Göğüs Büyütme Günlüğüm (Kamran Bey)

Kamran bey kas altı yapmaya karar vermiş bana. Çünkü derim inceymiş kas zarı altı olamıycak. Şuan çok memnun kalırsın kas zarı altında ama dedi bi 5 yıl sonra sarkma oluşur sende dedi. Geri herşey aynı duruyor. 300 cc.ye düşürebiliriz dedi bir de boyutu belli olmasın diye dedi. Çünkü senin dokun var aşırı büyük olabilir dedi. :)

Himm bence de iyi olmus kas alti olmasi. 300 cc senin icin yeterli olur bence benim hic dokum yoktu ona ragmen 300 cc ideal oldu yani ne kucuk ne de buyuk ikisinin ortasi. Zaten 300 ile 325 arasinda cok fark yok canim memnun kalirsin bence. Hayirlisi olsun insallah :KK200:

Himm bence de iyi olmus kas alti olmasi. 300 cc senin icin yeterli olur bence benim hic dokum yoktu ona ragmen 300 cc ideal oldu yani ne kucuk ne de buyuk ikisinin ortasi. Zaten 300 ile 325 arasinda cok fark yok canim memnun kalirsin bence. Hayirlisi olsun insallah :KK200:

Çok teşekkür ederim inşallah canım ♡
Umarım herşey hayal ettiğimizden çok daha güzel olur.

Kızlaaar birşey sorucam, yuvarlak natrelle 300 cc olucak muhtemelen ama high profile mi moderate plus mı kafam karışık sizce hangisi daha doğal ve güzel durur? Fikir verebilcek olan var mı?

Kızlaaar birşey sorucam, yuvarlak natrelle 300 cc olucak muhtemelen ama high profile mi moderate plus mı kafam karışık sizce hangisi daha doğal ve güzel durur? Fikir verebilcek olan var mı?
Canım ikisi de harika durur. High profilin projeksiyon daha yüksek olduğu için daha derin bi dekolten olur. Ama hiç dokusu olmayanlar, kası ve derisi ince olanlarda süt bezlerini ezebiliyormuş. Bu yüzden bana Dr um önermedi. Ama senin dokun var maşallah. High profille füze gibi olurlar maşallah :KK66: ama dokun olduğu için moderate da harika olur.

Canım ikisi de harika durur. High profilin projeksiyon daha yüksek olduğu için daha derin bi dekolten olur. Ama hiç dokusu olmayanlar, kası ve derisi ince olanlarda süt bezlerini ezebiliyormuş. Bu yüzden bana Dr um önermedi. Ama senin dokun var maşallah. High profille füze gibi olurlar maşallah :KK66: ama dokun olduğu için moderate da harika olur.

Hiç moderate plus lı göğüs görmedim canım farkı ne? Var mı elinizde örnek veya tarif edebilir misin? :)

Hiç moderate plus lı göğüs görmedim canım farkı ne? Var mı elinizde örnek veya tarif edebilir misin? :)
Canım ben de bi memeye baktığımda moderate mı high mı anlayamam? Sanki high profil daha güzel ve çıkık, moderate daha doğal gibi bi anlayış var. Ama öyle değil, vücut yapısıyla ilgili biraz da. Mesela Violetta72 Violetta72 ninkiler moderate ama , muhteşemler :KK66: sanki high profil gibi duruyor.

Canım ben de bi memeye baktığımda moderate mı high mı anlayamam? Sanki high profil daha güzel ve çıkık, moderate daha doğal gibi bi anlayış var. Ama öyle değil, vücut yapısıyla ilgili biraz da. Mesela Violetta72 Violetta72 ninkiler moderate ama , muhteşemler :KK66: sanki high profil gibi duruyor.

Evet Violetta72 Violetta72 nınkilee muhteşem maşallah :p
Ben de bi doktoruma sorayım hangisi uyar bana dedi ki dekolte istiyosun ama belli olur dedi. High profile olur ama daha belli olur dedi. Bir de moderate plus soraym nasıl olur diye :)

:KK54::KK54:
Kızlar tekrar gittim kamran beye ve ameliyat tarihim bir hafta erkene alındı :KK36:
Ay heyecan dorukta. :KK64::stop:
Kas altı yapılcak, 300 cc high profil son olarak bu şekilde tekrar konuştuk. :KK70::KK70:
Mod plus'ı da denicek çok istediğim için kamran bey ameliyat sırasında ama bana gerek olmadıgını söyledi. Çünkü benim meme taban çapım 13 cm.ymiş zaten. O tabanı olmayan kadınlarda daha güzel duruyormuş. Heyecanım dorukta gelin bana biraz teselli verin:cry::cry::cry:

