naci beyin ameliyat sonuçlarını çok beğeniyorum ben de canımpara biriktirirsin merak etme ben üniversite öğrencisi olarak biriktirdim 6500 tl az para değil bir öğrenci için ama isteyince oluyor.
ben biriktirene kadar zaten fiyatlar artar on bin falan olur heralde
paylaşmak isterseniz iz ile ilgili yorumlarınızı burada bekliyorum bayanlar, ne kadar sürede geçiyor tamamen belirsiz hale gelen var mı vs :18:
Tuge 89 selamlar, bana özel mesaj atmışsın ama cvp yazamıyorum, limiti aşmam lazımmış...arkadaşlık teklifimi kabul edersen ÖNCE ve SONRA resimlerim var....
Tuge 89 selamlar, bana özel mesaj atmışsın ama cvp yazamıyorum, limiti aşmam lazımmış...arkadaşlık teklifimi kabul edersen ÖNCE ve SONRA resimlerim var....
merhaba saltam, beni de ekler misin arkadaş olarak, şimdiden teşekkürler..
Arzum bugün dr la görüştüm süt kanallarını kestiklerini meme altından daha iyi yerleştirdiklerini ve daha düzgün durduğunu söyledi ben meme başından olacağım diye kesin bir fikirle gitmiştim ama kafam karıştı şimdi hissislik olma ihtimali var dedi ve ben beyaz tenliyim meme ucumla memem arasında pek renk geçişi yok burda zaten dikiş izi belli olur dedi sen İz ve hissizlikle ilgili bir problem yaşadınmı son kez göğüs ucundan kas altı oluyormu bir bilgin varmı acabaBence meme altı kesisi ile ameliyat olanlar izlerin fotosunu çekip paylaşırsa daha çok yardımcı olabilirler diye düşünüyorumBen meme ucu kesisinin sonucunu herkesle paylaştım..Bu forum altında bütün yöntemlerin sonucunu paylaşalım bence..
Merhaba..Arzum bugün dr la görüştüm süt kanallarını kestiklerini meme altından daha iyi yerleştirdiklerini ve daha düzgün durduğunu söyledi ben meme başından olacağım diye kesin bir fikirle gitmiştim ama kafam karıştı şimdi hissislik olma ihtimali var dedi ve ben beyaz tenliyim meme ucumla memem arasında pek renk geçişi yok burda zaten dikiş izi belli olur dedi sen İz ve hissizlikle ilgili bir problem yaşadınmı son kez göğüs ucundan kas altı oluyormu bir bilgin varmı acaba