağı kullanıyosun

uranus senin kullandığın bitkiler hangileriydi iice karıştı adaçayından nefret etmeye başladım eskiden poşet çay alıodm ama tazesi daa iyidir die aktardan almaya başladım ama çok yoğun kokuyo bu dieri hiç kokmuodu ama bence en etkilisi adaçayı herkes adaçayının ne kadar östrojen içerdiini bilir yani bi de keten tohumu var bende..

Ben varım canım, istediğim gibi olmasa da olmayan göğüslerim 75b'ye terfi etti, çok bişiy değil belki ama; sadece çayla oldu! Bir de en önemlisi sabır, kullandığın şeyi aylarca ve düzenli bi şekilde kullanmak!

Canım sen hangi çaydan bahsediyorsun?

işte işin o kısmını ben de bilmiyorum, meyvesi mi iyidir ekstratı mı? ya da ekstrat dediği nedir? aslında ikisi aynı şey midir? bana kalırsa aynı şeyden bahsediyolar. bi yerde saw palmetto, bi yerde sabal, bi yerde cüce palmiye, bi yerde testere palmiyesi diye geçiyo ki hepsi aynı olduğuna göre meyvesi, meyvesi tozu, ekstratı arasında da bi fark olacağını sanmıyorum. aktarına güveniyosan lütfen benim için de sor.
ya yalnız şunu da söylemek istiyorum, nerdeyse 2 sene oldu gerçekten çok net hatırlamıyorum ama ilk kullandığım sanki kokusuzdu, bu gnc'deki üründe bi koku var. ama renk görünüş aynı.
henüz bi gelişme yok yalnız içtiğim zaman özellikle kaşıntı falan hissediyorum geceleri. umarım işe yarar. bu kutu yaramasa bile kararlıyım en az 3 ay kullanıcam.

Aktara sordum canım, gnc güvenli dedi, büyük bir marka ve talep ediliyor dedi. Solgar içinse pek tutulmadı dedi. Diğer ürünleri ise bilmiyor. Meyve olayını ise sormadım canım. Ama sanırım ben denemek için .u 200lük paketi alıcam. Çünkü sorduğum hiç bi yerde gnc yok. Ankara'da Sincan taraflarında bi yere şubesi açılmış gnc'nin, eğer bundan etki görmezsem gidip ordan onu alıcam. Yer uzak ve ters olduğu için gidip alamam şimdi.
Ben hala şu masaj olayına netlik getiremedim. Sen ne ile masaj yapıyorsun?
Bu arada zırrcım sana özelden mesaj attım. Umarım almışsındır.

Canım sen hangi çaydan bahsediyorsun?

işte işin o kısmını ben de bilmiyorum, meyvesi mi iyidir ekstratı mı? ya da ekstrat dediği nedir? aslında ikisi aynı şey midir? bana kalırsa aynı şeyden bahsediyolar. bi yerde saw palmetto, bi yerde sabal, bi yerde cüce palmiye, bi yerde testere palmiyesi diye geçiyo ki hepsi aynı olduğuna göre meyvesi, meyvesi tozu, ekstratı arasında da bi fark olacağını sanmıyorum. aktarına güveniyosan lütfen benim için de sor.
ya yalnız şunu da söylemek istiyorum, nerdeyse 2 sene oldu gerçekten çok net hatırlamıyorum ama ilk kullandığım sanki kokusuzdu, bu gnc'deki üründe bi koku var. ama renk görünüş aynı.
henüz bi gelişme yok yalnız içtiğim zaman özellikle kaşıntı falan hissediyorum geceleri. umarım işe yarar. bu kutu yaramasa bile kararlıyım en az 3 ay kullanıcam.

Aktara sordum canım, gnc güvenli dedi, büyük bir marka ve talep ediliyor dedi. Solgar içinse pek tutulmadı dedi. Diğer ürünleri ise bilmiyor. Meyve olayını ise sormadım canım. Ama sanırım ben denemek için şu 200lük paketi alıcam. Çünkü sorduğum hiç bi yerde gnc yok. Ankara'da Sincan taraflarında bi yere şubesi açılmış gnc'nin, eğer bundan etki görmezsem gidip ordan onu alıcam. Yer uzak ve ters olduğu için gidip alamam şimdi.
Ben hala şu masaj olayına netlik getiremedim. Sen ne ile masaj yapıyorsun?
Bu arada zırrcım sana özelden mesaj attım. Umarım almışsındır.