Göğüs Büyütme Günlüğüm (Kamran Bey)

Ay harika ya Kamran beye olmuş birinden bişyler duymak :KK51::KK51:
Peki direnleri ne zamn çıkardı kamran bey :KK17:
Canim ben 18 haziran oglen ameliat oldum ertesi gun cikarmak istemedi drenleri bir sonraki gun cikardi hatta hastanede kalmami istedi ben istemedim ciktim drenlerle:)
Yani 20 haziran cikardi
Tabi benim diklestirmeden dolayi gec cikardi sanirim
Ilk ameliyatimda ertesi gun cikarmisti drenleri

Canim ben 18 haziran oglen ameliat oldum ertesi gun cikarmak istemedi drenleri bir sonraki gun cikardi hatta hastanede kalmami istedi ben istemedim ciktim drenlerle:)
Yani 20 haziran cikardi
Tabi benim diklestirmeden dolayi gec cikardi sanirim
Ilk ameliyatimda ertesi gun cikarmisti drenleri

Ay süper o zaman, ertesi gün çıkarır da inşallah eve dirensiz rahat rahat giderim :KK51::KK51:

Ama ama ama..... Her adım attığında , her nefeste varlığını hissettirecekler sana.otobüste fln giderken her titreşimde " biz buradayız" diyecekler :KK66:

Ahaha ya o his en geç ne zamana kadar gider ki acep? :110: Öyle suni bi hayat yaşamak istemiyorum, o his kalıcı değil dimi? Tecrubeli arkadaşlardan cevp bekliyoruz :KK31::KK31:

Ahaha ya o his en geç ne zamana kadar gider ki acep? :110: Öyle suni bi hayat yaşamak istemiyorum, o his kalıcı değil dimi? Tecrubeli arkadaşlardan cevp bekliyoruz :KK31::KK31:
Ben yolculuk için konuşmuştum :KK66: çok şükür benim 20. Günüm. Artık hissetmiyorum o gerginliği ve baskıyı . Sanki hep vardılar . Ama koltukaltlarım hala sızlıyor :KK66:

Aynenn inşallah bana dua edinn :KK43:
Allah çok mutlu edicek sonuç versin inşallah :)
Dualarımız seninleeer :KK66: heyecan dorukta güzel haberlerini bekliyoruz canım.. Seninle aynı heyecanı yaşayacağız ameliyata girene kadar.. Sonra iyileşme sürecini de birşikte atlatırız yalnız değilsin hepimiz yanındayız cnm herşey gönlünce olur inşallah çokkkk çokkkk beğenirsin :KK36:

Dualarımız seninleeer :KK66: heyecan dorukta güzel haberlerini bekliyoruz canım.. Seninle aynı heyecanı yaşayacağız ameliyata girene kadar.. Sonra iyileşme sürecini de birşikte atlatırız yalnız değilsin hepimiz yanındayız cnm herşey gönlünce olur inşallah çokkkk çokkkk beğenirsin :KK36:

Canımm benim, varlıgınız yeter :KK36:
Ayy inşallah dediğin gibi olur bu süreçte yanımda olmanız cidden büyük şans, burda gerçek dostluklar kazanıyoruz ameliyat vs aracılıgıyla :KK200:
Bir an önce şu gün gelsin de atlatayım artık yeni yeni fotolar paylaşayımm:KK51::KK51:

Violetta72 Violetta72 moderate canım ben onunkileri çok beğeniyorum

Violetta72 Violetta72 zaten efsane :KK76:
Ama bana kamran bey göğüs kafesim çok geniş olmadıgı için ve moderate plusta daha cok taban genişliği olduğu için uygun olmaz sana high güzel olur drdi. Ama yine de ameliyat esnasında denemesini istedim :21: bakalım

rapisa rapisa , mary jane mary jane çok teşekkür ederim kızlar:)) benim de aslında göğüs altım 71 cm.mod plus bana nasıl olmuş bilmiyorum:).doktorum bana da high önerdi ama biz mod plus istiyoruz deyince o da olur dedi.kendiminkileri beğeniyorum ama herkese high takıldığını görünce de benimkiler de high olsa nasıl dururdu diye düşünüyorum doğrusu:KK66:

rapisa rapisa , mary jane mary jane çok teşekkür ederim kızlar:)) benim de aslında göğüs altım 71 cm.mod plus bana nasıl olmuş bilmiyorum:).doktorum bana da high önerdi ama biz mod plus istiyoruz deyince o da olur dedi.kendiminkileri beğeniyorum ama herkese high takıldığını görünce de benimkiler de high olsa nasıl dururdu diye düşünüyorum doğrusu:KK66:

Seninkiler maşallah abla çok hoş duruyor. Zaten senin yüzünden ben mod plus istefim ahshs:KK71::KK71:
Bunların sorumlusu sensin :KK70:

High ve mod denicek ameliyatta bakalım hangisi daha uygun olucak :KK51:

Canımm benim, varlıgınız yeter :KK36:
Ayy inşallah dediğin gibi olur bu süreçte yanımda olmanız cidden büyük şans, burda gerçek dostluklar kazanıyoruz ameliyat vs aracılıgıyla :KK200:
Bir an önce şu gün gelsin de atlatayım artık yeni yeni fotolar paylaşayımm:KK51::KK51:
Canım fotoğraflarına baktım. Zaten şuanki halleri bile çok güzel sana ne takılırsa takılsın çok güzel olacaklarına emin oldum. Sadece gün sayalım be o mübatek günün gelmesini bekleyelim ben sonucun çok güzel olacağına eminim:KK66: sadece ağrısız ve az acılı atlarsın inşallah amelşyattan sonraki sürecini :KK68:

X