arkadaşlar çemen yağımı mersin yağımı hangisi daha etkili ya.sonuç alanlar lütfen yardımcı olun bana.hangisine başlıycama karar veremedmde..
arkadaşlar çemen yağımı mersin yağımı hangisi daha etkili ya.sonuç alanlar lütfen yardımcı olun bana.hangisine başlıycama karar veremedmde..
canım ben mersin yağı kullanıyorum 1 haftadan beri masajla hergece ve benimkilerde değişiklik olduğunu farkettim.azcık dolgunlaştılar yerimseniben
işe yarıyor ve ben herkese bunu öneriyorum ..yerimsenibenyerimseniben
kızlar merhaba aranıza yeni katıldım bende göğüslerimin küçüklüğünden şikayetçiyim sanırım amelıyettan başka çare yok bütçede yok napıcaz bilmiyorum küç ü kullanmaya başladım umarım işe yrar bu göğüslerle evlnmek istemiyorum ve nasıl büyütüceğmide bilmiyorumm..
evvet arkadaşlar bugün itibariyle başladığım göğüs maratonumda ilk önce kendime başarılar diliyorumsengözlerimebaksanabyaptığım formülleri ki bu formülleri sizlerde biliyorsunuz aslında,sizlerlede paylaşacağım tabiki etkisinide paylaşacağım
masaj için kullandığım krem:AVONUN SİLİKONLU EL KREMİ+YARIM ŞİŞE 10 ML ÇEMEN YAĞI karıştırıp krem emilene kadar yediriyorum göğsüme ve her göğsüme 100 kere masaj yapıyorum.göğsümü avuçluyorum önce saat yönünde 50 kere sonra ters yönde 50 olarak çeviriyorum...tabii göğüs olmadığğı içün biraz zor oluyor:roflol:
içtiğim çay:1 tatlı kaşığı çemen tohumu-1 çay kaşığı anason-1 tatlı kaşığı rezene tohumu-3 4 yaprak adaçayı..bunları cezveye koyup üzerine 1 sb su kouyp bir taşım kaynadıktan hemen sonra ateşten indirip ılındıktan sonra içiyorum(bu formülü 12 gündür yapıyorum ve göğsümün üst tarafında belirgin derecede dolgunluk oldu)
bu çayı günde 2 kere içiyorum...
EVET ARKADAŞLAR BUGÜNDEN İTİBAREN BAŞLAMIŞ BULUMAKTAYIM..DÜZENLİ KULLANACAĞIMA SÖZ VERİYOR DİĞER EMEK GÖSTEREN ARKADAŞLARADA BAŞARILAR DİLİYORUM...SAYGILARa.s.
canım merhaba hoşgeldin aramıza:1hug:ben ve burdaki birkaç arkadaşımız actibreast kremi kullandık..1 ay sonunda bende 4.5 cmlik bir büyüme oldu ve bu topiği açmadan 2 gün önce ölçtüğümde 3.5cmlik sönüş olduğunu gördüm fakat hala kullanan arkadaşlar olduğu için yazmak istemedim çünkü bu iş birazda inançla olan bi iş...bu krem sitesindede belirtildiği üzre(resimlerden bahsediyorum)azda olsa göğsü olan kişilerde daha çok etki ediyor..mesela EBRU19 ablamızda çok etki yapmıştı çünkü evli ve çocuk emzirmişti...göğsü beniim gibi düz olanlarda daha az tepki veriyor ..nitekim ebru ablanınkide söndü benimkide..bilmiyorum belki 2 ve 3 kutuyu kullansaydık dahamı kalıcı olurdu oarasını bilemiyorum...kıslar meraba bende göğüslerimin küçüklüğünden şikayetçiyim bi şe sorcam piyasadaki göğüs büyütme kremlerinden deneyenleriniz var mı acaba? yan etkileri falan varmı? denemek istiyorum ama çok korkuyorum
ben daha yeni gördüm baslığı cok sey kaybetmedım ınş. sonucunu merakla beklıorum cnm..
kızlar merhaba aranıza yeni katıldım bende göğüslerimin küçüklüğünden şikayetçiyim sanırım amelıyettan başka çare yok bütçede yok napıcaz bilmiyorum küç ü kullanmaya başladım umarım işe yrar bu göğüslerle evlnmek istemiyorum ve nasıl büyütüceğmide bilmiyorumm..
canım kusura bakma kaç gündür hastayım ve inan zor ookuyodum yazıları anca teşekkür butonuna basabliyordum:çok üzgünüm:ben çemen yağı kullanıyorum canım başlığı açtığım günden bu yana 1.5 cm büyüme var ..karar senin bitanem..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?