arkadaşlar bu çaya tam olarak neler katıyosunuz bi çok çay ismi geçtide kafam karıştı zahmet olmazsa tekrar tarifini verebilirmisiniz?a.s
Arkadaşlarım inşallah çabalarımız amacına ulaşır, bazılarımız çok sorun yapıyor göğüslerinin ufak olmasını,ben de çok kafama takıyorum bazen ama bu sorunun kişisel olarak ilgisi yok bizimle, kaderimiz değil bu durum, babamın anlattıklarına göre göğüs büyütme ameliyatları günümüzde çok fazla artmış, böyle yaygınlaşınca da fiyatları düşüyor elbette.. Eski zamanlarda olduğu gibi kadınsı yetişmiyorsunuz diyor babam, küçük yaştan itibaren okuldu sınavdı dershaneydi çok apar topar geçiyor ergenlik dönemimiz, erkek çokcuklarından farksız büyüyoruz, etek bile giymiyoruz çoğumuz, bu nedenle vücudumuz kadınımsı gelişmiyor, östrojenden yoksun kalıyor. Ben ufacık göğüslerim olmasına ve ameliyatımı babamın yapabilecek olmasına rağmen protez hiç düşünmedim, ama etrafımızda yaptıran çok fazla bayan var, haberimiz yok.. Ben yaptırmıyorum çünkü lens bile takamıyorum, alerjik vücudum yabancı maddelere karşı hiç misafirperver davranmıyor. Şimdilik doğal yollarda yürüyorum, geçen yıl anneme zorla yasmin yazdırtmıştım, gerçi reçetesiz de satılıyormuş, yasmin 2 cm lik bi gelişme sağlamıştı 3 ayda, sonra östrojen bombardımanına maruz kalmamak için bıraktım, bu sıralar MARATON a tekrar başladım, 2 cm lik gelişme daha oldu, 2şer 2şer takılıyorum bakalım şimdilik, ne demiş şair, "Ağır ağır çıkacaksın bu merdivenleri" :)
hepimize başarılar tekrar tekrar,
iyi pazarlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?