Kızlaaar son 5 güüün :emir_bebek::emir_bebek:

Heyecanlıyım ya neler yapayım, ne tavsiye edersiniz birhafta öncesinden dikkat edilse iyi olcak bişy var mı? :KK51::KK51:
Haftaya bugünlerde after fotoğraflarımı atmış olurum inşallah :KK48::KK48:
Sizin de fikirlerinizi beklerimm :KK15:
Dua edin bana nolur bir engel çıkmasın ve beklediğimden çok daha güzel bir sonucum olsunn , amiiin :KK68:

Heyecanlıyım ya neler yapayım, ne tavsiye edersiniz birhafta öncesinden dikkat edilse iyi olcak bişy var mı? :KK51::KK51:
Dua edin bana nolur bir engel çıkmasın ve beklediğimden çok daha güzel bir sonucum olsunn , amiiin :KK68:

İnsallah sonuc cok güzel olur, tam istediğin gbi cicişlere kavuşursun :KK68:

Dualarimiz seninle canim hayirlisiyla o gun gelsin bi cok az kalmis
Tavseyelerim simdiden ev islerini alis verisini yap kurtul :-) simdiden alkol kan sulandirici vs icme biliyosun zaten hastanede fazla kalmiyosun zaten yani extra bisey goturmene gerek yok ben hastanenin kiyafetiyle durdum zaten drenlerle cok bisey giyemiyosun
Ilaclari batikonu felan hepsini kamran bey veriyor zaten eczaneye de gitmene gerek yok

Dualarimiz seninle canim hayirlisiyla o gun gelsin bi cok az kalmis
Tavseyelerim simdiden ev islerini alis verisini yap kurtul :-) simdiden alkol kan sulandirici vs icme biliyosun zaten hastanede fazla kalmiyosun zaten yani extra bisey goturmene gerek yok ben hastanenin kiyafetiyle durdum zaten drenlerle cok bisey giyemiyosun
Ilaclari batikonu felan hepsini kamran bey veriyor zaten eczaneye de gitmene gerek yok

Ay harika ya Kamran beye olmuş birinden bişyler duymak :KK51::KK51:
Peki direnleri ne zamn çıkardı kamran bey :KK17:

Ay harika ya Kamran beye olmuş birinden bişyler duymak :KK51::KK51:
Peki direnleri ne zamn çıkardı kamran bey :KK17:
Canım son virajdasın :KK66: dualar seninle, Dr un sonuçlarını gördük burada ve hepsi de çok güzel. Dr un en doğru kararı verecektir. Sen sakin ol sadece. Ben ilk çorbamı kaşıkla içememiştim. KALIN pipet aldık, onunla içtim çorbayı. Bol su ve ayran iç, o hemen toparlar seni.

Canım son virajdasın :KK66: dualar seninle, Dr un sonuçlarını gördük burada ve hepsi de çok güzel. Dr un en doğru kararı verecektir. Sen sakin ol sadece. Ben ilk çorbamı kaşıkla içememiştim. KALIN pipet aldık, onunla içtim çorbayı. Bol su ve ayran iç, o hemen toparlar seni.

Canımm saolasın :KK52:
Birşey sorucam, ameliyattan kaç gün sonra kolları kaldırıp birine sarılabiliriz? :oops::oops:

Canımm saolasın :KK52:
Birşey sorucam, ameliyattan kaç gün sonra kolları kaldırıp birine sarılabiliriz? :oops::oops:
ay az kalmış çok güzel heyecan doruktadır şimdi çok güzel olacak inşallah sarılmana mani bi durum yok canım ben kızıma sarılmıştım ameliyat sonrası tabi öyle içime sokamadım sıkı sıkı ama yinede sarıldım

o kadar büyütülcek bi ameliyat değil canım ben üç hafta sonra banyo ya dolap almıştım onu monte ettim ikeadan yatak almıştım monte ettim demonte haldedi kurban bayramı İçin halıları falan silmişdim

Wauvv o zaman çok iyi ya. Yurtdışına çıkmam lazım. Bu gezi için son fırsatım. Bir ay sonra rahat gezerim dimi?

X