- 3 Kasım 2013
- 1.789
- 371
Amt.hangi dr.yaptı acaba?
Ayşegül sivri yapti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet Açıkcası çok kararsızımMerhaba meme büyütme ameliyatı arkadaşım yaptırdı ikinci gün günlük hayatına döndü sadece kol ağırlıklı çalışmaması gerekliymiş.sen doktor araştırdın mı ?
Ameliyat oldunuzmu acaba?Benim içinde ameliyat sonrası çok önemli nasıl geçti sizinİki hafta sonra allah izin verirse gögus büyütme ameliyatı olucam ama annem gelemem şimdi diyo ve ben ertemek istemiyorum ve iki çocuğum var ameliyattdan sonra gunluk hayatımıza ne kadar sürede dönebiliyoruz yanımızda refakatçi olmasa olurmu???birde kızlar silikon takılınca ağırlık oluyomu gögusde?
Evet ameliyat oldum yaklaşık iki ay geçti ameliyat ve sonrası çok rahat geçti yalnız kaldım agrım sızım olmadı sadece ilk gun kalkarken hemşirelerden bi iki defa yardım istedim düşündüğümdende rahat geçti çok şükür darısı size inşAmeliyat oldunuzmu acaba?Benim içinde ameliyat sonrası çok önemli nasıl geçti sizin
Dr kimdi sakıncası yoksa öğrene bilirmiyimEvet ameliyat oldum yaklaşık iki ay geçti ameliyat ve sonrası çok rahat geçti yalnız kaldım agrım sızım olmadı sadece ilk gun kalkarken hemşirelerden bi iki defa yardım istedim düşündüğümdende rahat geçti çok şükür darısı size inş
canım göğüs büyütme düşünüyorsan hiç korkma benim rkadaşım oldu bende aynı doktora burnumu yaptırdım okadar rahatım ki:)göğüste arkadaşım ertsi gün rahat bir şekilde dışarı çıkıp gezdi.sadece kol hareketlerinde kısıtlamalar oluyor.:)Fiyat ne kadar ben başka bir şehirden gelicem herşeyi öğrenmek istiyorum
Dr. Gürler akınbingöle oldum 7500 tl yeDr kimdi sakıncası yoksa öğrene bilirmiyim
BENIM BİR İKİ GÜNDÜR SOL MEMEMDE Bİ AĞIRLIK VAR ANLAYAMADIM NASIL TARİF EDEYİM BİLEMİYORUM Bİ FAZLALIK OLUŞMUŞTA Bİ AĞIRLIK VAR GİBİ ANLAYAMADIM SÜRECİNİZ NASILDI YARDIM EDİN LÜTFEN 15 GÜN SONRASI NELER YAPTINIZAyşegül sivri yapti
Bence doktoruna sor benımde ılk zamanlar sanki oynadıgını hıssedıyodum ama hepsi gectı bence senınde gecer ama yınede doktoruna sor ıcın rahatlasınBENIM BİR İKİ GÜNDÜR SOL MEMEMDE Bİ AĞIRLIK VAR ANLAYAMADIM NASIL TARİF EDEYİM BİLEMİYORUM Bİ FAZLALIK OLUŞMUŞTA Bİ AĞIRLIK VAR GİBİ ANLAYAMADIM SÜRECİNİZ NASILDI YARDIM EDİN LÜTFEN 15 GÜN SONRASI NELER YAPTINIZ
Ben 3 gün önce oldum ve şu an balon gibiyim. Kendimi çok zorluyorum iyi olmak için. Refakatçin olmasa bile çocuklarına bakacak biti olsun. Hareketlerin kısıtlanıyor ve elbette ağrı oluyor. Ve son soruna cevap öyle bir ağırlık oluyor ki inanamazsın :) ama biz kadınların dayanamayacağı türden değilİki hafta sonra allah izin verirse gögus büyütme ameliyatı olucam ama annem gelemem şimdi diyo ve ben ertemek istemiyorum ve iki çocuğum var ameliyattdan sonra gunluk hayatımıza ne kadar sürede dönebiliyoruz yanımızda refakatçi olmasa olurmu???birde kızlar silikon takılınca ağırlık oluyomu gögusde?
BENIM BİR İKİ GÜNDÜR SOL MEMEMDE Bİ AĞIRLIK VAR ANLAYAMADIM NASIL TARİF EDEYİM BİLEMİYORUM Bİ FAZLALIK OLUŞMUŞTA Bİ AĞIRLIK VAR GİBİ ANLAYAMADIM SÜRECİNİZ NASILDI YARDIM EDİN LÜTFEN 15 GÜN SONRASI NELER YAPTINIZ
ben 2 ay boyunca öyleydim ama benim sıkıntılı br sürecim oldu yalnız 1 ay boyunca baskı dikişlerin ağrısı oluyor.sabırla beklemen gerekiyor canım.geçmiş olsun.Merhaba,
2 hafta once meme buyutme ameliyati oldum. Bugun ozellikle ayaktayken dikis yerlerimde gerginlik ve aci hissediyorum, ilk defa boyle rahatsiz etti dik durmaya korkuyorum Bu durumla karsilasan var mi?
Merhabalar ben medikal parkta Polat beye oldum.uyuşma durumu da iki gun surdu sonra gecti. Yattigim zaman silikondan kaynaklanıyormus. Su an icin sonuçtan coj memnunumBursada ameliyatı kime oldunuz acaba