Kas altı yönteminde kaslar kesildigi için belirli bir süre kol hareketlerinde özellikle sıkıntılar yaşanıyor tabi.Ama zamanla herşey düzeliyor..Kesinlikle hayat boyu yaşayacagınız bir sıkıntı söz konusu olamaz..
bir çok olumsuz yorum var ama sizin yorumlarınıza bakarak tekrar umutlanıyorum... yaşanabilcek talihsizkler olabilir doktor çok iyi olsa bile.. kimisi pişman olmuş silikonlarından kimisi iyki yaptırmışım diyorzor bir karar çok sağol yardımcı olduğun için
Kas altı yöntemi biraz sıkıntılı bir yöntemdir ama bence en iyi yöntemlerden..Ben kas zarı altı yöntemi ile ameliyat oldum,çok menmunum canım ama emin olki kas altı bir numaralı bir yöntem..ben ilerisinde yani çok çok ilerisinde eger gerek duyulursa dikleştirme ameliyatı ile beraber silikonlarımıda yeniletip protezlerimi kas altına koydurucam..Zaten doktorumda bunu tavsiye ediyor,sadece benin kararım ve tercihim degil..Ayrıca şunuda belirtiyim kas altı yöntemi kapsül gibi en büyük komplikasyonu sıfıra indiren bir yöntem..Vücudun,gögüs yapın eger kas altı yöntemine uygunsa hiç tereddüt etme,kafan karışmasın canım..Yardım için buradayım,sizlere yardımcı oldugumu hissetmek beni çok mutlu ediyor...
2007 yılında yaptırdım iyikide yaptırmışım alışması zor olmadı iz falanda kalmadı
yazdıklarını okurken yüzümdeki salak sırıtışı görsen anlardın ne kadar mutlu olduğumu bana yardım ettiğin içinkararımda vazgeçmiycem yaptırıcam kesin, yeni bir başlık açtım tabi henüz yayınlanmadı. ben ya bu mayısta yaptırcam ya da daha çok para biriktirip istanbulda yaptırıcam seneye , bunun için yardım istedim sizin gibi tecrübeli bayanlardan, çünkü hangisi daha mantıklı karar veremiyorum ben, bir an önce yaptırma telaşında olduğum için özeldende birşey soramıyorum yüz yorumum olmadığı için
Canım ben edindigim bilgileri tecrübeleri paylaşıyorum burada..Mutlu ol tabi yahu,sende ameliyat olacaksın ve dahada mutlu olacaksın inşallahh...Bizler buradayız,yardım için hazırız..Ne zaman istersen,ne olursa..Ayrıca benim açtıgım konuya yazarsan başka arkadaşların konusunu işgal etmemiş oluruz o.k.. Beklerim birgün,ugra lütfen.Çay kahve ısmarliyim,misafirim ol..
Kas altı yöntemi biraz sıkıntılı bir yöntemdir ama bence en iyi yöntemlerden..Ben kas zarı altı yöntemi ile ameliyat oldum,çok menmunum canım ama emin olki kas altı bir numaralı bir yöntem..ben ilerisinde yani çok çok ilerisinde eger gerek duyulursa dikleştirme ameliyatı ile beraber silikonlarımıda yeniletip protezlerimi kas altına koydurucam..Zaten doktorumda bunu tavsiye ediyor,sadece benin kararım ve tercihim degil..Ayrıca şunuda belirtiyim kas altı yöntemi kapsül gibi en büyük komplikasyonu sıfıra indiren bir yöntem..Vücudun,gögüs yapın eger kas altı yöntemine uygunsa hiç tereddüt etme,kafan karışmasın canım..Yardım için buradayım,sizlere yardımcı oldugumu hissetmek beni çok mutlu ediyor...
melek ya melek,
ameliyatıma sayılı saatler kaldı, hala oturmuş senin yazdıklarını yazacaklarını okumaya çalışıyorum.
iyi ki O' na rastladımmmmm,
Ayrıca kas zarı altı tekniği ile ameliyat oldum canım..damla protez..Dediğim gibi bu doğallığı Barış çakır a borçluyum
burcu merhaba,
oncelikle cok ozendıgımı ve cesaretını takdır ettıgımı soylemek ıstıyorum. ben de sitede yeniyim ve bu operasyonu cok istiyorum ama tereddutlerim var. özellikle izle ilgili. foto gorebilmek için beni eker misin..şimdiden teşekkür ederim canım.
kızlar benim 1 ayı geçti ve izlerim hala oldukça belirgin.
herkesin izleri belirsizmiş şaşırdm valla acaba benim iyileşme sürecim mi yavaş ki??
Bende bu kouda madur olanlardan birisiyim heralde. başarılı geçti denilen ameliyat 2 sene sonra hüsran sonuçlar doğurdu.
canım benim, kabul ettim arkadaşlık isteğini ama iz fotomu kaldırdım ben diğer fotoları gör bakalımm..İz konusunda hiç tereddüt yaşama izli bir ameliyat değil kesinlikle benim şuan da çok hafif bir izim var ve daha 7 ekim de ameliyat oldum 1. seneme hiçbiir şey kalmayacak bu gidişle.
canim cok tesekkur ederim..en cok izi dert ediyorum, dogal olmama konusu canimi sikiyor sanirim ama yine de engel olamiyor bunu istememe. benim tenim beyaz ama sigara iciyorum, okuduklarimdan sigara icenlerin daha gec iyilestigi sonucunu cikardim? belki de bu kadar dusunmek iyi degil:)
Bende bu kouda madur olanlardan birisiyim heralde. başarılı geçti denilen ameliyat 2 sene sonra hüsran sonuçlar doğurdu.
niçin hüsrana uğradın canım
bende merak ettimv sanırım en iyisi naci beye yaptırmak olacak ,böyle yorumlar okuyunca acele etmek istemiyorum , baya para biriktirmem lazım =(