Gögüs büyütme kızlar acil cevap lütfen

İki hafta sonra allah izin verirse gögus büyütme ameliyatı olucam ama annem gelemem şimdi diyo ve ben ertemek istemiyorum ve iki çocuğum var ameliyattdan sonra gunluk hayatımıza ne kadar sürede dönebiliyoruz yanımızda refakatçi olmasa olurmu???birde kızlar silikon takılınca ağırlık oluyomu gögusde?
Ameliyat oldunuzmu acaba?Benim içinde ameliyat sonrası çok önemli nasıl geçti sizin

Ameliyat oldunuzmu acaba?Benim içinde ameliyat sonrası çok önemli nasıl geçti sizin
Evet ameliyat oldum yaklaşık iki ay geçti ameliyat ve sonrası çok rahat geçti yalnız kaldım agrım sızım olmadı sadece ilk gun kalkarken hemşirelerden bi iki defa yardım istedim düşündüğümdende rahat geçti çok şükür darısı size inş

Kas zari alti yontemiyle oldum. Aksam hastanede kalmadim. Ameliyatim sabah oldu oglen 1 gibi kafede cay kahve ictim. Saat 3 te hastaneden ciktim. Biraz ayip olucak ama aksam kizimi kucagima bile aldim. Cok sukur hic sikinti yasamadim. Kizim 17 aylik ☺️☺️

Evet ameliyat oldum yaklaşık iki ay geçti ameliyat ve sonrası çok rahat geçti yalnız kaldım agrım sızım olmadı sadece ilk gun kalkarken hemşirelerden bi iki defa yardım istedim düşündüğümdende rahat geçti çok şükür darısı size inş
Dr kimdi sakıncası yoksa öğrene bilirmiyim

Benim arkadaşım günlerce omuzlarını açamadı dimdik duramadı yani. Ağrı yok belki ama bişe kaldıramazsınız, tek başınıza giyinemezsiniz mesela. Ne yapın edin bi yardımcı bulun. Ameliyat bu belli mi olur

Fiyat ne kadar ben başka bir şehirden gelicem herşeyi öğrenmek istiyorum
canım göğüs büyütme düşünüyorsan hiç korkma benim rkadaşım oldu bende aynı doktora burnumu yaptırdım okadar rahatım ki:)göğüste arkadaşım ertsi gün rahat bir şekilde dışarı çıkıp gezdi.sadece kol hareketlerinde kısıtlamalar oluyor.:)

Ayşegül sivri yapti
BENIM BİR İKİ GÜNDÜR SOL MEMEMDE Bİ AĞIRLIK VAR ANLAYAMADIM NASIL TARİF EDEYİM BİLEMİYORUM Bİ FAZLALIK OLUŞMUŞTA Bİ AĞIRLIK VAR GİBİ ANLAYAMADIM SÜRECİNİZ NASILDI YARDIM EDİN LÜTFEN 15 GÜN SONRASI NELER YAPTINIZ

BENIM BİR İKİ GÜNDÜR SOL MEMEMDE Bİ AĞIRLIK VAR ANLAYAMADIM NASIL TARİF EDEYİM BİLEMİYORUM Bİ FAZLALIK OLUŞMUŞTA Bİ AĞIRLIK VAR GİBİ ANLAYAMADIM SÜRECİNİZ NASILDI YARDIM EDİN LÜTFEN 15 GÜN SONRASI NELER YAPTINIZ
Bence doktoruna sor benımde ılk zamanlar sanki oynadıgını hıssedıyodum ama hepsi gectı bence senınde gecer ama yınede doktoruna sor ıcın rahatlasın

İki hafta sonra allah izin verirse gögus büyütme ameliyatı olucam ama annem gelemem şimdi diyo ve ben ertemek istemiyorum ve iki çocuğum var ameliyattdan sonra gunluk hayatımıza ne kadar sürede dönebiliyoruz yanımızda refakatçi olmasa olurmu???birde kızlar silikon takılınca ağırlık oluyomu gögusde?
Ben 3 gün önce oldum ve şu an balon gibiyim. Kendimi çok zorluyorum iyi olmak için. Refakatçin olmasa bile çocuklarına bakacak biti olsun. Hareketlerin kısıtlanıyor ve elbette ağrı oluyor. Ve son soruna cevap öyle bir ağırlık oluyor ki inanamazsın :) ama biz kadınların dayanamayacağı türden değil

Merhaba,
2 hafta once meme buyutme ameliyati oldum. Bugun ozellikle ayaktayken dikis yerlerimde gerginlik ve aci hissediyorum, ilk defa boyle rahatsiz etti dik durmaya korkuyorum:KK43: Bu durumla karsilasan var mi?

Benim ameliyat sonram cok hafif gecti bu yuzden sizin sorunuza yardimci olamayacagim galiba.. ben 1 hafta sonra sanki hic ameliyat olmamis gibiydim.. sizin sürec normal olabilir cunku vucut yabanci bir maddeye karsi kendini alistirmaya çalışıyor

Merhaba,
2 hafta once meme buyutme ameliyati oldum. Bugun ozellikle ayaktayken dikis yerlerimde gerginlik ve aci hissediyorum, ilk defa boyle rahatsiz etti dik durmaya korkuyorum:KK43: Bu durumla karsilasan var mi?
ben 2 ay boyunca öyleydim ama benim sıkıntılı br sürecim oldu yalnız 1 ay boyunca baskı dikişlerin ağrısı oluyor.sabırla beklemen gerekiyor canım.geçmiş olsun.

Merhabalar. ben de 12 gün önce Bursada meme büyütme ameliyatı oldum, sağ kolumda ara ara uyuşma olması normal mi acaba? Bu konuda bilgisi olan var mı tedirgin oldum biraz.

X