Göğüs Büyütme Günlüğüm (Kamran Bey)

Aynen abla benimkiler de öyle. Hemen yanlara kaycaklar. Senin boyut nasıl? Memnun musun? :p
Daha önce senin bu soruna daha büyük olsalardı daha memnun olurdum demiştim ama fikrim değişti.bugün göğüslerim yüzünden eşimle birbirimize girdik:(.göğüslerim çok büyükmüş,çok dikkat çekiyormuş,bikinim çok darmış,göğüslerim taşıyormuş,ben hiç dikkat etmiyormuşum vs vs.demediğini bırakmadı:(.daha büyük olsalar ne problemler yaşardık kimbilir:(

Daha önce senin bu soruna daha büyük olsalardı daha memnun olurdum demiştim ama fikrim değişti.bugün göğüslerim yüzünden eşimle birbirimize girdik:KK43:.göğüslerim çok büyükmüş,çok dikkat çekiyormuş,bikinim çok darmış,göğüslerim taşıyormuş,ben hiç dikkat etmiyormuşum vs vs.demediğini bırakmadı:KK43:.daha büyük olsalar ne problemler yaşardık kimbilir:KK43:

Enee sakın üzme kendini ya kıskançlık her erkeği sinirlendiriyor. Bi müddet mayo giy marilyn monroe'ninkiler gibi dekoltesiz ama çok hoşlar üzme kendini :(

O kesin bi adamı sana bakarken gakalamıştır yoksa durduk yere demez birdenbire böyle şeyler :D :D

Enee sakın üzme kendini ya kıskançlık her erkeği sinirlendiriyor. Bi müddet mayo giy marilyn monroe'ninkiler gibi dekoltesiz ama çok hoşlar üzme kendini :KK43:

O kesin bi adamı sana bakarken gakalamıştır yoksa durduk yere demez birdenbire böyle şeyler :KK70: :KK70:
Zaten bikinilerim hep kapalı.öyle üçgen bikiniye falan hayatta izin vermez ama yine de kıskançlık yapıyor işte:(.o kadar dikkat ediyorum,istemediği şeyleri giymiyorum ama yetmiyor beyefendiye.erkek milleti işte...silikona izin vermesi,onun için büyük fedakarlıkmış.evlenmeden önce yaptırmakla çok iyi yapıyorsunuz kızlar;)

Zaten bikinilerim hep kapalı.öyle üçgen bikiniye falan hayatta izin vermez ama yine de kıskançlık yapıyor işte:KK43:.o kadar dikkat ediyorum,istemediği şeyleri giymiyorum ama yetmiyor beyefendiye.erkek milleti işte...silikona izin vermesi,onun için büyük fedakarlıkmış.evlenmeden önce yaptırmakla çok iyi yapıyorsunuz kızlar:KK66:
Canım ben de yarın tatile gidiyorum ve 3 tane babaanne mayosu aldım. :KK70: ilk yazdan ağzıma........ :KK70: bal sürmesin diye :KK70:

Zaten bikinilerim hep kapalı.öyle üçgen bikiniye falan hayatta izin vermez ama yine de kıskançlık yapıyor işte:KK43:.o kadar dikkat ediyorum,istemediği şeyleri giymiyorum ama yetmiyor beyefendiye.erkek milleti işte...silikona izin vermesi,onun için büyük fedakarlıkmış.evlenmeden önce yaptırmakla çok iyi yapıyorsunuz kızlar:KK66:
Canım takma kafana lütfen, o biraz da göZdağı vermek istemiştir sana ;) sen huyuna git lütfen, canını sıkmasın... Bi de tatildesin , deniz /kum/ memleket havası seni daha bi güzelleştirmiştir. Duruşun değişmiştir. E, özlemiştir de seni...

Ay evet birkez daha anladım iyi ki yaptımışım :KK31:
Bide üçgen de giymiyosun kapalı da hasbinallah ama dediğim gibi bi erkeği bakarken yakalamıştır o. :KK3:İşiniz zor hatunlar Allah yardım etsin bu kocişlerle size :KK61::KK61:
İnsanın yaşama sevincini alırlar yeminle ya :KK57::KK57:
mutluluk2015 mutluluk2015 babane mayoları iyidir aahahha :KK71:

Canım takma kafana lütfen, o biraz da göZdağı vermek istemiştir sana :KK66: sen huyuna git lütfen, canını sıkmasın... Bi de tatildesin , deniz /kum/ memleket havası seni daha bi güzelleştirmiştir. Duruşun değişmiştir. E, özlemiştir de seni...
Teşekkür ederim canım:)çok kızdırdı beni,ağır laflar etti:(.sonradan pişman oldu,özür diledi,kıskandığını söyledi.ama kalbim kırıldı bir kere:(.söylediklerinden tek hoşuma giden bunlar kocaman,sen farkında değilsin oldu:KK70:

