- 4 Mart 2016
- 366
- 171
- 103
- Konu Sahibi mysteryblabla
Evet kızlar telkini baya bi arkadasa ulaştırdık kullanan dinleyen yok mu aranızda paylaşımlar durmus :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki gönderdimm bizi de bilgilendirirseniz cok sevinirim gerçekten:))Heey lütfen banada gönderirmısınız gmail ; qwe191027@gmail.com lütfen![]()
Okuduğuma göre senin duyabileceğin kadarıyla olursa yeterliymişKızlar bende reglden sonra bir tık yok.. Agri sizi da yok gunde 6 saat dinliyorum uyumadan aciyorum kısık seste uyuyorum sonra acaba sesi mi acmam gerek? Bi arkadaş sesi az olsa da olur demisti diye hatirliyorum yanlis mi yapiyorum acaba ?? Lutfen yardimmm .![]()
burda tek dinleyen sen oldun canım bu telkini sende de bişey yoksa desene bu yoluda kaldırıp çöpe atıcazKızlar bende reglden sonra bir tık yok.. Agri sizi da yok gunde 6 saat dinliyorum uyumadan aciyorum kısık seste uyuyorum sonra acaba sesi mi acmam gerek? Bi arkadaş sesi az olsa da olur demisti diye hatirliyorum yanlis mi yapiyorum acaba ?? Lutfen yardimmm .![]()
Günde altı ile sekiz saat diyorlar 21 gün boyınca aksatmadanBunu ne kadar dinliycez günde
İse yaradı mi acabaTamam canım teşekkür ederim yarın baslayip gelişmeleri buradan yazarım :)
Bende merak ediyorum canım, işe yaradı mı? Bilgi verirseniz sevinirim denemek isterimİse yaradı mi acaba
Sen yeterki at canım :) her haftada yazarım gelişmeleri :) ben inanıyorum çünkü bu konularaKızlar telkini atıcam ama bir şartım var... attığım arkadaşlar durumlarını paylaşacaklar... olumlu ya da olumsuz ... Çünkü o kadar kıza gönderdik bu telkini kimse bir daha sayfaya dönüp bakmadı
tamamdır gönderildi telkin :)Sen yeterki at canım :) her haftada yazarım gelişmeleri :) ben inanıyorum çünkü bu konulara
geldi teşekkürler :))tamamdır gönderildi telkin :)
Teşekkürler :) öncelikle çok inançlı olmak gerekiyor ne kadar inanırsanız o kadar iyi olur sizin için :) bu arada sen atar atmaz başladım akşama kadar dinlerim artıktamamdır gönderildi telkin :)
bekliyorum haberlerini ben dinleyemiyorumTeşekkürler :) öncelikle çok inançlı olmak gerekiyor ne kadar inanırsanız o kadar iyi olur sizin için :) bu arada sen atar atmaz başladım akşama kadar dinlerim artık![]()