göğüs büyütme göğüs altı kesisi ameliyat sonrası iz kalanlar ?

naci beyin ameliyat sonuçlarını çok beğeniyorum ben de canım para biriktirirsin merak etme ben üniversite öğrencisi olarak biriktirdim 6500 tl az para değil bir öğrenci için ama isteyince oluyor.

ben biriktirene kadar zaten fiyatlar artar on bin falan olur heralde

Benim doktorum hastane ile olan anlaşması gereği her sene 500 ila 1000 lira arası artırıyor fiyatını..İnşallah biran önce biriktirir olursun ameliyatını canım benim.
ben biriktirene kadar zaten fiyatlar artar on bin falan olur heralde

paylaşmak isterseniz iz ile ilgili yorumlarınızı burada bekliyorum bayanlar, ne kadar sürede geçiyor tamamen belirsiz hale gelen var mı vs :18:

paylaşmak isterseniz iz ile ilgili yorumlarınızı burada bekliyorum bayanlar, ne kadar sürede geçiyor tamamen belirsiz hale gelen var mı vs :18:

Tuge 89 selamlar, bana özel mesaj atmışsın ama cvp yazamıyorum, limiti aşmam lazımmış...arkadaşlık teklifimi kabul edersen ÖNCE ve SONRA resimlerim var....

Arzum bugün dr la görüştüm süt kanallarını kestiklerini meme altından daha iyi yerleştirdiklerini ve daha düzgün durduğunu söyledi ben meme başından olacağım diye kesin bir fikirle gitmiştim ama kafam karıştı şimdi hissislik olma ihtimali var dedi ve ben beyaz tenliyim meme ucumla memem arasında pek renk geçişi yok burda zaten dikiş izi belli olur dedi sen İz ve hissizlikle ilgili bir problem yaşadınmı son kez göğüs ucundan kas altı oluyormu bir bilgin varmı acaba

Merhaba..
meme ucu kesisi ile süt bezlerinin bir alakası Yok. Kesi yapılan yer kahverengi halkanın dışı,süt gelen yer Yani damarların oldugu yer çıkıntılı olan uç kısmı. Süt kanallarının zarar görmesi için doktorun çok özensiz ve dikkatsiz çalışması lazım yaniii... Meme altı kesisi ilede hissizlik yaşayan birçok bayan oldu Forumda. Bunu kesi yöntemine bağlamamak gerek.
Bende hissizlik olmadı. Meme ucum kahverengi bölge bu kesiye uygundu.
Sizin o bölge açık renk ise tabi belli olabilir. Size meme ucu kesimin fotosunu özel mesaj ile atayım görün. Tabi izi görebilirseniz :))
Meme ucu ile her yöntem yapılabiliyor. Benimki kas zarı alt idi ama kas altı ile ameliyat olanda çok oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…