Ay evet birkez daha anladım iyi ki yaptımışım :KK31:
Bide üçgen de giymiyosun kapalı da hasbinallah ama dediğim gibi bi erkeği bakarken yakalamıştır o. :KK3:İşiniz zor hatunlar Allah yardım etsin bu kocişlerle size :KK61::KK61:
İnsanın yaşama sevincini alırlar yeminle ya :KK57::KK57:
mutluluk2015 mutluluk2015 babane mayoları iyidir aahahha :KK71:
Doğru söylüyorsun canım.bu gidişle seneye babaanne mayoları alıcam kendime:(

Teşekkür ederim canım:)çok kızdırdı beni,ağır laflar etti:KK43:.sonradan pişman oldu,özür diledi,kıskandığını söyledi.ama kalbim kırıldı bir kere:KK43:.söylediklerinden tek hoşuma giden bunlar kocaman,sen farkında değilsin oldu:KK70:

Ahahah durumda bile böyle şeyleri duyabiliyoruz ya, bitiyorum bize ya :D :D
Ağlarken parmaklarımız arasından tek gözle bakıyoruz cingöz recai gibi:KK3::KK3:

Kızlaaar memeleri hallettik sıra popoda :KK3::KK3:
Squat + basen savar + jimnastik yapmaya başladım tabi sadece bel altı çalışabiliyorum henüz. :KK45:
Eskiden kikboks, plates ve squat yapıyordum ama düzensizdi.
Before fotosu paylaştım benim popişin, yapanlara destek olsun yapmayanlara teşvik ehehe :KK19:

Squata başlamanda bi sakınca var mı canım?? İlk 2 ay falan yasak ya spor??

Ay bu msjı yanlışlıkla kısa gönderdim şimdi tekrar düzenledim canım yukarda yazdım sadece bel altı göğüs kaslarının hiç oynamayacağı sporları yapabiliyoruz. Squat da benim belden üstüme zerre tesir etmiyor bilmiyorum başkası hissediyor mu meme kasında bir kasılma ama ben de yok bağlantısız çünkü popo kasıyla meme kası :KK28::KK28:
Duramıyorum abi napayım? Ahahaha :KK68:

Ay bu msjı yanlışlıkla kısa gönderdim şimdi tekrar düzenledim canım yukarda yazdım sadece bel altı göğüs kaslarının hiç oynamayacağı sporları yapabiliyoruz. Squat da benim belden üstüme zerre tesir etmiyor bilmiyorum başkası hissediyor mu meme kasında bir kasılma ama ben de yok bağlantısız çünkü popo kasıyla meme kası :KK28::KK28:
Bende başlamak istiyorum canım da senle biz aynı tarihte olduk 1 ay daha bekliyim falan diyorum 2 ayımız dolsun. Ama bağlantısı yok etkilemez aslnda o da dogru

Bir de sen meme masajına başladın mı canım?? Ben memleketteyim doktoruma gidemedim internette masaj var ya onu yapsam bişey olmaz herlde hatta forumun eski konularında paylaşılmış

Bir de sen meme masajına başladın mı canım?? Ben memleketteyim doktoruma gidemedim internette masaj var ya onu yapsam bişey olmaz herlde hatta forumun eski konularında paylaşılmış

Yok canım başlamadım bana doktorum öyle birşey önermedi henüz ama yarın sabah kontrolüm var bi sorarım ama bizim kamran beyin masaj verdiğini duymamıştım. Sen nasıl oldun? Var mı yeni fotoğrafın ödemlerden sonra nasıl oldu 425 cc merak ettim :))

Yok canım başlamadım bana doktorum öyle birşey önermedi henüz ama yarın sabah kontrolüm var bi sorarım ama bizim kamran beyin masaj verdiğini duymamıştım. Sen nasıl oldun? Var mı yeni fotoğrafın ödemlerden sonra nasıl oldu 425 cc merak ettim :))
Sorma canım benim moral sıfır bugün koyverdim ağlamayı. Büyüklük bekledigim gibi degil malesef 1-2 seneye ikinci ameliyat olurum falan diyorum

Sorma canım benim moral sıfır bugün koyverdim ağlamayı. Büyüklük bekledigim gibi degil malesef 1-2 seneye ikinci ameliyat olurum falan diyorum

Ya bence senin derin sonradan bırakıcak onları ve 425in küçük durma şansı yok bebeğim ağlama lütfen :KK51:
Gayet büyüklerdi daha gerekmez bence. Daha fazlası yanlardan çok taşar tatlım :KK14:
Son hallerinin fotoğrafını çekip bana atsana bi özelden bakayım büyüklüklerine.

Ya bence senin derin sonradan bırakıcak onları ve 425in küçük durma şansı yok bebeğim ağlama lütfen :KK51:
Gayet büyüklerdi daha gerekmez bence. Daha fazlası yanlardan çok taşar tatlım :KK14:
Son hallerinin fotoğrafını çekip bana atsana bi özelden bakayım büyüklüklerine.
Ay yüklenmedi bi türlü atamadm canm ya yüklemiyo

Back
X