Canim ben 18 haziran oglen ameliat oldum ertesi gun cikarmak istemedi drenleri bir sonraki gun cikardi hatta hastanede kalmami istedi ben istemedim ciktim drenlerle:)Ay harika ya Kamran beye olmuş birinden bişyler duymak
Peki direnleri ne zamn çıkardı kamran bey
Ben 4 gün pazara gitmiştim haftasında sabahtan akşama kadar Bakırköy de fellik fellik gezdim alışveriş yaptım gidersin bi sıkıntı olmazWauvv o zaman çok iyi ya. Yurtdışına çıkmam lazım. Bu gezi için son fırsatım. Bir ay sonra rahat gezerim dimi?
Canim ben 18 haziran oglen ameliat oldum ertesi gun cikarmak istemedi drenleri bir sonraki gun cikardi hatta hastanede kalmami istedi ben istemedim ciktim drenlerle:)
Yani 20 haziran cikardi
Tabi benim diklestirmeden dolayi gec cikardi sanirim
Ilk ameliyatimda ertesi gun cikarmisti drenleri
Canım 1 hafta sonra bile her yere gidebilirsin . Ama zorlama kendini. Bavul fln kaldırma. Yürümekte, gezmekte sıkıntı yok zaten .Ay süper o zaman, ertesi gün çıkarır da inşallah eve dirensiz rahat rahat giderim
Canım 1 hafta sonra bile her yere gidebilirsin . Ama zorlama kendini. Bavul fln kaldırma. Yürümekte, gezmekte sıkıntı yok zaten .
Ama ama ama..... Her adım attığında , her nefeste varlığını hissettirecekler sana.otobüste fln giderken her titreşimde " biz buradayız" diyeceklerAyy bu haber beni çok mutlu etti ya çok şükürr
Ama ama ama..... Her adım attığında , her nefeste varlığını hissettirecekler sana.otobüste fln giderken her titreşimde " biz buradayız" diyecekler
Ben yolculuk için konuşmuştumAhaha ya o his en geç ne zamana kadar gider ki acep?Öyle suni bi hayat yaşamak istemiyorum, o his kalıcı değil dimi? Tecrubeli arkadaşlardan cevp bekliyoruz
Ben yolculuk için konuşmuştumçok şükür benim 20. Günüm. Artık hissetmiyorum o gerginliği ve baskıyı . Sanki hep vardılar . Ama koltukaltlarım hala sızlıyor
Merak etmeAyy ben ameliyata girdiğimde sen 3 haftalık olucaksın iyice iyileşmiş olursun artık bana durmadan yorum yap e mi?
Merak etmeburadayız , yoruma hazırız şaka bir yana , Sağlıkla atlat önemli olan o
Dualarımız seninleeerAynenn inşallah bana dua edinn
Allah çok mutlu edicek sonuç versin inşallah :)
Hiç moderate plus lı göğüs görmedim canım farkı ne? Var mı elinizde örnek veya tarif edebilir misin? :)
Dualarımız seninleeerheyecan dorukta güzel haberlerini bekliyoruz canım.. Seninle aynı heyecanı yaşayacağız ameliyata girene kadar.. Sonra iyileşme sürecini de birşikte atlatırız yalnız değilsin hepimiz yanındayız cnm herşey gönlünce olur inşallah çokkkk çokkkk beğenirsin
Violetta72 moderate canım ben onunkileri çok beğeniyorum
rapisa , mary jane çok teşekkür ederim kızlar:)) benim de aslında göğüs altım 71 cm.mod plus bana nasıl olmuş bilmiyorum:).doktorum bana da high önerdi ama biz mod plus istiyoruz deyince o da olur dedi.kendiminkileri beğeniyorum ama herkese high takıldığını görünce de benimkiler de high olsa nasıl dururdu diye düşünüyorum doğrusu
Canım fotoğraflarına baktım. Zaten şuanki halleri bile çok güzel sana ne takılırsa takılsın çok güzel olacaklarına emin oldum. Sadece gün sayalım be o mübatek günün gelmesini bekleyelim ben sonucun çok güzel olacağına eminimCanımm benim, varlıgınız yeter
Ayy inşallah dediğin gibi olur bu süreçte yanımda olmanız cidden büyük şans, burda gerçek dostluklar kazanıyoruz ameliyat vs aracılıgıyla
Bir an önce şu gün gelsin de atlatayım artık yeni yeni fotolar paylaşayımm
Çok teşekkürler canımSeninkiler maşallah abla çok hoş duruyor. Zaten senin yüzünden ben mod plus istefim ahshs
Bunların sorumlusu sensin
High ve mod denicek ameliyatta bakalım hangisi daha uygun olucak
Kamran beyin soyadı nedir ?!Çok teşekkürler canıminşallah seninkiler de hayalindekinden bile çok daha güzel olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?