göğüs büyütme göğüs altı kesisi ameliyat sonrası iz kalanlar ?

malosa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2011
774
8
ameliyat sonrası ciddi izlerle kalanlar oldu mu ? yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

canım ben 7 ekim de yani 3 ayı geçti ameliyat olalı göğüs altı kesisi ile oldum ve izlerimin iyileşme durumu şu an çok iyi..sandığınız gibi büyük bir iz kalmıyor zaten ve benim izimi gösterdiklerim şaşırıyor bu da iz miymiş diye..1 2 sene içinde de tamamen silikleşiyor zaten izler bu yüzden hiçbir tereddütünüz olmasın.meme altı kesisini herkese tavsiye ediyoruuuuuuum

Bence meme altı kesisi ile ameliyat olanlar izlerin fotosunu çekip paylaşırsa daha çok yardımcı olabilirler diye düşünüyorum Ben meme ucu kesisinin sonucunu herkesle paylaştım..Bu forum altında bütün yöntemlerin sonucunu paylaşalım bence..

teşekkür ederim burcu, benim herşey kafamda netleşti, yazın yaptırmayı düşünüyorum tek tereddütüm izler.. çünkü iz kaldıktan sonra ne anlamı olacak diyorum kendi kendime , adana ya da mersin de yaptıracağım için muhtemelen çok tecrübeli bir doktor olamayacak, izler beni çok düşündürüyor, kötü izlerle kalanlar olmuş bazı başlıklarda okudum, çok kararsızım

çok haklısın çok yararlı olur gerçektende, insan görmediği için kararsız kalabiliyor, foto paylaşımı yapmak isteyen arkadaşlarımız umarım olur, ne de olsa kendileride o karar döneminden geçtiler o yüzden destek bekliyoruz kızlar, anlayışınız için teşekkürler

Evet canım,malesef bazı arkadaşlarımıda izler çok kötü olmuş.Aslında doktorun daha dikkatli ve özentili yapması gerekiyor dikişleri.Bazılarında gördümde yorgan diker gibi büzdüre büzdüre dikmişler resmen yaa..Çok kötü dogrusu.Yani şöylede bir durum var.Kimi ten vücut dikiş izini çok çabuk bir şekildede yok edebiliyor.Ama bazı vücuttada izler seneler e kalabiliyor.Yani bazı arkadaşlarımızın dikiş izi kaybolabilir ama bazısınınki kalabilir.İz konusunda çok takıntı yapanlar ameliyatın üzerinden bir sene kadar geçtikten sonra lazerle dahada silikleştirebilirler Ama çok kötü dikilmiş ve büzülmüş dikiş yerlerinin tekrar bir operasyonla kesilip tekrar dikilmesi lazım malesef..Güzel bir sonuçla karşılaşmanızı temenni ediyorum..Herşey gönlünüzce olsun inşallah..

çok iyi anlıyorum seni canım benim..sırf sana ve senin gibi arkadaşlara yardımcı olmak için ameliyat izi fotomu ekliyorum seni de arkadaş olarak ekliyorum..sen iyi bir doktor bulmaya bak aman..bulunduğun şehirlerde de çok iyi cerrahlar vardır tabi sen iyice araştır lütfen.

canım beni de eklermisin..benim de göğüs altı kesisi olucak

fotoğraf ekledim tucecim...senin de dediğin gibi başarılı bir cerrah bulursan çok iyi sonuçlar alabilirsin. bak bakalım benim ameliyat izi fotoma ve tedirginliğin kalmasın canım.. meme altı kesisinin izli bir ameliyat olduğunu düşünen arkadaşlara da tekrar söylüyorum 1.5 2 yıla izler tamamen belirsiz bir duruma geliyor..benim henüz 3.5 ayda sonuç böyle sevgili ank32 ciğimin 2 yılı doldu ve büyüteçle bakılsa ancak anlaşılır ben iz göremiyorum diyor..yani rahat olun kızlar
bu arada ameliyat kesi yeri fotosu merak eden arkadaşlar baksınlar 2 hafta içinde tekrar sileceğim iz fotosunu.

evet benimde aynı burcu gibi kızlar... 3 ayım bitti tam ve gün geçtikçe iyiye gidiyor dikiş izlerim... contractubex diye bir krem kullanıyorum... doktorum senin kaliteli bir deri yapın var çok umutlyum kısa sürede çok daha iyi duruma gelecek çok hafifleyecektir dedi. gerçekten çok memnunum ben herkese tavsiye ederim. zaten emzirmediğim için meme ucunu hiç düşünmemiştim meme altından olmasınıdüşünüyordum doktorumda öyle uygun gördü zaten. birde bence iz konusunu fazla kafaya takmayın ona gelene kadar daha neler var. zaten memenin altında kalıyor ve hiç gözükmüyor. memeyi kaldırıp altına bakmak gerekiyor.... 6, aydan sonra iyice silik bir hal alır dedi doktor..... bence dert etmeyin bunu... ben hiç düşünmemiştim bile iz kalırmı kalmazmı diye.yani iz kalırsada kalsın küçük göğüslü olmaktansa onu tercih ederim

çok sağolun kızlar ya siz böyle söyleyince içim rahatlıyor ama bazen de şevkim gidiyor boşver böyle kalsın ya daha kötüsü olursa diyorum , düşünmekten çıldırıcam artık , sırf para biriktirmek için çalışıyorum okuduğum halde , bu kadar isteyip hayal kırıklığına uğramak çok kötü olur, çok şanslıymışsınız siz, adınıza çok sevindim bende sizin gibi mutlu olurum umarım

çokk teşekkür ederim önce anlayışın için sonra yardımın için kendimi senin gibi hayal ettim inşallah bende böyle mutlu olurum dediğin gibi cerrah çok önemli ama benim kısıtlı işte ya adana ya mersin

ya aslında dert etmiyorumda çok kötü iz olursa diye korkuyorum , kötü bir görüntü olcak çünkü çok gaza geldim kesin yaptırcam sayenizde iz olayı tekrar gündeme gelmezse tabi

ameliyat izlerini , deneyimlerini paylaşmak isteyenleri ve benim gibi iz konusu yüzünden kararsız olan herkesi buraya bekliyoruz

o iki şehirde de vardır canım iyi cerrahlar. Araştırmak lazım tabi. inşallaaaaah sen de benim gibi mutlu olursun diyorum ben de.

burcu çok teşekkür ederim eklediğin için , fotolara baktım çok şaşırdım ne akdar doğal duruyor , senin kas altımı ? süper gerçekten böyle doğal görünceğini bilsem hiç düşünmem.. bir de tek bir albüm var, iz fotosu yok ben mi göremedim acaba =(

canım şimdi bakarsan görürsün..baktığını sandığım için silmiştim tekrar ekledim bak bakalım..

Ayrıca kas zarı altı tekniği ile ameliyat oldum canım..damla protez..Dediğim gibi bu doğallığı Barış çakır a borçluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…